Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia, na SR też mówili, żeby nospę brać, bo ona sprawdza czy się wyciszą skurcze łącznie z kąpielą. Na skurcze porodowe ona i tak nie zadziała (poprzednia nie zadziałała).
Idę wziąć tę kąpiel, nospę max też wzięłam.
Skurcze oczywiście dalej są. -
U nas w SR tylko kąpielą kazali sprawdzać i absolutnie żadnych leków. Ale jak widać, co szkoła, to opinia. Ja bym nie ryzykowała dwóch nosp i to max, bo naprawdę się wyciszy i szansa zmarnowana
Lojka, dzięki. Cisza totalna...agania lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia wrote:Ale tu emocje od rana !!!
Zakocona kciuki za pozytywną akcje !!
U mnie w końcu wczoraj był sex mąż zdesperowany ze Lenka nie chce się urodzić zdecydował się jej pomóc ale co ? Pocieklo przez noc trochę więcej śluzu niż zwykle trochę pobolal brzuch i tyle dziś juz czuje się jak nowo nnarodzona
Nynusia, seks to g... dajeKilka dni pod rząd próbowaliśmy i tylko w nocy się ze skurczami namęczyłam...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zorro wrote:Zakocona, kciuki mocno zaciśnięte
Polkosiu, gdzie kupowałaś tą piękną tablicę na zdjęcia dla córeczki?
Chyba na DaWandzie. Sklep nazywa się FandooZorro lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Na razie jeszcze udaję, że do mnie nie dociera, że to porodowe, żeby nie zapeszyć
lojka, musie jechać na jakąś godzinę, półtorej niestetyale ma wrócić, jak najszybciej będzie mógł.
skurcze dalej co ok 5min. minęło pół h odkąd wzięłam nospę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 07:57
-
Zakocona mam nadzieję, że powitamy dzisiaj Tadka na świecie
Ja na Twoim miejscu już pewnie w szpitalu bym była
W nocy parę przepowiadajek było, jednak bardzo nieregularnie i o różnej sile.
Wzięłam dwie zwykłe nospy (u Nas też zalecają). W nocy jeszcze parę mnie obudziło, ale to na pewno nie było To.
Od paru dni budzę się z brzuchem jak skała i cały mnie boli. To normalne czy myślicie ze jesli jutro się powtórzy skoczyć na IP?zakocona lubi tę wiadomość
-
Zakocona, trzymam kciuki, żeby to było już TO!
A u mnie dziś donoszona!Teraz już z lżejszym sercem czekam aż moje maleństwo zdecyduje się wyjść
Poza tym muszę się ubrać i czekać w pełnej gotowości na kurieraMam nadzieję, że dziś dotrze
Katarzyna87, agaton, aanaa, annggela, jaroszka, madu, zakocona, Nynusia, Blondik, Lexie, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość