Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zobaczymy czy wypróbuje - ale dzisiaj chyba odpuszcze właśnie zeszłam z kibelka siedziałam 20 min i ciągle czyściło... nic.. uciekam na KTG
nie denerwujcie się tym szampanem:*
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Nat_alia bardzo odważna ta Twoja położna, ja to nawet cukierka z alkoholem w ciąży nie zjadłam,
A mi jakieś 3 godziny temu odszedł kawałek czopa taki żółtawy, nie podbarwiony krwią więc na nic się nie nastawiam. Ale miałam też już kilka nieregularnych skurczy od tamtej pory. -
nat_alia wrote:zobaczymy czy wypróbuje - ale dzisiaj chyba odpuszcze właśnie zeszłam z kibelka siedziałam 20 min i ciągle czyściło... nic.. uciekam na KTG
nie denerwujcie się tym szampanem:*
A no widzisz, nie potrzebujesz mikstury, bo i bez tego jelitka dobrze pracują -
WiedźmaMaKota wrote:moje stopy i nogi przeginają
nawet szew od leginsów się odznacza, a dziś ledwo włożyłam stopy w crocksy ;/ mało tego prawą ręką już ledwo co moge chwycić tak mnie boli nadgarstek
Wiedźma jakbym to ja pisała...
Faktycznie cicho tu dziś...
A estrella jeszcze się nie odzywa... rodzisz?
Zakocona luzzzzzz - w końcu wyjdzie(wiem, że łatwo się mówi, mi też już się dłuży i te bóle, straszaki, skurcze, aaah....)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:25
estrella lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jest nowe dzieciątko !
Ewalika ! Mam nadzieje ze sie nie pogniewa ze napisalam tutaj , ale na fb napisala ze pisze tak na szybko wiec pewnie nie ma jak do nas wejsc .
Zuzia zaczela październikGratulacje !
stokrotka25, Lexie, miska2503, soraya, agaton, paula1, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Ewalika, gratulacje
! Coś więcej napisała?
stokrotka, dziękinawet nie pamiętam już, że ten brzuch tak wyglądał.. Bardzo mi wystrzeliło brzucho i bardzo ciągle jest przez to napięte, bo ja mam manię trzymania ściśniętych mięśni brzucha, czego nawet nie kontroluję już, bo jestem tak przyzwyczajona..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:32
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ale się w termin wstrzeliła!
GRATULACJE!
Tak Zakocona, CC, 4050 g., 55 cm., godz. 13:53
I że ciężki poród zakończony cesarkąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:32
szczesliwa_mamusia21, zakocona lubią tę wiadomość
-
Zakocona zainspirowalas mnie , podgapie od Ciebie i ostatni raz pokaze nasza zmiane bo cos sie w koncu pokazalo ! No i zostalo nam 3 dni z brzuszkiem !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a55f61a0751.jpgBąbelek, zakocona, lojkalojka, soraya, stokrotka25, WiedźmaMaKota, Aleksandra90, Nynusia, Lexie, agaton, ~Rewianka~, jaroszka, paula1, Little Frog, maluda, Lucy7, madu lubią tę wiadomość
-
Chcialabym wam dziewczyny tylko na szybko napisac ze dzisiaj bo bardzo ciezkim porodzie ktory wkoncu zakomczyl sie cesarskim cieciem o 13.53 przyszla na swiat nasza Zuzia :)waga 4050g 55 cm jestem bardzo szczesliwa i obolala.. wiecej szczegolow wkrótce buziaki
Gratulacje !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:35
Katarzyna87 lubi tę wiadomość