Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelka hahaha nie no taka metoda mówisz ?
haha
Zakocona to super:)
Stokrotka hm , musisz czekać aż będą mieli najwyżej a jak nie to w zwykłej aptece pojdziesz i dokupisz kochana albo jakimś zielarskim czy gdzieś jak Lexie pisała:)stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
To już by były tortury. Musiałabyś mocno podpaść, na przykład nie jeść ich jedzenia, tylko np. jedzenie od mamy
Uuuuu, kto wie co Cie czeka jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 21:52
aanaa, WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trzymam za Was kciuki za szybkie porody - jak sobie przypomne jak ten czas szybko leci- rok temu juz nie moglam doczekac asie porodu a tu moj maly jest ze mna i za 10 dni bedzie mial roczek
szczesliwa_mamusia21, agania, Lexie, annggela, ewwiel, jaroszka, Nynusia, soraya, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie lekarz tez mowił,ze po odejsciu wód jechac zaraz do szpitala.. Chociaz mam plan zeby sie jeszcze wykąpac i potem wyruszyc ale jak to bedzie okaże się..
W kazdym razie powodzenia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 23:45
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
No właśnie dziś nic nie pisała , może po prostu jakiś szalony weekend ma, oby!
SS ja tez jechalabym od razu .
Eewelka wiesz ze tez o tym myslalam i mowilismy z D ale by było wtedy... Nie no mam nadzieje ze wytrzymam , żadnych oznak itd. tfu tfu !
ewwiel lubi tę wiadomość
-
Hej Laski,ja tez myślałam,ze będę miała co czytać do snu,a tu prawie nic:)
SS,ja tez bym pojechała. Jak odejdą wody to trzeba rodzic,a jak nie ma akcji,to chyba trzeba ja podkręcić,bo dziecko musi wyjść,jak juz wód nie ma:)
Trzymamy kciuki!!! Czyli mamy kolejna rodzaca:)rany,jak ja wam zazdroszczę
Aanaa super,ze waga Ci tak ładnie leci:)
Zakocona,urocze zdjęcie:) no i czekamy na relacje,fajnie,ze juz niedługo wychodzisz:)
Ja bylam dzisiaj na spacerze z mężem,byla przepiękna pogoda,wygrzewalismy sie na słońcu:) a potem u znajomych graliśmy w gry:) fajna sobota,ale mam nadzieje,ze kolejna będzie spedzona w domu z Balbinka:) chociaż biorąc pod uwagę mój miękki brzuch to nie wiem,czy cos z tego będzie...szczesliwa_mamusia21, aanaa lubią tę wiadomość