Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Nie zmieni zdania, bo mu chodzi o pieniądze, że rodziny z dziećmi dostają większe dotacje. Potem do tego dochodzi remont, wykańczanie, bo mieszkania są w stanie deweloperskim.
Fatim, musicie wziąć pod uwagę ze wtedy dziecko w jakiś tam sposób też jest wliczane do liczenia zdolności kredytowej.
poza tym też zwróćcieuwagę że Ty wtedy najprawdopodobniej będziesz ma macierzńskim a banki nie traktują takiej osoby jako osoby zarabiającej.
Także wtedy Twój mąż tylko przedstawia dochody i musi wystarczyć na Waszą trójkę.Bree, Betti-85 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
A jeszcze ktoś tam pisał o Clotrimazolu na grzybicę - w pierwszej ciąży miałam zakaz stosowania tej maści. Lekarz powiedział, że nie można i dał mi specjalne globulki dla kobiet w ciąży.
Bree lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
malgo86 wrote:Jeszcze czwartek będzie najważniejszy i jego przyrost. Kochane nie umiem znaleźć mojej wartości na skali który tydzień jestem roztrzęsiona
Powinnaś pod wynikiem mieć przedziały tygodniowe, każde lab ma inneBree lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Betti miłego kina
Bree, Betti-85 lubią tę wiadomość
polkosia wrote:Jak to dobrze, że ja nie muszę pracować Cały dzień się obijam w domku Jakbym miała coś robić, to bym i tak siły nie miała. Ostatnio jestem ciągle senna i zmęczona.
Fajnie masz. Ja w sumie też się opierdzielam trochę w pracy. Już bym poszła na taki dłuższy urlopBree, polkosia lubią tę wiadomość
-
Słyszałam, że rodzenie w wodzie to podobno świetna sprawa.
Mnie to raczej nie czeka, bo jestem po operacji kręgosłupa i mam wszczepione implanty, śrubki, haczyki i takie inne. Więc raczej cesarskie cięcie. Ale wszystko okaże się za jakiś czas jak pojadę do mojego ortopedy.Bree lubi tę wiadomość
-
malgo86 wrote:Mam tylko nie umiem się połapać
5000-10000 3-4 tydzień
10000-50000 4-5 tydzień
10000-100000 5-6 tydzień
15000-200000 ciąża 6-8 tydzień
Czwartek bardzo ważny i oczywiście usgpolkosia wrote:Przy takich dużych wartościach, to przyrost nie jest już tak duży.Bree lubi tę wiadomość
-
Nie Absolutnie. Tylko nie nastawiaj się, że po jutrze będzie 2x więcej, bo teraz to on co 96h się podwaja. A jak wczytasz się dobrze w wyniki, to zobaczysz, że po którymś nastym tygodniu beta już spada
Bree lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Bree wrote:AsiaPoli ja jestem z Yorku (Okolice Wichrowych Wzgorz) ... chyba bede rodzic na polu pelnym baranow za kamiennym plotkiem
Bree lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Przyrost da się obliczyć nawet jak jutro zrobisz badanie, ale jeśli masz w czwartek USG, to może zrób wtedy?