Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka wrote:Nie uważacie że to dziwne że nagle wszystkie sprzątamy?
Czytałam że to zwiastun rychłego porodu
Hahaha Arielka faktycznie , tylko teraz pytanie czy to zasluga soboty czy faktycznie mamy taki objaw
Kasia ja tez mam mala sypialnie lozeczko wcisniete doslownie , ale nie wyobrazam sobie zeby byl na poczatku gdzies dalej , musze go miec bliziutko
-
Juz myślałam, ze wszystkie rodzicie bo taka cisza tu była
wpadam na chwile sie pochwalić, ze weszłam dzis na wagę i mam 4 kg mniej niż przed ciąża
a odkąd sprawdziłam ze mala nie jest uczulona na czekoladę dziennie zjadam dużo słodyczy
jeszcze Drugie tyle zrzucę i będę lasencja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 16:19
polkosia, annggela, agania, szczesliwa_mamusia21, Blondik, Nynusia, maluda, stokrotka25, ~Rewianka~, Lexie, mała.mi, agaton, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Soraya, myślę że ten etap ciąży jest wystarczającym usprawiedliwieniem i nie trzeba dodawać nic więcej
Aanaa, ja u siebie też trzymam się takiej wersjiSchodzę poniżej wagi sprzed ciąży! Jednak dziecko wymaga sporej aktywności rodziców, więc może jak zacznę śmigać jak mały samochodzik, to też będę laską!
szczesliwa_mamusia21, aanaa, maluda, soraya lubią tę wiadomość
-
Dzięki, dziewczyny
Pokój już dopięty na ostatni guzik. Ale na razie pewnie też niewiele używany będzie, pewnie do spania w dzień co jakiś czas. W nocy na pewno w sypialni, w kołysce obok nas.
Nynusia, też mnie tak czasem kłuje. Ale to raczej szyjka, bo dzisiaj na badaniu okazało się, że rozwarcie mi się zmniejszyło? Albo jakoś lekarze inaczej liczą. Teraz mam niby na 2 cm... Co mnie trochę zdołowało, bo myślałam, że może już z 5W końcu 10 dni temu było niby 4...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Katarzyna, powiem Ci, że skurcz ostatni miałam 100 m przed szpitalem, a potem jak wyszłam z KTG, to od razu kolejny
Więc pewnie coś w tym jest... Ale gdyby to były porodowe, to pewnie by nie ucichły pomimo wszystko...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aaana no prosze super !
A ja z racji braku zjecia , wskakuje pod prysznic , czeka mnie tam z godzinka , mycie glowy golenie calego ciałka , co prawda jutro w szpitalu beda mnie golic ale przeciez nie pojde taka zarosnieta bo jeszcze im maszynek nie starczy !
No a pozniej henna zeby jakos funkcjonowac
Wsumie mialam robic wszystko jutro jak wroce ze szpitala ale niewiadomo jak to bedzie wiec lepiej miec wszystko zrobione i spakowane w razie "w"
Wiec do zobaczenia po SPApolkosia, Little Frog, agania, ZakręconaOna, aanaa, maluda, stokrotka25, Blondik, agaton lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Katarzyna, powiem Ci, że skurcz ostatni miałam 100 m przed szpitalem, a potem jak wyszłam z KTG, to od razu kolejny
Więc pewnie coś w tym jest... Ale gdyby to były porodowe, to pewnie by nie ucichły pomimo wszystko...
Xojechalam na ktg brak skurczy , tzn na poziomie 25/30 wiec znikome , wyszlam i znów mega bolesne ...
polkosia lubi tę wiadomość
-
Moj ginekolog w środę pochował zonę. Co prawda już jakiś czas była podtrzymywana sztucznie po próbie samobójczej. Mam nadzieje, ze to nie wpłynie na jego prace. Na razie nikt nie dzwoni i nie odwołuje wizyty, bo mam we wtorek i mam nadzieje, ze mi ustali termin cc. Zakręcona ja tez ostatnio miałam zamknięta, czop nie wypadał, wiec sie pewnie nic nie zmieniło
-
EwelKa wielka wrote:Moj ginekolog w środę pochował zonę. Co prawda już jakiś czas była podtrzymywana sztucznie po próbie samobójczej. Mam nadzieje, ze to nie wpłynie na jego prace. Na razie nikt nie dzwoni i nie odwołuje wizyty, bo mam we wtorek i mam nadzieje, ze mi ustali termin cc. Zakręcona ja tez ostatnio miałam zamknięta, czop nie wypadał, wiec sie pewnie nic nie zmieniło
-
Katarzyna87 to ja bym musiała z kibelka nie schodzić bo mnie kluje w częstotliwości ok co 10min
Polkosia no to dziwne ja nie wiem ile wg miała szyjka
Mnie dziś wyleciało mleczko, miałam trochę śluzu na papierze, kluje szyjka i ból od nocy jak na @ promieniujacy do krzyża może e końcu coś się rusza...
Ogólnie nie mam energii dziś bym tylko spala -
Ciepło, jedzenie samo płynie do brzuszka. Ciagle ktoś kołysze. Mozna spać ile sie chce. Kto by chciał z tego rezygnować za szybko?
maluda, ZakręconaOna, stokrotka25, Bąbelek, Nynusia, ~Rewianka~, Blondik, Katarzyna87, szczesliwa_mamusia21, annggela, Lexie, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Katarzyna87 to ja bym musiała z kibelka nie schodzić bo mnie kluje w częstotliwości ok co 10min
Polkosia no to dziwne ja nie wiem ile wg miała szyjka
Mnie dziś wyleciało mleczko, miałam trochę śluzu na papierze, kluje szyjka i ból od nocy jak na @ promieniujacy do krzyża może e końcu coś się rusza...
Ogólnie nie mam energii dziś bym tylko spala
Teraz i tak juz nic nie zostało jak spokojne czekanie nie:)
Ewelka oj taaaak ! Dokładnie o kto by rezygnował na kilkanaście miesiący z takich smakolykow haha -
Szczęśliwa ja dziś podobne spa zrobiłam
W pon. wizyta
Gratulacje Jacusianka!
Anaa to ładnie poszłaś z wagą, a ile przytyłaś w ciąży?
Ja to nie liczę na taki szybki spadek wagi, bo już mam 17 kg na plusie i to mega w dupsko i uda poszłoZresztą widać po rozstępach... A co najlepsze brzuch ogromny a tam z kolei ani jednego rozstępu... Dziwne to
Nynusia mnie też szyjka kłuje i wydaje mi się, że to skracanie.
A Polkosia no patrzcie - czasem wizyta teściowej może być miła! Woow;) A z tym rozwarciem to ciekawe, może się zmniejszyć??szczesliwa_mamusia21, Nynusia, maluda lubią tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:hej w ogóle mamy jeszcze 66 dzieciaczków do rozpakowania a tu nic się dziś nie dzieje???
Min. po 2 dziennie powinny wychodzićtrzeba to jakoś rozrysować, kto kiedy ma rodzic i hej
a z waga to martwię sie o to samo co Ty, ze bedzie schodzić długo i w ogóle. Niby mocno nie widać ale gdzieś te kg są. U mnie tez ok 16