Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa, przepiękny pokoik! A ile szafek! Wszystko pewnie idealnie poukładane w środku
Madu, to jesteś zaprzeczeniem teorii, że słodkie to na dziewczynkę
Miska, to jeżeli można zapytać jakie imię wybraliście, a jakie zaproponowała Wam teściowa?Moja chciała, żeby nasza córka miała imię po jej mamie... Nie powiem, żeby moi teściowie się nie interesowali, bo jak dzwonią, to zawsze pytają jak się czuję itp, a wczoraj nawet teściowa powiedziała, że mam nie jeść grzybów, które nazbierał mój mąż, ale dziwnie się czuję jak z nimi rozmawiam i mówią, że jak "on czy tam ona się urodzi" i ja wtedy mówię, że ona (mam nadzieję, że nic się nie zmieniło), ale oni i tak za każdym razem mówią on albo ona... może przez to, że bratowej męża lekarz powiedział, że najprawdopodobniej będzie córka, a okazało się, że chłopak...no sama nie wiem.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ola Leos cudenko .
Ewelka to powiem Ci ,ze mega chu**** i nieodpowiedzialnie się zachował .no i co on ma jakiś pomysł na to wszystko ??
Jaroszka nic Wam na pewno nie będzie a wręcz pomoże . To co wypuszcza Cie do domu ??
Jutro sie dowiem byc moze wypuszcza pod nadzorem ambulatoryjnym., -
Szczęśliwa fajnie mieć dwa. W zależności gdzie jesteś zabierasz tam swojego synka. No i takie turystyczne z czasem może pełnić rolę kojca do zabawy
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
My wybraliśmy Zosia a teściowa chce aby mała miała Majka albo Julka a tylko dlatego że u jej zięcia w rodzinie są dwie małe dziewczynki i tak mają na imię. A i chciała mi wmówić że mój mąż jej mówił, że jemu też się to imię nie podoba i by wolał to co ona zaproponowała. Najlepsze jest to że my jak jedziemy do nich to razem i ona ogólnie nie dzwoni do męża. Nawet życzeń mu nie składa na urodziny. No ale kazała mu kupić laptopa dla siostrzenicy. Wracam od nich zawsze z ciśnieniem.Zosia
-
agania wrote:No i oczywiście temat karmienia mnie przeraża też. Że nie będę miała pokarmu, albo będę źle przystawiać Małą do piersi
w ogóle do dupy dzień mam. Babcię mam od ponad tygodnia w szpitalu, jej stan się tak pogorszył, że nie wiem czy nie odejdzie
straszne jest na to patrzeć
strasznie to przeżywam
Agania przytulam do serduszka, wiem co czujesz! Wiara czyni cuda, moze los sie odwroci :*agania lubi tę wiadomość
-
Ja wśród swoich znajomych dalszych i bliższych widzę, że Maja i Julia się przewija dosyć często tak jak i Zuzia. Brałam pod uwagę trzy : Madzia, Zuzia i Maja, ale jednak o Madzi myślę od kilku lat i tak też zostaje
BATTINKA, maluda, Magnosia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa super pokoik
Pokoik Majki to jeden wielki rozgardiasz ;p łóżeczko stoi, pościel ubrana, w komodach pierwsze ciuszki, ale teraz co ktoś przynosi to wrzucamy tam, więc na środku stoi wózek, między tym moje luzem położone rzeczy do szpitala i pudła pieluch dada, bo w promocji były to kupiliśmy więcej ;p
Piękny masz bujaczek, aż żałuję, że dostajemy w spadku, bo chciałabym własnie taki!szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Little Frog ja nigdy nie ogarniałam tych przesądów;p ale jak mowisz że tak, to móże jednak będzie dizewczynka???
Ale byłyby jaja!
u nas jest tak, że ani rodzice nai tesciowie sie nie wierpdzielaja w nic. Ja ani do mamy ani do teściowej nie dzwonię z informacjami, ale jak dzwonią to zawsze zapytają jak sie czuję. Najbardziej to mnie teściu zaskakuje bo jak dzwoni do R to pierwsze pytanie jest jak ja sie czujęMiłe:)
My to od zawsze moich rodziców i teściów wystawialiśmy na próby, wiec teraz co byśmy nie zadecydowali to wiedza ze nie mają nic do gadania bo i tak zrobimy po swojemuLittle Frog, maluda, stokrotka25, Mikejla lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Dziewczyny nie nadrobię Was....tyle tego:( a ja jeszcze muszę obiad zrobić po młodą do szkoły i lekcje odrobić
Byłam dziś na zapisie ktg w szpitalu u położnej skurcze mi dwa wyszly 80 reszta malutko...ja chyba jak ten słoń 5lat będę chodzić w ciąży:(
Fatim ale niespodzianka szok! Spuscic na chwilę z oczu i juz e-ciotką zostałam:) hehe. Gratulacje!
Nynusia, Fatim lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Zauważyłam, że chyba tylko ja jestem trochę spanikowana, że sobie nie poradzę z Małą, że nie będę umiała się nią zajmować
w ogóle jakoś jestem nastawiona, że będzie ciężko...
Od paru dni mam to samo, wszystko zaczęło mnie przerażać...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyStaralam sie Was nadrobic, ale kurde nie da sie
Ja juz w domu, bylam w kfcopierdzielilam frytusie i twistera
Lexie trzymam kciuki za wizyte
Jeszcze pytalam dzisiaj, czy pani zbada mi szyjke i dostalam odpowiedz "tu juz nie ma co badac" xD a no i oczywiscie glowka jest tak nisko, ze moje kosci przeszkadzaly w badaniu. Wiec musialam przybrac taka pozycje, ze nawet nie wiedzialam, ze na tym etapie bede zdolna tak zrobic ;P no ale udalo sie.
Dzidzia moja nie ma juz w ogole miejsca praktycznie,jest scisnieta i w ogolenogi trzyma pod moimi zebrami, a kosc udowa ma 7 cm. No i termin z tego usg wyszedl taki jak z OM
No i gratuluje kolejnej mamusi, a porodu wspolczuje, ja sie panicznie boje ccMikejla, maluda, stokrotka25, Nynusia, Lexie, lojkalojka, polkosia, estrella lubią tę wiadomość
-
No pewnie , pozniej sie bedzie bawil a tak jak mowisz role kojca tez moze pelnic , na pewno nie bedzie stal nieużywany
Katarzyna ten pokoik tez tak wygladal kartony byly same tam tylko po sam sufit
Ale jakos trzeba sie zmotywowac i sie udalo
Ta hustaweczka tez mi sie bardzo podoba zobaczymy czy synkowi sie rowniez spodoba
Mika nie wiem co ci poradzicJa mam jeszcze na kompie zainstalowane takie cos jak " HOLA" taki usmiechniety ogien i on jest mam przegladarke w prawym gornym rogu jak wlaczam np tv player to zmieniam tam zeby byla polska flaga i mi odtwarza material , musisz pokombinowac i mam nadzieje ze moze tak sie uda :*
Katarzyna87, Magnosia lubią tę wiadomość