Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka25 wrote:Angela ja tak samo!
Szczęśliwa sorry, ale ja nadal nie wiem gdzie jest Twój Michelinek:)
Tzn. wiemale nie mogę sobie tego wyobrazić
Nie ogarniam
Stokrotko ja sama tego nie ogarniam , a najlepsze jest to ze na zdjeciu jestem mega najedzona i wypchana a teraz jak siedze i patrze na swoj brzuch to sie smiejemy z D ze polowa tegoAle jak dotykam brzucha to czuje tego Michelinka wszedzie takze ma ciasnotke biduleek , ale juz niedlugo
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Ale dużą córeczkę Ewalika urodziła
ale coś czuję, że rekord pobije szczęśliwa mamusia
Nawet nie wiesz jak jestem tego ciekawaChociaz mysle ze jakbym rodzila w terminie to moze wiecej kg by bylo , ost mi wyszlo 3400g + 2 tyg do cc wtedy bylo wiec "niby"
3800 ale znajac przyrost mojego Michelinka moze wyjsc poza ta norme -
Mam internet laski !
Strasznie się cieszę bo umieralam z nudów dosłownie ...
A wiec pobrali dwa razy , krew zbadali palcyjnie , szyjka jednak się od wczoraj skróciła wiec chyba z nerw od wczoraj. Maja dac mi kroplowke na nawodnienie i jutro sprawdzić USG wód , jak będzie ok to jeszcze kontrola cisnienia i może do domu jak nie to nie wiadomo co dalej jeszcze .
Leże z bardzo milymi kobitkami:) oglądamy TV i o .
Co do jedzenia to komentować nie będę no ale cóżBATTINKA, agaton, Little Frog, jaroszka, Nynusia, maluda, szczesliwa_mamusia21, annggela, agania, onka, lojkalojka, Lexie, stokrotka25, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Zakręcona,dobrze,ze jestes:)
Battinka,no ciekawe jak u Ciebie będzie.
Lexie,ja tez mam dużo urlopu w sumie,mize nie będę w takim razie kombinować,trudno,moze jednak Helena raczy wyjść do poniedziałku;) juz jej powiedziałam,ze jak ma matkę do łez doprowadzać,to niech chociaż wyjdzie 5 października,to będzie jej to wybaczone;)
Szczesliwa,super brzuszek przed i po:) Zakocona,Twój tez,umięśniony taki:)
Ciekawe jak nam wrócą te brzuszki:) ja tez miałam plaski,ale nie taki umięśniony,oby skora sie naciagnelazakocona, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, Lexie lubią tę wiadomość