X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Mojemu tlumaczylam ze nasienie teraz moze pomoc w zmiekczaniu szyjki co ulatwi mi porod a on nic, jeszcze w sierpniu non stop latal za mna a gdy teraz chce to on nic nie robi ;( jak na zlosc

Mój mąż stwierdził wczoraj, że poczuł główkę i z seksu nici ;) Nie chce dziecka walić po głowie penisem :D Hahaha...

agaton, annggela lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona dla mnie tez , raz szukalam takich wkładek sprawdzających tez wody płodowe i za 10 szt 260 zł: o myslalam , ze przywidzialo mi się serio . Dany jak z kosmosu a za 3 szt 50 zł tez pięknie ...
    Angela paciorkowiec , sprawdzają go przed porodem bo jak jest wyhodowany to podają antybiotyk zeby dziecko się nie zarazilo przy porodzie.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Ja wczoraj pierwszy raz od nie wiem kiedy zajrzałam w lusterko jak tam moja psita wygląda. Żałuję, że to zrobiłam. Rozklapciana totalnie :/ Dobrze przynajmniej, że łysa.

Agaton, skóra swędzi, bo jest rozciągnięta :). Dawałam kiedyś artykuł o cholestazie i tam swędzą dłonie i stopy. Na choelstaze robi się próby watrobowe.

Moja też wygląda fatalnie. Napuchnięta, czerwona, o matko... Dobrze, że nie muszę na to patrzeć :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Zakręcona, plamy są również objawem. Koleżanka pokazywała mi swoje stopy po porodzie po cholestazie. Strup na strupie, bo tak się drapala.

Angela, alw leci ci z pochwy czy z cewki, bo przecież to czuć. I jest różnica.

Zakocona, powiem Ci, że ja nieraz nie czuję skąd leci, więc naprawdę można nie poczuć...

ZakręconaOna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Mój mąż stwierdził wczoraj, że poczuł główkę i z seksu nici ;) Nie chce dziecka walić po głowie penisem :D Hahaha...
    Mój stwierdził , ze balby się ze w oko dotknie najbardziej: o ... Chora głowa no

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • my dream Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:

oni chyba myślą, że mają niewiadomo jak wielkie rozmiary, żeby dziecko uszkodzić podczas seksu.

Blondik, annggela, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

mhsvh371pdpt408y.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Dream, mój to ma wielkiego, prawie jak Murzyn :P I teraz, jak już nie mam tej szyjki, tylko rozwarcie, to naprawdę zastanawiam się w co on tam "uderza"...

my dream lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton, ja wczoraj byłam na IP i właśnie przy ginekologii i położnictwie mnie przyjmowali. Przez pierwsze drzwi do korytarza i byla tam dyzurka pobożnych i gabinet lekarski, dopiero dalej bylo już jedno wyjście na ginekologie i drugie na położnictwo.
    Aaa no i ha przy wejściu do szpitala pytalam stróża, gdzie mam się kierować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 11:00

agaton lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    oni chyba myślą, że mają niewiadomo jak wielkie rozmiary, żeby dziecko uszkodzić podczas seksu.
    Nie no Ja ich rozumiem w pewien sposób bo nie wiedza jak to w ciąży jest z ta szyjka do końca , jak to z rozwarciem jest . Boja się ale śmieszne teksty czasem maja , ze w główkę będą uderzać albo oko wydlubac mogą hahaha no masakra. :D
    Wiadomo ze nasza cipka itp nie ma tez pol metra w gore: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie czyści od rana i brzuch trochę pobolewa, ale to wszystko. Skurczy brak.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • my dream Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam pana hemoroida :( :/
    wcale na pana nie czekałam :/

mhsvh371pdpt408y.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie no Ja ich rozumiem w pewien sposób bo nie wiedza jak to w ciąży jest z ta szyjka do końca , jak to z rozwarciem jest . Boja się ale śmieszne teksty czasem maja , ze w główkę będą uderzać albo oko wydlubac mogą hahaha no masakra. :D
    Wiadomo ze nasza cipka itp nie ma tez pol metra w gore: p

tak, zgadzam sie z Tobą w 100 %

mój to już w 4 miesiącu miał obawy, że Małemu coś zrobi, ale jakoś mu wytłumaczyłam i zrozumiał. Teraz to nawet dźwigiem go na siebie nie wciągnę ;p

mhsvh371pdpt408y.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    witam pana hemoroida :( :/
    wcale na pana nie czekałam :/
    Tez mam gnoja jednego , mam wrażenie ze coraz większy jest :-/ !
    Polkosia może się rozkreci w koncu o te dzieci ładnie Was testują

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    tak, zgadzam sie z Tobą w 100 %

mój to już w 4 miesiącu miał obawy, że Małemu coś zrobi, ale jakoś mu wytłumaczyłam i zrozumiał. Teraz to nawet dźwigiem go na siebie nie wciągnę ;p
    Zeby mój tak myślał wtedy haha mój D to szalał jak durny , w głowie był mu tylko seks seks i jeszcze raz seks , wczoraj dopiero jak dowiedział się o rozwarciu to nagle zdretwial i lekko się boi , przyznal się heh

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Mnie czyści od rana i brzuch trochę pobolewa, ale to wszystko. Skurczy brak.

Mnie od wczoraj czyści, ale jak sobie pomyślałam co zjadłam..
    1) na śniadanie dużą porcję płatków z mlekiem
    2) bigos od mamy
    3) duży ptyś
    4) 3 kostki piernikowe zapite sokiem bananowo - marchewkowym
    5) kanapka z pomidorem
    6) 3 kluski na parze z cukrem i masłem
    7) szklanka mleka
    8) pieczeń wołowa z kluskami

między tym oczywiście woda i herbata...cóż sraczka ma prawo u mnie być ;p

nat_alia, Nynusia, maluda, Bąbelek lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, jak nie wiem skąd mi leci to macam paluchem ;)

BATTINKA lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem po wizycie, z małą wszystko okej, skurcze się pojawiały, ale niewiele. Był ze mną D zachwycał się i słuchał cały czas serduszka. Nie wiem, ale chyba pobrali mi ten wymaz w końcu, była inna doktorka - nie było babkia z recepcji, którą chciałam spytać o kilka spraw. Kolejna wizyta za tydzień (zajebiście, bo mam wtedy spotkanie z położną). To tyle dobrych wieści

Przepraszam, ale:

JESTEM TAK WKURWIONA, że brak mi K.WA słów. Miał mieć dzień wolny, żeby pozałatwiać wszystkie sprawy!!!!!!!Później powiedział, że o 12 musi jechać, więc spisałam listę spraw do załatwienia (niezbędne minimum), które można załatwić do god.12. A już w szpitalu musiałąm się wkurwiać, bo non stop dzwonili ile jeszcze mu zejdzie!!!!! Nawet tam spokoju nie miałam. Nie załatwiliśmy NIC. I prędko nie załatwimy, ja wkurwiona on do pracy te taki poszedł, bo nie popuściłam mu już tym razem. Szlag mnie trafia, ja tu niczego nie załatwie po prostu niczego. W dodatku jak dzwonią do niego z pracy odbiera jak poparzony, jak ja zadzwonię (a rzadko mi się zdarza, może z raz w nowej pracy) nawet nie odbiera i nie oddzwania. Już teraz wiem, że jak się coś będzie działo, to nie będę marnować czasu i do niego dzwonić, biorę rzeczy i piechotą do szpitala. O dupę rozbić to wszystko. Dalej nerwówka i wkurwianie się. Nie wiem już czym mam rzucać!!!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Mnie od wczoraj czyści, ale jak sobie pomyślałam co zjadłam..
    1) na śniadanie dużą porcję płatków z mlekiem
    2) bigos od mamy
    3) duży ptyś
    4) 3 kostki piernikowe zapite sokiem bananowo - marchewkowym
    5) kanapka z pomidorem
    6) 3 kluski na parze z cukrem i masłem
    7) szklanka mleka
    8) pieczeń wołowa z kluskami

między tym oczywiście woda i herbata...cóż sraczka ma prawo u mnie być ;p
    Sraczka murowana ! :D

Katarzyna87, polkosia, Bąbelek lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejka ja nie wiem co z tymi chłopami jest. Mój co prawda odbiera jak dzwonię, ale zawsze "szybko szybko". Jak dzwonią do niego z pracy to czasami potrafi pauzę na filmie włączyć :/
    Teraz jest już lepiej, ale cały czas walczę.

Ja już mojego uświadomiłam, że jak coś się zacznie to zadzwonię do niego już z taxi. Nie będe na niego czekała.
    ZakręconaOna wrote:
    Sraczka murowana ! :D

Nie będę się wdawać w szczegóły, ale jest hardcore ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 11:14

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, dzwoniłam do gabinetu lekarza mojego i położne mi powiedziały żeby iść na IP, u mnie jest jedno i ze tam mnie pokierują. Matko, aż się zestresowałam... Musze do męzą zadzwonić, mam nadzieje, że zachowa zimną krew:P
    Polkosiu, te patyczki z GineIntima sa takie, zeby sobie do pochwy włożyć, ale ja nim nabrałam tego śluzu i od razu na niebiesko się zabarwił.
    Zobaczymy co powiedzą.

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2478 2479 2480 2481 2482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ