Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula,fajnie,ze kilogramy lecą
na pewno wrócisz do wagi sprzed ciąży,a moze nawet uda się zrzucić więcej,jesli tego oczywiście chcesz;)
Mąż ma jakas niefajna prace,ze musi na miesiąc wyjechać,współczuję bardzo,ja sobie nie wyobrażam takiej rozlaki,ale wiem,ze jak tak się żyje to sie tez człowiek przyzwyczaja. Ten miesiac na pewno szybko zleci:)
Zakocona,fajnie,ze wychodzicie z Tadziem:)
Nynusia,a jak tam Twoje bóle?
Lexie,mize jutro razem urodzimy:) matko,jak ja juz bym chciała urodzić!!!Lexie, paula1 lubią tę wiadomość
-
Widzę że już nas więcej na pierwszej stronie!
Zakocona, Jacusianka - gratulacje!!
Magnosia - czyli cc nie takie straszne
Ja teraz już tylko czasem czuję miejsce po operacji i jest dużo lepiej.
No i chyba już długo się nie wyśpię, wieczorem o 20 padam i myślę tylko o spaniu
.
Troszkę Was nadrobiłam ale obecnie jest to ciężkie do zrobienia. .
Dalej z pokarmem u mnie średnio, daję małemu ok 1/3 mojego pokarmu a reszta to mm. Ważne że chociaż tyle udaje mi się wycisnąć.
Mały przy piersi się denerwuje bo nie leci i boli mnie więc na tą porę pozostaje laktator. Nakładki też się nie sprawdzają.
Poza tym jest kochany, jak za długo śpi to już troszkę mi się tęskni.
Podczytuję Was czasem w nocy przy odciąganiu i dzięki Wam nie usypiam nad laktatorem.
Buziaki Dziewczyny, trzymam kciuki za szybkie porody i gratuluję rozpakowanym!!!
Lexie, Nynusia, stokrotka25, Little Frog, agaton lubią tę wiadomość
-
Widzicie? Wczoraj wywołałysmy dzieciaczki do wychodzenia po 2 i jak ładnie posłuchały:)
Angela pewnie odpoczywa z Doriankiem
Ciekawe jak ss
Zakocona to czekamy z niecierpliwoscia na relacje!
Zakretke chyba przywiazali od rana do ktg,ze sie nie odezwala jeszcze:)
Albo mama sniadanko przywiozla i szama:)
Lexie, Agaton i Nynusia dzis Wasza kolej!wywolujemy Wasze dzieciaczki
Jeszcze Battinka, ale nie wiem czy czytasz nas Battinka
Jutro wizyta i sciaganie krazka,3majcie kciuki o 16... troche sie stracham:)
Polkosia bolalo Cie sciaganie
I ciekawe jak Amerie,bo ona miala szew..
Czekamy na relacje i dzisiejsze dzieci:) Miłej niedzieli!szczesliwa_mamusia21, Nynusia, agaton, maluda, ZakręconaOna, annggela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakocona i Jacusianka - wielkie gratulacje za wspaniałe chłopaki
SS i Angela - trzymam za Was kciuki od nocy! Angela, ale u Ciebie to szybciutko poszło
Miłego dnia dziewczyny i czekamy dziś na dwie kolejne, no chyba, że Dzieciaki zrobią kumulację w poniedziałek 05.10.15polkosia, Nynusia, annggela lubią tę wiadomość
-
Hejka !
Ale emocje ! Angelka juz pewnie tuli maleństwo
SS chyba tez, ale faktycznie posluchaly dzieciaczki !
Jaroszka ja jutro ! Nie przegapisz przypomne się
Zakrętka faktycznie , ciekawe czy kg czy szama
Ja zaraz gotuje rosolek później się muszę doprowadzić do używalności i najesc za 10 dziś bo tylko do 18 jemnie wiem jak ja to wytrzymam
stokrotka25, Little Frog, jaroszka, maluda, annggela lubią tę wiadomość
-
No i ciekawe jak aguś...z balonikiem...
Onka a Wy podjeliscie jakas decyzje, idziesz jutro do szpitala?
Linka Ty masz jutro tp? Kreci sie cos?
Lexie tylko bez nerwow na obiadku:* z tego, co pamietam to za tesciowka koniecznie nie przepadasz...ale nie dziwie sie...
-
Czekam z niecierpliwością na wieści od Angeli i Ss
Pewnie już po wszystkim i cieszą się swoimi szkrabkami
Szczęśliwa, najedz się konkretnieJa od paru dni wstaję z takim mega głodem, że aż mnie żołądek boli
A wieczorem zawsze coś tam zjem. Normalnie worek bez dna!
Oby dzieciaczki ładnie słuchały i wychodziły jak je mamy tak proszą
Ja się dziś rano obudziłam i w głowie myśli o porodzie i taka lekka panika mnie ogarnęła... Ale zaraz przekierowałam je na inny tor i udało mi się jeszcze zasnąćszczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość