Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nic nie cieknie, nawet jak ścisnę. Cóż nie będę tego brała jako tragedii życiowej, toż to nie ode mnie zależy
Mam nadzieję, że się pojawi po porodzie, a jak nie to może znajdzie się tutaj jeszcze jedna bezmleczna, żeby łączyć się "w bólu" ;p -
Agania - nie jesteś sama, ja ostatnio coraz częściej panikuję, że nie poradzę sobie z najprostszymi czynnościami przy noworodku, w dodatku nie chodziłam na żadną sr, muszę trochę filmików pooglądać żeby się podbudować chyba:/ Jęczę mojemu codziennie, że jak to będzie jak sobie nie będziemy radzić, a w ogóle w tych pierwszych chwilach w szpitalu, że nawet nie wiem, jak podnieść i przewinąć takie maleństwo, przystawić odpowiednio do piersi itd... Mam nadzieję, że tak jak piszecie instynkt nam to podpowie... Wcześniej nie miałam takich obaw, a teraz... I też nie mam żadnego kompletnie doświadczenia z niemowlakami, nic nul zero:/
Szczęśliwa, ale super duży pokoik ma Natan - zazdroszczęMy mamy u nas w pokoju już tak pozastawiany każdy kąt, że szok, bo Mały będzie z nami przez pierwsze miesiące.
szczesliwa_mamusia21, Mikejla lubią tę wiadomość
-
Aha, miałam się pytam green albo agaton ile piekłyście te ciasteczka owsiane i w jakiej temperaturze? Bo ja się wzięłam w tamtym tyg. i po tym czasie co w przepisie były jeszcze megamiękkie, więc potrzymałam dłużej i spaliłam
-
Stokrotka na poczatku tez bedzie z nami
Nie martw sie niestety nie kazdy ma taka mozliwosc , ale na pewno masz najpiekniejszy kacik dla malenstwa mimo ze pozastawiany !
A pokoj Natana bardziej mu sie przyda jak bedzie juz szalal i mogl tam porozwalac swoje wszystkie zabawki
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Ja tez sie boje
ale damy sobie rade, pomimo iz mieszkam daleko od rodziny to cieszy mnie to bo nikt mi nie bedzie nad glowa stal i dyrygowal co robic, niecierpie tego.
Szczesliwa pokoik cudnyszkoda ze moj jest malutki
Jaroszka trzymam kciuki aby Cie szybko puscili do domu
Stokrotka zmienielas avatarcudny brzunio
Skocze szybko poprasowac ciuchy i moze udam sie ze starym na zakupystokrotka25, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Kochane, nie nadążam z Wami, czytanie jakoś jeszcze idzie, ale z pisaniem już gorzej
Szczęśliwa pokoik śliczny
my ogarnęliśmy naszą sypialnię, żeby łóżeczko weszło i duża komoda dla maluszka (przez pierwsze miesiące na pewno będzie z nami), a później trzeba będzie jakoś przeorganizować mieszkanie
Polkosia u mnie na odwrót- czym bliżej tym mniej się wszystkim przejmuję
Katarzyna87 u mnie też jeszcze nie pojawiła się nigdy nawet kropelka siary, ale czytałam, że nie jest to wyznacznikiem pokarmu, okaże się po porodzieLittle Frog, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
madu wrote:ja to sie najbardziej boję noszenia, ze ta główka taka lecaca jest i ze źle przytrzymam i krzywde zrobie. Tak to sie nie boję reszty, jeszcze ewentualnie przeraża mnie pępek;p
a na tej główce dziury w czaszce i mózg na wierzchumnie te ciemiączka przerażają
madu, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
-
Jestem wkurzona na maksa. Mialam miec badanie, okazalo sie ze lekarz ma jakies spotkanie i dopoero ok 14 je zrobili. Lekarz powiedziaz ze nic sie nie rusza w srodku i trzeba cos dla mnie wymyslec, ale juz nie dzis bo jest za pozno. Jedyny konkret jakiego sie dowiedzialam to ze mimo ze cisnienie sie unormowalo to do domu juz nie wyjde. Dodam ze od wczorajszej kolacji bylam naczczo, po prostu zla jestem jak osa.
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Asienka wspolczuje , mam nadzieje ze cos o 14 Ci powiedza juz konkretnego !
Dziekuje maluda ! Na pewno tak zrobicie ze bedzie dobrze !
Mika to jakis blad jest bo u mnie tez nie dziala niestety ..
Może żona Amaro się wkurzyła, bo dostaje listy od faneki kazała usunąć go z anteny
w top chefie widze też zjawił się dopiero w dogrywce
Little Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość