Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakocona gratulije
Malenstwa cudne i mama kociat tez
soraya , a teraz tez masz skurcze , czy narazie sie wszystko wyciszylo ?
Fatima to kiepsko u ciebieMoze tak jak radzi green poczekaj do wieczora i jesli dalej bedzie bez zmian to tylko kolejna wizyta na IP . Przeciez moga cie polozyc na innym oddziale i podac leki i kroplowke .Przez taka biegunke bardzo lato mozna sie odwodnic .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 09:35
zakocona lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:soraya , a teraz tez masz skurcze , czy narazie sie wszystko wyciszylo ?
Dziś nie mam, także to tylko straszaki były. No chyba że coś tam z szyjką się przygotuje, to może na kolejnej wizycie po badaniu lekarz mi ten ten termin cc zmieni. -
Fatim a bierzesz jakieś probiotyki na tą biegunkę? Może by Ci choć trochę pomogły, bo podejrzewam, że flory w tych jelitach nie masz już żadnej i dlatego po wszystkim Cię będzie czyściło bidulko:* Bo wszystko "przelatuje".
Co do tej kroplówki to czy kładą to chyba zależy od szpitala, ja jak byłam kiedyś z migreną i wymiotami, tak że się już słaniałam na nogach to na IP mi dali 2 kroplówki, czopka i wypuścili tak po 2 czy 3 godzinach.
A, dzień dobry! Idę doczytać resztę -
melana to trzymam kciuki żeby sie skurcze pojawiły
-
Hej dziewczyny
Starałam się nadrabiać Was na bieżąco... Ale nie pamiętam już co której odpisać...
Melena kciuki za szybki poród
I za Was wszystkie
My wychodzimy za chwilę juz do domku, karmię Zuzie piersią, pokarmu mam coraz więcej. Jak będę miała chwile to wrzucę Wam z kompa zdjęcia mojej księżniczkiestrella, miska2503, green, stokrotka25, zakocona, ~Rewianka~, ss, Lexie, agania, Aleksandra90, Fatim, soraya, onka, mała.mi, Bąbelek, lojkalojka, madu, szczesliwa_mamusia21, agaton, PauLLa, maluda, nat_alia, Nynusia, Magnosia, lili_madlen, Lucy7, aanaa lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dzień Dobry
Lecę Was doczytywać
a później zdam relację z wczorajszego USG
nawet dzisiaj dobrze spałam w nocy (pomijając ból pleców, spojenia i częste wstawanie do toalety)
Rewianka- dziękujęwłaśnie nie kupowałam nawilżacza przez Allegro (i żałuję, bo tam szybciej załatwia się sprawy z reklamacjami) tylko w jednym "RZETELNYM" sklepie internetowym...który to niby dostał wyróżnienie w rankingu zaufane opinie Ceneo w 2014... chyba mu ten ranking popsułam moją opinią, dlatego mnie sądem straszy (i najgorsze, co zauważyłam, że wiele ludzi po wystawieniu swoich opinii zgodziło się na ich unieważnienie, co oznacza, ze dali się zastraszyć temu właścielowi firmy). Przez Allegro zaczęłam często coś kupować, gdy okazało się, że muszę prowadzić bardzo oszczędny tryb życia w ciąży (co w moim przypadku było na początku bardzo trudne, bo mam sporo energii i w miejscu nie potrafię usiedzieć) i też reklamowałam np. garnki, bo przyszły 3 pokrywki szklane potłuczone. Nie było jednak problemu, kurier przyjechał następnego dnia spisał protokół, zrobił kilka zdjęć telefonem, wpisałam swoją uwagę, że towar nie był zabezpieczony w środku, następnie mąż musiał sprzedawcę "uświadomić" o naszych prawach i za 3 dni sprzedawca dosłał nam braki (ale już tak zabezpieczone jak nigdy w życiu nie widziałam).
Z nawilżaczem niestety właśnie ostatnio minęło już 14 dni, nie zwracałam, bo bałam się mu odesłać (że zostanę bez pieniędzy i dowodów) i myślałam, ze Pocztex uzna pozytywnie reklamację. Zobaczymy co mi odpiszą na moje odwołanie, jak nie rozpatrzą to napiszę do Urzędu ochrony Konsumenta. Będę dawała znać o postępach w sprawie~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
melenaxoxox wrote:Zakręcona godzin albo dni po prostu już chce żeby się zaczęło bo się niecierpliwie
A chodzisz dużo ??? Może polaz po szpitalu po schodach cos , złapie cie może jakiś skurcz i pociągnie dalej kolejne:) -
Polkosia próbowałam, nic nie jest w stanie tego zatrzymać
probiotyków nie biorę żadnych, nie wiem nawet jakie mogę, za to cały czas smecta,nifuroksazyd i elektrolity od wczoraj.
maluda napisz z jakiego sklepu zamawiałaś, żeby żadna z nas nie padła jego ofiarą -
ZakręconaOna wrote:Przyjmijmy , ze godzin:) będzie łatwiej .
A chodzisz dużo ??? Może polaz po szpitalu po schodach cos , złapie cie może jakiś skurcz i pociągnie dalej kolejne:)
chyba się do baru przejde po cheesburgera bo mam takiego smaka ze masakra to może coś się rozwinie