Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:magdalenka to ja chciałam brać kredyt na MDM, właśnie się dowiedziałam, że mąż zamierza się o niego starać dopiero po urodzeniu dziecka a do tej pory z małym dzieckiem gdzieś wynajmować. No szlak mnie trafił ! Kuźwa mam ochotę go udusić będę się tułać z dzieckiem i zwierzętami po obcych kątach. Nie ma opcji żebym wróciła do swoich rodziców, bo zaraz bym coś złapała z dzieckiem a u teściów z jego dziadkami w życiu nie zamieszkam! I jeszcze teraz szukać mieszkania do wynajęcia, gdzie nas przyjmą z 5 zwierzakami a ja z brzuchem będę tabołki dźwigać. No uduszę go narmalnie. Płakać mi się chce ;(
Nie martw się, może sobie przemyśli to wszystko jeszcze raz!!!Bree lubi tę wiadomość
-
Ojej ale bym zjadła ziemniaczki utłuczone z masełkiem a do tego mizerie
Fatim, faktycznie nie fajnie Z noworodkiem i przeprowadzką na pewno będzie Ci ciężko. Czasami faceci wydają się w ogóle nie myślec logicznie
Malgo trzymam mooooocno kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:54
Bree lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Mi włosy strasznie wypadały po ostawieniu antykoncepcji i później po duphastonie. Bardzo mi się przerzedziły. Zaczęłam wtedy stosować PLACENTĘ, efekt był niesamowity. Teraz już jej nie używam, bo nie wiem jaki może mieć wpływ na płód.
Po porodzie to samo się dzieje z włosami co po odstawieniu antykoncepcji, wypadają te włosy, które nie wypadały przez ciążę plus te co codziennie, dlatego wydaje się, że dużo.
Ja przed ciaza kupilam sobie ten niemiecki szampon z kofeina dla facetow ale nie zauwazylam jakiejs rewelacyjnej poprawy -
Bree wrote:Co to za cudo ta placenta?
Ja przed ciaza kupilam sobie ten niemiecki szampon z kofeina dla facetow ale nie zauwazylam jakiejs rewelacyjnej poprawy
Coś takiego:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d626cd51085.jpg
Głównym składnikiem są ... łożyska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:59
Bree lubi tę wiadomość
-
Fatim faceci maja takie pomysly czasami ze glowa mala! Moj ex jak ja rodzilam zaczal malowac mieszkanie, jak przyjechalam z porodowki wszedzie walilo farba.... jakby wczeniej nie bylo czasu na takie rzeczy, on to w ogole byl mistrzem wyczucia chwili! mam nadzieje ze Twoj men przemysli wszystko i zmieni zdanie
FreshMm lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Coś takiego:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d626cd51085.jpg
Głównym składnikiem są ... łożyska.
Wow nie slyszalam o czyms takim, bede musiala przetestowac skoro mowisz ze takie dobre
Betti-85 rewelacja! Oby moje jutrzejsze usg przebieglo pomyslnie...dzisiaj jako tako plamienie ustalo (odpukac) tylko sluz mam taki jano bezowy...Betti-85, aanaa lubią tę wiadomość
-
hej dzieczyny,ja mialam ciezka noc,po tych plamieniach wczorajszych niemoglam spac ze stresu chyba sie tylko przewracalam,a jak juz by mi sie dobrze spalo,to reszta domownikow zaczela wstawac i halasowca mnie obudzil silny skurcz ,znowu!tez macie skurcze miesni?brzucha albo lydek?teraz wciaz mnie boli,jak zakwasy po cwiczeniach,ale juz nie plamie,tylko wlasnie sluz taki,bezowo-rozowy.zarejstrowalam sie do mojego gp w przychodni,niewiem co powiedza ,tutaj jeszce jako ciaza chyba bede traktowana,bop to dopiero 6sty tydzien,a dla nich to nie ciaza,ale zobaczymy,chce zwolnienie,nie bede pracowac narazie w takich warunkach,zadlugo walczylismy i czekalismy zebym miala ryzykowac.no nic,koniec smutania,wypije kawke to mnie moze odmuli
Bree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Wow nie slyszalam o czyms takim, bede musiala przetestowac skoro mowisz ze takie dobre
Betti-85 rewelacja! Oby moje jutrzejsze usg przebieglo pomyslnie...dzisiaj jako tako plamienie ustalo (odpukac) tylko sluz mam taki jano bezowy...
No świetne! Tylko nie wiem czy można w ciąży stosować. -
malgo86 ja jutro bede zesrana po pachy na tym usg to wiem co przezywasz, tlumacze sobie ze ten strach nic nie da ale to u mnie nie dziala na logike i emocje biora gore... trzymm kciuki, napisz koniecznie jak juz bedziesz cos wiedziec...
Ursa lubi tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hej dzieczyny,ja mialam ciezka noc,po tych plamieniach wczorajszych niemoglam spac ze stresu chyba sie tylko przewracalam,a jak juz by mi sie dobrze spalo,to reszta domownikow zaczela wstawac i halasowca mnie obudzil silny skurcz ,znowu!tez macie skurcze miesni?brzucha albo lydek?teraz wciaz mnie boli,jak zakwasy po cwiczeniach,ale juz nie plamie,tylko wlasnie sluz taki,bezowo-rozowy.zarejstrowalam sie do mojego gp w przychodni,niewiem co powiedza ,tutaj jeszce jako ciaza chyba bede traktowana,bop to dopiero 6sty tydzien,a dla nich to nie ciaza,ale zobaczymy,chce zwolnienie,nie bede pracowac narazie w takich warunkach,zadlugo walczylismy i czekalismy zebym miala ryzykowac.no nic,koniec smutania,wypije kawke to mnie moze odmuli
Może bierz sobie magnez? Powinien pomóc na takie skurcze.Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
Fatim, a jakie masz zwierzaki?
U mnie pryszcz codziennie jeden nowy, mam już cały wysyp, głównie na twarzy.
Co do diety, to moja pozostawia wiele do życzenia, ale staram się nadrabiać owocami i warzywami "na sztycha" w ciagu dnia. Witamin nie biorę, bo mój organizm zwraca... Może mam odpowiednią ilość... A z jodem trzeba uważać, bo jak się ma niskie TSH, to nie jest zalecany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 15:12
Bree lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn