Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:I mi dziś lekarz to samo powiedział, dlatego nie chciał zdjąć pessara.
No mówiłamwiec naprawde nie ma co sie tak spieszyć. Co do tego tętna mojego dzidizola, to raczej bylo ono przez dlzszy czas na granicy 180, bo mi lekarz pokazywał, ze powinno być tu, a caly czas bylo znacznie powzej.
Dla jestem na siebie, bo to pewnie ze stresu i jeszcze mnie Glowa dzisiaj w nocy bolala. Ale jak się tu nie martwic, jak starsza chora, niknie w oczach i nikt nie wie co jej jest. Musze troche wyluzować -
ola.321 wrote:anngela - tak mam dwie różne, od 2 dni też więcej piję, bo w szpitalu mało jadłam i piłam bo nie miałam do tego głowy a to był błąd
.
Moja położna środowiskowa która była wczoraj powiedziała że mogę też pić piwo karmi zaraz po odciągnięciu bo po 2h go nie będzie w organizmie bo przecież tam alkoholu prawie nie ma, a słód jęczmienny dobrze działa. Ona jest też doradcą laktacyjnym i w piątek jak będzie będziemy dostawiać się do piersi. Sama mówiła że pokarm może pojawić się dużo później a nie koniecznie w 3 dobie jak wszędzie się słyszy.
W szpitalu 3x dziennie przychodziła do mnie doradca bo wiedziała że mam problem, mały ssał czasem po 5 min, może 3 razy dłużej mi się go udało dostawić na więcej niż 15 ale denerwował się bo nic nie leciało.
Teraz jest lepiej tylko muszę się relaksować,
To będzie lepsze od tego karmi
http://www.aptekagemini.pl/femaltiker-x-12-sasz.html
ola.321 lubi tę wiadomość
-
zaraz Was nadrobie ale muszę się wyżalić
nie zatrzymali mnie w szpitalu a dlaczego?? lekarka była dziwna:/ od wejścia miala minę jakby pracowała za karę. Jak zobaczyłam jak wklepuje dane do komputera to juz jej chciałam okulary pożyczyć by nie przykleiła nosa do monitora. a jak tylko zaczęła badanie to puściła tekst : ja Pani nie znam nie będę się wgłębiać w problem. Not o jej mówię ze dzidzia za mało rośnie( ma to kurna na wypisie ze szpitala napisane przecież, a nawet nie otworzyła..) pomierzyła i mówi że młody wazy 2550 no to ja mówie czy to mozliwe żeby 0,5 kg przybrał w tydzień przy hipotrofii??? a ona że dzieci rosna swoim temem, ale jak patrzyłam jak robi pomiary........ to strach pomyslec ile wazy naprawde. jak mierzyla kosc udowa to ewidentnie wyjechala poza kosc wiec te 2450 sa przekłamne. No ale przepływy wyszły ok węc się nie zesteresowałam i jutro mam wizyte w przychodni to zobaczymy bo kurcze jakoś zaufania do tej nie mam. Jeszcze mi marudzi ze nie wie czy moze cokolwiek wypisywac i podpisywac bo ona nie jest tu zatrudniona itd otd.(a co to mnie obchodzi?????? przychodze do szpitala to malo mnie interesuje kto jak tam pracuje ale skoro mnie bada to chyba ktos jej kazał i się zgodziła prawda?) Jednym słowem masakra, a badania nie uznaję za prawidłowe i zobacze jutro w przychodni. Jak jutro wyjdzie ok to super a jak nie to wracam do szpitala i prosze o innego lekarza[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
lviQ, masakra
Babka to chyba kompletnie wypalona zawodowo. No zero jakiejkolwiek empatii i jeszcze takie teksty
Angela, Mikejla Twarde z Was babkiPodziwiam
I kibicuję, żeby ułożyło się po Waszej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:31
Mikejla, annggela lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Asienka, ale jutro już będzie Twoje maleństwo na świecie?
-
IviQ,nie dziwie sie,ze się wkurzyłaś... Masakra to babsko.
Dobrze,ze masz jutro ta wizytę w przychodni!
Agatka,a z Twoja córa dalej nie wiadomo co... Nie dziwie sie,ze się stresujesz,sama bym się bala bardzo. Gdyby tylko człowiek sam mogl cos zrobić,a tu trzeba polegac na lekarzach,niektóry strach nawet cos zaproponować,podsunąć trop,bo się wkurzają...
-
Agatka, ja się jedynie boję, że finalnie przenoszę i poród będzie ciężki. Czasem po pessarze tak bywa... Albo będą wywoływać. No, ale może nie będzie tak źle
Jutro mam iść jeszcze na USG, sprawdzić ilość wód przez te moje dziwne wycieki.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Asieńka_86 wrote:No mam taka nadzieje. Jak balonik poskutkuje to jutro oxy, tylko musi sie szyjka skrocic i rozwarcie zrobic. Moze i bez oxy sie obejdzie jak sama skurczy dostane.
Biedna się już wymęczyłaś i naczekałaś w niepewności.
-
Mika,cieszę się,ze wstapily w Ciebie nowe sily:) musi sie udać,wszystkie tu Ci kibicujemy!
Green,ja mam podkład zwykly Seni,nie pocę sie jakos specjalnie,jest pod przescieradlem. Ale mam tez taki ochraniacz na materac,ale nie taki jak Zakocona,tylko inny,raczej mniej bezpieczny,nie ufam mu do koca,wiec podlozylam jeszcze podkład.
-
z tym donoszeniem co lekarz to opinia..... ja uznaje że po skonczonym 37 tyg czyli do nd u mnie:))
polkosia a dlaczego nie zdjął pessara?
miklejka dobry pomysl z ta kasa. Skoro nie potrafi jej zagospodarować to Ty musisz przejąć trochę kasy bo na niego nie masz co liczyc
asienka ojoj współczuję bólu:(((
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Polkosia faktycznie dlugo chce Ci trzymac ten pessar. Ja bede miala sciagany w 37+3 tyg. Ale mowiłaś,ze w sumie chcialas zeby Mała posiedziala jeszcze w brzuszku
Ja tam sie ciesze,ze mi chce zdjac tak szybko, synus mial tydzien temu 2,5 kg to za 2 tyg. spokojnie 3 przekroczy mysle:)
IviQ ale przeginka...jutro na spokojnie sie dowiesz wszystkiego.
-
no powiem Wam zę mialam ochotę wyjść i pójść do ordynatora i poprosić o jakiegoś lekarza co nie jest tu za karę..... ale ze ja za uległa jestem to machnęłam ręką zwłaszcza że mam ta wizytę jutro. Dobrze ze jej nie zdążyłam odwołać ufff także dam znać jak to jutro wyszło w przychodni z ta waga choć bardzo bym chciała by dzidzius ważył chociaż 2400.. ale jak widziałam jak mierzy ta kość udową...to mam wątpliwości... NIe życzę nikomu takich lekarzy zwłaszcza w szpitalu na odddziale patologi gdzie pacjentki nie przychodza bo chcą zerknąć co i jak tylko mają zdiadnozowany problem!!!
[/link]
-
IviQ to jest tragedia tacy lekarze. Najlepsze cholera jasna jest to, idąc prywatnie no uśmiech od ucha do ucha, pójdziesz do tej samej nfz - przegada całą wizytę z koleżanką przez telefon, wypełni Ci papiery i wyśle w PiSdu. Ja tak miałam. I nie dziwię Ci się wcale, ja to mam taki charakter, jeszcze teraz w ciaży, że cholera wie czy bym obory nie narobiła. Tutaj mnie zawsze z uśmiechem przyjmują.
Btw dziękuje za kciukasy i miłe słowa -
Dziewczyny, powiedział, że będzie spokojniejszy, jak mała posiedzi jeszcze te kilka dni w brzuchu. Tydzień temu na USG ważyła 2900 niby, ale że jutro mam kolejne, to zobaczymy jak to realnie wyglądaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witamy.
Podły nastrój...wstaliśmy z R o 11...ahhh jak miło...ale musiał iść rure od wody skręcić. Niestety cały czas na złączce ciekło. Na szybko robiłam obiad i kanapki do pracy i do niego latałam,bo to u wuja za płotem w piwnicy te rury. Dwie godziny męczył się a i tak dupa. I zły bo zostałam bez wody. Zadzwoniłam po tate bo hydraulik,mimo że napięty grafik to wieczorem postara się przyjechać. Mam nerwy straszne,niedobrze mi...jeszcze jutro wizyta i wgl mdli jak nie wiem co
Angela,Mika u nas przez zakup auta taka lipa z kasą...gdybyśmy wiedzieli to nigdy nie kupowali byśmy go. Oc żeby zapłacić R musiał pożyczyć kasę od szwagra. Moja następna wypłata idzie na wózek. A tu centralne robić trzeba. Jak sie wali to wszystko....