X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę budzić mojego Skarba i brać się za obiad ;) dziś chyba zrobię jajko sadzone z ziemniaczkami i mizerią ;)

Ursa, Bree, Bunia86, meeegi1771 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mojemu nie zrobię obiadu i niech sam teraz zapieprza szuka już nowego mieszkania do wynajmowania, o !

Ursa, Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    magdalenka to ja chciałam brać kredyt na MDM, właśnie się dowiedziałam, że mąż zamierza się o niego starać dopiero po urodzeniu dziecka a do tej pory z małym dzieckiem gdzieś wynajmować. No szlak mnie trafił ! Kuźwa mam ochotę go udusić będę się tułać z dzieckiem i zwierzętami po obcych kątach. Nie ma opcji żebym wróciła do swoich rodziców, bo zaraz bym coś złapała z dzieckiem a u teściów z jego dziadkami w życiu nie zamieszkam! I jeszcze teraz szukać mieszkania do wynajęcia, gdzie nas przyjmą z 5 zwierzakami a ja z brzuchem będę tabołki dźwigać. No uduszę go narmalnie. Płakać mi się chce ;(

Nie martw się, może sobie przemyśli to wszystko jeszcze raz!!!

Bree lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Betti-85 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania dokładnie miałam to samo, po odstawieniu tabletek anty włosy mi garściami wychodziły, dopiero po kilku miesiącach się ustabilizowało.

Bree lubi tę wiadomość

• malgo86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze długie 7 minut czekania

Ursa, aanaa, Bree, paula1 lubią tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej ale bym zjadła ziemniaczki utłuczone z masełkiem a do tego mizerie :D

Fatim, faktycznie nie fajnie :( Z noworodkiem i przeprowadzką na pewno będzie Ci ciężko. Czasami faceci wydają się w ogóle nie myślec logicznie :(

Malgo trzymam mooooocno kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:54

Bree lubi tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Bree Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Mi włosy strasznie wypadały po ostawieniu antykoncepcji i później po duphastonie. Bardzo mi się przerzedziły. Zaczęłam wtedy stosować PLACENTĘ, efekt był niesamowity. Teraz już jej nie używam, bo nie wiem jaki może mieć wpływ na płód.
    Po porodzie to samo się dzieje z włosami co po odstawieniu antykoncepcji, wypadają te włosy, które nie wypadały przez ciążę plus te co codziennie, dlatego wydaje się, że dużo.
    Co to za cudo ta placenta?

Ja przed ciaza kupilam sobie ten niemiecki szampon z kofeina dla facetow ale nie zauwazylam jakiejs rewelacyjnej poprawy :P

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale się cieszę mam wynik progesteronu i wzrósł mi do 31, a na początku ciąży miałam straszny spadek z 34 do 17 :/

Ursa, agania, aanaa, Bree, paula1, Bunia86, ola.321, Magnosia lubią tę wiadomość

• Ursa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betti, to wspaniale!

Bree, Betti-85 lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim puknij go w łeb, to mu może trochę wyobraźni do głowy przyjdzie...:)

Ursa, Bree lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Co to za cudo ta placenta?

Ja przed ciaza kupilam sobie ten niemiecki szampon z kofeina dla facetow ale nie zauwazylam jakiejs rewelacyjnej poprawy :P

Coś takiego:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d626cd51085.jpg

Głównym składnikiem są ... łożyska.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:59

Bree lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim faceci maja takie pomysly czasami ze glowa mala! Moj ex jak ja rodzilam zaczal malowac mieszkanie, jak przyjechalam z porodowki wszedzie walilo farba.... jakby wczeniej nie bylo czasu na takie rzeczy, on to w ogole byl mistrzem wyczucia chwili! :D mam nadzieje ze Twoj men przemysli wszystko i zmieni zdanie ;)

FreshMm lubi tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Coś takiego:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d626cd51085.jpg

Głównym składnikiem są ... łożyska.

Wow nie slyszalam o czyms takim, bede musiala przetestowac skoro mowisz ze takie dobre :)

Betti-85 rewelacja! Oby moje jutrzejsze usg przebieglo pomyslnie...dzisiaj jako tako plamienie ustalo (odpukac) tylko sluz mam taki jano bezowy...

Betti-85, aanaa lubią tę wiadomość

preg.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serce mi zaraz wypadnie z tego stresu, dziewczyny jeszcze nie ma

Bree lubi tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dzieczyny,ja mialam ciezka noc,po tych plamieniach wczorajszych niemoglam spac ze stresu chyba sie tylko przewracalam,a jak juz by mi sie dobrze spalo,to reszta domownikow zaczela wstawac i halasowca mnie obudzil silny skurcz ,znowu!tez macie skurcze miesni?brzucha albo lydek?teraz wciaz mnie boli,jak zakwasy po cwiczeniach,ale juz nie plamie,tylko wlasnie sluz taki,bezowo-rozowy.zarejstrowalam sie do mojego gp w przychodni,niewiem co powiedza ,tutaj jeszce jako ciaza chyba bede traktowana,bop to dopiero 6sty tydzien,a dla nich to nie ciaza,ale zobaczymy,chce zwolnienie,nie bede pracowac narazie w takich warunkach,zadlugo walczylismy i czekalismy zebym miala ryzykowac.no nic,koniec smutania,wypije kawke to mnie moze odmuli :)

Bree lubi tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • agania Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Wow nie slyszalam o czyms takim, bede musiala przetestowac skoro mowisz ze takie dobre :)

Betti-85 rewelacja! Oby moje jutrzejsze usg przebieglo pomyslnie...dzisiaj jako tako plamienie ustalo (odpukac) tylko sluz mam taki jano bezowy...

No świetne! Tylko nie wiem czy można w ciąży stosować.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgo86 ja jutro bede zesrana po pachy na tym usg to wiem co przezywasz, tlumacze sobie ze ten strach nic nie da ale to u mnie nie dziala na logike i emocje biora gore... trzymm kciuki, napisz koniecznie jak juz bedziesz cos wiedziec...

Ursa lubi tę wiadomość

preg.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    hej dzieczyny,ja mialam ciezka noc,po tych plamieniach wczorajszych niemoglam spac ze stresu chyba sie tylko przewracalam,a jak juz by mi sie dobrze spalo,to reszta domownikow zaczela wstawac i halasowca mnie obudzil silny skurcz ,znowu!tez macie skurcze miesni?brzucha albo lydek?teraz wciaz mnie boli,jak zakwasy po cwiczeniach,ale juz nie plamie,tylko wlasnie sluz taki,bezowo-rozowy.zarejstrowalam sie do mojego gp w przychodni,niewiem co powiedza ,tutaj jeszce jako ciaza chyba bede traktowana,bop to dopiero 6sty tydzien,a dla nich to nie ciaza,ale zobaczymy,chce zwolnienie,nie bede pracowac narazie w takich warunkach,zadlugo walczylismy i czekalismy zebym miala ryzykowac.no nic,koniec smutania,wypije kawke to mnie moze odmuli :)

Może bierz sobie magnez? Powinien pomóc na takie skurcze.

Ursa, Bree lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, a jakie masz zwierzaki?

U mnie pryszcz codziennie jeden nowy, mam już cały wysyp, głównie na twarzy.

Co do diety, to moja pozostawia wiele do życzenia, ale staram się nadrabiać owocami i warzywami "na sztycha" w ciagu dnia. Witamin nie biorę, bo mój organizm zwraca... Może mam odpowiednią ilość... A z jodem trzeba uważać, bo jak się ma niskie TSH, to nie jest zalecany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 15:12

Bree lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli a magnezu nie przyjmujesz? Mnie pomógł bardzo na skurcze w podbrzuszu jak i w nogach. Bedzie dobrze! Trzymam kciuki :)

Bree lubi tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ