Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka kto wie kto wie może się uda !
Natalia będą mieli was pod kontrola, trzymaj się :*
Agaton twoje wchodzenie po schodach mnie rozbawilo ! Nie wiem jak teraz zasne
Życzę spokojnej nocki bez skurczy i innych przepowiadajkow , bez fałszywych alarmów bo te niefalszywe jak najbardziej!
Dobranoc mamuski :*agaton lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:Kasia, no wiem, ja też wolałam, zeby sam ż siebie nie pojechał, ale jak mu powiedziałam, że wolałabym, żeby został, ale że mu oczywiście nie zabraniam, to później mi powiedział, że sobie nie zdawał sprawy i że rozumie i teraz mówi, że dalej niż godzine od domu się nie rusza:)
A Twój daleko jest?
Dzisiaj blisko, jakieś 20km, ale w weekend będzie ponad 280km od domu i do tego nie samochodem...
Życie pokaże jak będzie. Dzisiaj wróciły straszaki, choć ból okresowy to uciążliwy. -
Jak zwykle melduję się o tej porze,nadal z Młodym w brzuchu..
Bałam się wczoraj zasnac bo mialam przeczucie, ze wody mi w nocy odejdą a tu nic.. Ani skurczyku nawet.
Szczęsliwa,z ciekawosci cofnełam sie pare stron bo nie pamietalam kto i nawet czy to ja pisałam o ostatniej nocy i była to Jacusianka
Mój tez juz od dawna nawet piwka nie wypije ani nie wyjezdza daleko,umarłabym sama ze strachu!
Natalia,to jesli tetno spada,moze zrobią cc?Moja kumpela tak miala.W kazdym razie nie martw sie zbyt duzo,jestes pod opieką! :-*
Arielka,dla mnie dziwne,ze nie masz wogóle ktg.. Ja mialam pierwsze chyba w 30 tyg i mam co wizytę..
Onka,co jest do cholery z tymi lekarzami??
Jacusianka,duze,mocne kciuki jeszcze raz!!
Zakocona i co i co,jakie skurcze??nat_alia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Nospa powinna zadziałać już także czekam czy kolejny skurcz nie przyjdzie, vo na razie miałam. W każdym razie uciskanie przez L mojej kości ogonowej podczas skurczu to taka ulga..! Obudził się na dwa ostatnie.
Skurcz przyszedł, idę pod prysznic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 06:05
-
Goraco tu dzisiaj
Zakocona wszystkie dzisiaj bedziemy sledzic Twoje skurcze i jak sie akcja rozwinie
Ale czuje w kosciach , ze Tadek idzie ku dolowi
Tak wogole to dzien dobry !
U mnie cisza w eterze
Ciekawe jak zakrecona po pierwszej nocy w szpitalu ?
Mikejka wiem , ze dawalas znac szczesliwej , ze u Ciebie ok . Mam nadzieje , ze paczka z polski doszla i poprawila Ci zszargany przez meza humor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 06:56
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Melduję się dalej z regularnymi skurczami co 5-6 min trwającymi ok 45s.
Dzwoniłam do położnej, mam wziąć kąpiel 40-60min i jeszcze jedną nospę, i dać znać potem.
Proszę o kciuki, żeby dalej nic się nie wyciszyło nam
A teraz jem śniadanie przerywając je skurczami.
Dalej mi cieknie podkrwawiono tam..
I melduję, że coraz mocniejsze są te skurcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 07:09
polkosia, Bąbelek, aanaa, soraya, Zorro, paula1, madu, miska2503, agaton, jaroszka, onka, dodinka, maluda, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Ale tu emocje od rana !!!
Zakocona kciuki za pozytywną akcje !!
U mnie w końcu wczoraj był sex mąż zdesperowany ze Lenka nie chce się urodzić zdecydował się jej pomóc ale co ? Pocieklo przez noc trochę więcej śluzu niż zwykle trochę pobolal brzuch i tyle dziś juz czuje się jak nowo nnarodzona -
Zakocona, po co znów się tą nospą faszerować? Szczególnie, że piszą na ulotce, by podczas porodu nie brać. Ja bym tylko na kąpiel postawiła.
~Rewianka~, agania, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
U nas tez mowi ze jesli ciaza jest donoszona to nie powinno sie brac lekow rozkurczowych . Akcja ma sie rozkrecic , a nie ja wyciszac .
polkosia, ~Rewianka~, agania, maluda, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015