Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jacusianka ja teez wstaje raz w nocy do wc ale w dzien biegam co chwila.... z tym piciem też mam jak TY najlepiej woda a reszta bez cukruu:D
Fatim mi isę czesto z wpłatomatem tak zdarza ale pociesze Cie z reguły po 2 dniach już jest ok a nie jak mówią miesiac. Mówią to tylko na wszelki wypadek jakby komplikacje byly
Zakocona. Przykra wiadomość z tą koleżanką
blondik ja też w półśnie w pracy..upał...
aleksasndra90 ja chodzę do pracy na 9 godz dziennie plus 5 w sb....
Fatim lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Mikejla to widze ze pani z bloga to nie szaman haha jak zasugerowala zakocona..
Tak ja zaxzekam po skonczonym 33 chyba.teraz powinnam pic w nastepnym tyg 3 szklanice dziennie.tylko ze tez slyszalam ze po przebytym cc nie wskazane jest picie.i sama zglupialamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 18:27
soraya lubi tę wiadomość
[/url]
-
co do farelek super szybko nagrzewają ale są prądożercze i pożarotwórcze. Jest to jedna z najcześtszych przyczyn pożaru lub spięć...
melenaxoxox no masakra w szpitalach z przepływem informacji. Miałam to samo. musiałam sobie wyczytac
blondik w każdej ciązy można iść na L4 bo jak lekarz wypisze to kto sprawdzi czy fizjologiczna?
a co do zbierania kasy to ja kazda kase co wypandie z portfela, albo moj wyjmie z kieszeni i nie zabierze spowrotem(drobne oczywiscie) wrzucam do skarbonki i mamya w ten sposó ba wakacje zawsze. Bo i tez a to z kiesznei a to z portfela wyleci i zawsze sie jakies monety walają.
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Fatim wrote:IviQ a też masz w mBanku ? ja się naczytałam, że nad wpłatomatami euronetu mBank nie ma kontroli/wglądu i oni sami na słowo przesyłają im reklamację i zdarza się TFU TFU, że nie uznają reklamacji
zamierzam do nich codziennie dzwonić
Fatim lubi tę wiadomość
[/link]
-
zetaaa wrote:Zakocona miki tez slyszala zeby nie pic non stop tej herbaty.zebys sobie nie zaszkodzila ...
Jest napisane żeby w 38. Przestać a w 39 pić 4, nie wiem czemu i szczerze zasialyscie we mnie ziarno niepewności i wolę się zapytać jeszcze -
Ale mi głowa pęka , rany boskie .
Nynusia nooo , pogoda mogłaby w końcu się ustabilizować bo się wykonczymy przed samym porodem , Ja to mega wspolczuje dziewczyna co musiały rodzic w lipcu w te największe upały co były po 40 stopni , kuzwa: o -
nick nieaktualny
-
Ja wiem z samego zrodla, ze szybko Wam nowych drzwi nie zrobia (bo papierologia, bo nowe ciecie drzwi, czekanie na material, i inne wymowki zeby Was zniechecic), ale do jasnej cholery ZAPLACILISCIE za dobrze wykonane drzwi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 19:40
madu lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem załamana:(
Wróciłam z wizyty i jednak mala nie wyjdzie tak szybko!a tak tu na nią czekamy:*
Dr mówi ze główka wysoko i szyjka dluuuga takze jeszcze poczekamy...
Ach a tak obiecywał ze urodzę 2tyg wcześniej no nic każe na siebie czekać to czekamy
Ogólnie powiedzial ze nóżki dluugie i waży 3200
I ze ma tak ciasno że on by nie chciał mieszkać w takim domkuszczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość