X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wczoraj strasznie palce u rąk i nóg spuchły. Chyba przez upał...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona gratulije :) Malenstwa cudne i mama kociat tez :)
    soraya , a teraz tez masz skurcze , czy narazie sie wszystko wyciszylo ?

Fatima to kiepsko u ciebie :/ Moze tak jak radzi green poczekaj do wieczora i jesli dalej bedzie bez zmian to tylko kolejna wizyta na IP . Przeciez moga cie polozyc na innym oddziale i podac leki i kroplowke .Przez taka biegunke bardzo lato mozna sie odwodnic .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 09:35

zakocona lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    soraya , a teraz tez masz skurcze , czy narazie sie wszystko wyciszylo ?

Dziś nie mam, także to tylko straszaki były. No chyba że coś tam z szyjką się przygotuje, to może na kolejnej wizycie po badaniu lekarz mi ten ten termin cc zmieni.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam rozwarcie na 2,5 cm wiec mnie nie wypuszcza ;/ musze czekać na akcje. ale przynajmniej odstawili mi magnez

soraya lubi tę wiadomość

l22nqps6zs1m82ws.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenax to moze jeszcze dzisiaj lub jutro bedziesz tulic swoje malenstwo :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena no to Nadusia się już szykuje powoli! :) informuj nas na bieżąco ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim a bierzesz jakieś probiotyki na tą biegunkę? Może by Ci choć trochę pomogły, bo podejrzewam, że flory w tych jelitach nie masz już żadnej i dlatego po wszystkim Cię będzie czyściło bidulko:* Bo wszystko "przelatuje".
    Co do tej kroplówki to czy kładą to chyba zależy od szpitala, ja jak byłam kiedyś z migreną i wymiotami, tak że się już słaniałam na nogach to na IP mi dali 2 kroplówki, czopka i wypuścili tak po 2 czy 3 godzinach.

A, dzień dobry! Idę doczytać resztę :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno jest już bardzo nisko jedyne co to skurczy brak ale czekamy :P

nat_alia, soraya lubią tę wiadomość

l22nqps6zs1m82ws.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka no pewnie zależy od szpitala tak jak piszesz. Fatim może warto też o tą kroplówkę zapytać na IP.

Melena trzymam kciuki :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, a może jakieś domowe sposoby? Zjedz coś, co powoduje zatwardzenie? :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melana to trzymam kciuki żeby sie skurcze pojawiły :)

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    Starałam się nadrabiać Was na bieżąco... Ale nie pamiętam już co której odpisać...
    Melena kciuki za szybki poród :-)
    I za Was wszystkie ;)
    My wychodzimy za chwilę juz do domku, karmię Zuzie piersią, pokarmu mam coraz więcej. Jak będę miała chwile to wrzucę Wam z kompa zdjęcia mojej księżniczki :-)

estrella, miska2503, green, stokrotka25, zakocona, ~Rewianka~, ss, Lexie, agania, Aleksandra90, Fatim, soraya, onka, mała.mi, Bąbelek, lojkalojka, madu, szczesliwa_mamusia21, agaton, PauLLa, maluda, nat_alia, Nynusia, Magnosia, lili_madlen, Lucy7, aanaa lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super,że już do domku tzn. że wszystko w porządeczku :) Czekamy na zdjęcia;)

A Bąbelek jaki Ty masz tp w końcu? Bo myślałam, że tak jak ja na 30.10 a widzę na 1 str, że na 23.10 ?

paula1 lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek ale mi się mylisz teraz z Mika hihi
    Melena no to trzymam kciuki zeby skurcze się pojawiły:) pewnie to kwestia godzin , oby:)

Zakocona jakie kocurki ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :) Lecę Was doczytywać :) a później zdam relację z wczorajszego USG :)
    nawet dzisiaj dobrze spałam w nocy (pomijając ból pleców, spojenia i częste wstawanie do toalety)

Rewianka- dziękuję :) właśnie nie kupowałam nawilżacza przez Allegro (i żałuję, bo tam szybciej załatwia się sprawy z reklamacjami) tylko w jednym "RZETELNYM" sklepie internetowym...który to niby dostał wyróżnienie w rankingu zaufane opinie Ceneo w 2014... chyba mu ten ranking popsułam moją opinią, dlatego mnie sądem straszy (i najgorsze, co zauważyłam, że wiele ludzi po wystawieniu swoich opinii zgodziło się na ich unieważnienie, co oznacza, ze dali się zastraszyć temu właścielowi firmy). Przez Allegro zaczęłam często coś kupować, gdy okazało się, że muszę prowadzić bardzo oszczędny tryb życia w ciąży (co w moim przypadku było na początku bardzo trudne, bo mam sporo energii i w miejscu nie potrafię usiedzieć) i też reklamowałam np. garnki, bo przyszły 3 pokrywki szklane potłuczone. Nie było jednak problemu, kurier przyjechał następnego dnia spisał protokół, zrobił kilka zdjęć telefonem, wpisałam swoją uwagę, że towar nie był zabezpieczony w środku, następnie mąż musiał sprzedawcę "uświadomić" o naszych prawach i za 3 dni sprzedawca dosłał nam braki (ale już tak zabezpieczone jak nigdy w życiu nie widziałam).
    Z nawilżaczem niestety właśnie ostatnio minęło już 14 dni, nie zwracałam, bo bałam się mu odesłać (że zostanę bez pieniędzy i dowodów) i myślałam, ze Pocztex uzna pozytywnie reklamację. Zobaczymy co mi odpiszą na moje odwołanie, jak nie rozpatrzą to napiszę do Urzędu ochrony Konsumenta. Będę dawała znać o postępach w sprawie :)

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

relganli4wkmj4ii.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona godzin albo dni po prostu już chce żeby się zaczęło bo się niecierpliwie :(

l22nqps6zs1m82ws.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    Zakręcona godzin albo dni po prostu już chce żeby się zaczęło bo się niecierpliwie :(
    Przyjmijmy , ze godzin:) będzie łatwiej .
    A chodzisz dużo ??? Może polaz po szpitalu po schodach cos , złapie cie może jakiś skurcz i pociągnie dalej kolejne:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia próbowałam, nic nie jest w stanie tego zatrzymać :P probiotyków nie biorę żadnych, nie wiem nawet jakie mogę, za to cały czas smecta,nifuroksazyd i elektrolity od wczoraj.
    maluda napisz z jakiego sklepu zamawiałaś, żeby żadna z nas nie padła jego ofiarą ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlaczylam porody na Ipli i rycze razem z ojcami :)
    MELANOXX trzymam kciuki.
    Fatim moze rzeczywiscie pozazywaj Lakcid.
    Paula super ze niedlugo do domciu.
    Maluda czekam na relacje z usg.

paula1 lubi tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Przyjmijmy , ze godzin:) będzie łatwiej .
    A chodzisz dużo ??? Może polaz po szpitalu po schodach cos , złapie cie może jakiś skurcz i pociągnie dalej kolejne:)

chyba się do baru przejde po cheesburgera bo mam takiego smaka ze masakra to może coś się rozwinie :P

l22nqps6zs1m82ws.png
‹‹ 2281 2282 2283 2284 2285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ