Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też trzeba jechać chocby na kontrolę jak tylko wody odejda.
U mnie też krucho że snem. Poza tym w brzuchu impreza na całego - nie wiem czy to pogo czy kankan...
Dziś przez 4h lezalam. Jak tylko się ruszylam, to lapal mnie taki ból okresowy w dole brzucha i lekko spojenie pobolewalo. Może w końcu coś tam się szykuje na ten wielki dzień...?
Ciekawe jak tam Mikejla. Lojka też cixhutko dziś i Battinka i w sumie wiele innych. Ewidentnie widać, że jest weekend -
Agaton ja też zazdroszczę, bo też już bym tak bardzo chciała tulić moją maleńką księżniczkę, a tu zero oznak, tylko ze ty to już po terminie a ja do terminu mam jeszcze 2 dni. Jak nic się do poniedziałku tzn. jutra nie wydarzy to mam zalecenie, zeby juz sie w szpitalu polozyc, bo mala przestala od dwoch tygodni rosnąć tzn łożysko juz jej nie odzywia, ale dotlenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 00:06
-
Hej. Cos jakiś przestój w porodach jest ostatnio :p czekam co się u mnie wydarzy i cisza, pewnie będzie po terminie.
M. nadal jest antyseks choc dzis mnie obudził i zaczął się do mnie dobierać. Skonczylo się na robotkach ręcznych bo on nie chcial wejść...
Niby nic się nie stało, ale jakoś mi dziwnie z tym
Może przesadzam. M ostatnio bardzo mily jest dla mnie, oby jak najdłużej, bo juz bylo strasznie między nami.EwelKa wielka lubi tę wiadomość
-
Magdalene,to chyba dobrze,ze w takiej sytuacji będą was obserwować
u mnie sprawdzali przeplywy i jest wszystko ok. Ale tez jak do poniedzialku nie urodzę to mam iść do szpitala,czego bardzo nie chce:/
Zabo, fajnie,ze coś sie tam dzieje, moze faktycznie powoli akcja rusza,choc Ty masz jeszcze troche czasu:)
Moja Balbina ostatnio jest sos spokojna,mam nadzieje,ze to przed porodem,choc nic sobie nie chce roić w glowie,żadnych plonnych nadziei,no ale w końcu musi wyjśćLittle Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
Jestem , jestem
Ja poranek zalatany mialam , a poludnie z corcia
Oczywiscie na wieczor bol jajnikow,pachwin i spojenia .Cierpie !!!
W domu do chorego meza dolaczyl chory tesc , wiec bakterie sie roznosza
szczesliwa jutro bede myslami z TobaTo bedzie Twoj wielki dzien !
jaroszka pisala rano ze beda prac dywany i kanape , wiec pewnie po takim dniu ma bole i juz spi w lozku lub na porodowceszczesliwa_mamusia21, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
A no tak pranie dywanów ,wszystko jasne !
lojka dobrze ze zapamietalas
No to zamiast ty jechać do szpitala to masz szpital w domu , uważaj na siebie :*
Faktycznie to juz jutroo! No muszę powiedzieć ze zlecialo nie mogę się doczekać
Agaton to jak twoja corcia się będzie nazywać? Helenka? Ale po prostu mówisz na nią Balbinka? Bo juz się pogubilam !
Oj tak macie rację sobota na całego i pewnie drinki z liści malin lecaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 00:24
Little Frog, agaton lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:
Zabo, fajnie,ze coś sie tam dzieje, moze faktycznie powoli akcja rusza,choc Ty masz jeszcze troche czasu:)mam tylko nadzieję, że to takie ćwiczenia
bo tak to do tej pory żadnych spinan, skurczy itp. Dziś pierwszy raz się coś działo
czekam cierpliwie na swój termin
agaton lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa,my dlugo nie wiedzieliśmy jakie wybrac imię i mówiliśmy do brzucha Balbinka:) ale oficjalne imię to będzie Helenka:) ciekawa jestem,czy jak sie urodzi to jednak nie będziemy do niej mówić tez Balbinka:)
Frog,niech sie tam machina rozkręca i w swoim czasie rusza z kopyta:)szczesliwa_mamusia21, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
Frogi jaka Ty jesteś kultulatna , grzecznie czekasz nie pchasz się w kolejkę
Agaton rozumiem ! Moja ciekawość została zaspokojonaDziękuje
Cóż mi pozostało, nic tylko włączyć Mateusza i czekać do 2 i spać ...
Może rano się pojawi juz jakas kruszynka kto wie kto wie
Dobranoc lasencje :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 00:31
agaton, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej, spac nie moge bo obudzil mnie mega silny skurcz, kurewsko bolal ! Pogonilo mnie do toalety, licze kolejne skurcze ale sa coraz krotsze
zobaczymy czy sie cos dalej rozwinie, prosze trzymajcie kciuki, oby to nie byly straszaki
Little Frog, agaton, soraya, dodinka, szczesliwa_mamusia21, maluda, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Angela trzymam kciuki.
Koło 18 skończyłam sprzątać, polozylam się i czułam ze coś jest nie tak. Zmierzyłam ciśnienie 151/81. Pisze do gin czy mam brać lek na obniżenie (kiedyś mi przepisała jak miałam u niej syndrom białego fartucha), ale nie musiałam korzystać. Napisała mi ze mam wziąć.
Zmierzyłam sobie potem jeszcze parę razy i o 23 miałam 133/77, ale przede chwilą znow więcej bo 140/94.
Teraz na ip nie pojadę, nie wiem nawet czy to rzeczywiście wyższe ciśnienie, ale jak nie spadnie to chyba jutro skocze.
Znacie normy ciśnienia dla ciężarnych? -
Ja szczerze nie mam pojecia
zawsze cisnienie dobre mam. Nawet nie wiem jakie.
Kasia jak myslisz kiedy zadzwonic na porodowke, skurcze mecza juz od godziny, ok co 5 min po 30-50 sek
Boje siemega bol
nie daje rady usiedziec , gdy skurcz jest to od razu wstaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 03:49
-
Jeszcze chwile odczekam i zadzwonie, aleee mam stresa! Chce miec to za soba. Przygotowalam sobie juz reszte rzeczy do szpitala.
Dzwonilam i powiedziala mi ze mam wziac prysznic i jak tak dajej bedzie przez kolejne pol h to zadzwonic jeszcze raz. Mowila ze 1,5 h to za krotko aby przyjezdzac do szpitala, kurdeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 04:15
-
Angela, ja bym pojechała, bo u niektórych akcja idzie błyskawiczne. Moje dwie koleżanki urodziły w ledwo 3 i 5h, a są pierworódkami. Niech nie chrzanią tam w szpitalu. Będziemy czekać na wieści
Mnie obudził ból dłoni. Spuchnięte mam jak... Ani ruszyć ani nic. Koszmar
Katarzyna, 140/90 w ciąży tak, jak i normalnie. Ja miewam często 135/80 i to nigdy nie był powód do zmartwień, więc jak już do tylu Ci spadnie, to będzie OK. Wiem, że na niektóre ciężarne ten lek (pewnie masz Dopegyt) nie działa, więc obserwuj.
Zakocona, jak ja Ci zazdroszczę, że masz już to za sobą! Chętnie bym przyjechała do DN, ale co zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 04:37
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn