Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakocona, wlasnie jestem pod ktg. Skurcze dużo mniejsze, ale dzisiejsza kroplowka miała za zadanie przygotowac macicę przed jutrem. Teraz mam takie na 30, ale nic nie czuje. Podczas kroplowki dochodziły do 60.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 20:45
[/url]
[/url]
-
jacusianka wrote:Zakręcona jak Ci Yam psychicznie? Ja sie rozbeczalam jak Małż poszedł
taka jestem beksa w tej ciąży...
Ja najdłużej w życiu w szpitalu byłam 2 dni ...a tu mnie czeka ok 5 ale się okaże .
-
Agaton wybacz, źle zrozumiałam. Myślałam że na podstawie czopu tak wywnioskowal. Ciekawe ile ma moja szyjka. Cóż Noe dowiem się do 12.10 bo dopiero wtedy mam wizytę...no chyba że wcześniej urodzę.
Przyznam się Wam, że wcześniej jakoś nie bałam się porodu, myślałam 'przecież sobie poradzę'. Dzisiaj miałam dwa mocne skurcze i jestem zdygana. Nie ma opcji żebym urodziłanie dam rady
Gratuluję mamusiom i bardzo zazdroszczę, że są już po!!! -
Ewalika GRATULACJE!!
Jestem po wizycieAntek waży 3400 więc powinien docelowo około 3500 ważyć. Cesarka 7.10 o 8.30 mam się stawić w szpitalu chyba że zacznę rodzić wcześniej. Sram po gaciach już z nerwów to tylko 5 dni
Jacusianka trzymam kciuki!
ZakręconaOna, Aleksandra90, polkosia, zakocona, annggela, Lexie, lojkalojka, agaton, miska2503, Bąbelek, maluda, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, paula1, ~Rewianka~, Nynusia, agania, WiedźmaMaKota, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Agaton wybacz, źle zrozumiałam. Myślałam że na podstawie czopu tak wywnioskowal. Ciekawe ile ma moja szyjka. Cóż Noe dowiem się do 12.10 bo dopiero wtedy mam wizytę...no chyba że wcześniej urodzę.
Przyznam się Wam, że wcześniej jakoś nie bałam się porodu, myślałam 'przecież sobie poradzę'. Dzisiaj miałam dwa mocne skurcze i jestem zdygana. Nie ma opcji żebym urodziłanie dam rady
Gratuluję mamusiom i bardzo zazdroszczę, że są już po!!!jak się zacznie akcja to odwrotu nie będzie a wszystko bedziesz robiła i wzzystko wytrzymasz zeby urodzić malucha:)
Polkosia Ja się nigdy nie przyzwyczaje do szpitala a te łóżka szpitalne jeszcze to kuzwa pogrom jakiś . Wgle wiecie ile CC w tym szpitalu robią ?! :o dziś juz trzy były , jutro kolejne się zapowiadaja , masakra ... -
Arielka wrote:Ewalika GRATULACJE!!
Jestem po wizycieAntek waży 3400 więc powinien docelowo około 3500 ważyć. Cesarka 7.10 o 8.30 mam się stawić w szpitalu chyba że zacznę rodzić wcześniej. Sram po gaciach już z nerwów to tylko 5 dni
Jacusianka trzymam kciuki!kciuki mocne będą.
Arielka lubi tę wiadomość
-
Jacusianka,ja tez beczalam jak Małż wychodził,to chyba normalne. Nienawidzę szpitali i mam nadzieje,ze do 5.10 urodzę.
Trzymamy kciuki,żeby szybko poszlo:)
Kasia,damy rade,tez mysle,ze jak sie juz zacznie to sie po prostu urodzi i tyle:)
Arielka,fajnie,ze wszystko dobrze u Ciebie i maleństwa:)
-
Gratuluje pierwszej pazdziernikowej mamie
jacusianka i zakrecona trzymajcie sie w tych szpitalach .
katarzyna ja pierwsza corke rodzilam z mezem i tesciowa i bylo fajnieTeraz byc moze jesli maz nie dojedzie na czas bedzie ze mna tesciowa .
Jesli chodzi o moje wyniki to wyslali moja krew do jakiegos laboratorium do paryza i mam czekac tydzien na wynik . Tylko co jesli urodze wczesniej ? Czy beda mogli mi zrobic zzo ? nie wiemByla u lekarza rodzinnego ,ale ten jak zwykle stwierdzil , ze wszystko jest dobrze . Oby mial racje .
Ciekawe ,u ktorej z nas dzidzia pobije rekord wagi
A maz ma wirusowe zapalenie gardla , szwagierka ,ktora byla dwa dni u mnie ma zapalenie oskrzeli i oboje zarazaja . Mam nadzieje , ze na mnie nic sie nie przeniesie .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015