Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż ma stresująca pracę. Łóżeczko w innym pokoju trochę też ze względu na niego. Niech przynajmniej on się wyspi.
Wyspany facet to nie marudzacy facet :p
Wysprzątałam CAŁE mieszkanie. Zostaly okna w sypialni, bo już widzę jak lecę z 8 piętra :p
Brzuch się trochę spinal, ale niewiele więc to nie ja będę jedna z dwóch rodzących dzisiaj
Jak dzisiaj żadna nie urodzi to to przechodzi na jutro? Taka kumulacja jak w lotto:)?EwelKa wielka, stokrotka25, aanaa, maluda, ~Rewianka~, agaton lubią tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Szczęśliwa ja dziś podobne spa zrobiłam
W pon. wizyta
Gratulacje Jacusianka!
Anaa to ładnie poszłaś z wagą, a ile przytyłaś w ciąży?
Ja to nie liczę na taki szybki spadek wagi, bo już mam 17 kg na plusie i to mega w dupsko i uda poszłoZresztą widać po rozstępach... A co najlepsze brzuch ogromny a tam z kolei ani jednego rozstępu... Dziwne to
Ja przytyłam jakies 11 kg, ale urodziłam miesiac przed terminem wiec cholera wie co by bylo dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 19:30
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Oczywiście na początku gratulacje dla Jacusianki i Zakoconej
I kciuki za Agę - bo chyba nie wiadomo jeszcze co i jak
Ostatnie kilka dni nie miałam czasu ani pisać, ani czytać, więc muszę Was zaraz nadrobić
U nas termin na 06.10, a tu cisza ... wczoraj tylko troszkę skurczów było ( 7 przez 50 km. które zrobiłam autem ) ale od wczoraj spokój, mała wierci się mocno, skurczów ogólnie prawie nie ma i w ogóle nie czuję, żeby poród był jakoś specjalnie bliskowe wtorek KTG ( choć mam nadzieję, że jednak nie dotrwam i urodzę wcześniej
)
-
Synuś właśnie leży mi na brzuchu po karmieniu, to wpadłam sprawdzić które jeszcze porodzily a tu cisza. No dziewczyny do roboty!!
Polkosia, w DN pusto, czekamy tu na ciebiemam pokój tuż obok
Ja się załapałam na tę sesję zdjęciowa noworodków to moja znajoma
A to zdjęcie mnie rozwalilo totalnie ♡♡♡
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b26ea1f7cf39.jpg
Oczywiście dziękuję za wszystkie gratulacje ♡♡ jutro mamy nadzieję wyjść już do domu!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:09
stokrotka25, polkosia, Lexie, Little Frog, aanaa, ss, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, annggela, Nynusia, onka, agaton, jaroszka, Bąbelek, agania, lojkalojka, paula1, maluda, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Kręgosłup i spojenie mnie wykończą po tych porządkach... A skurczy nadal brak. Miałam iść na spacer, ale nic z tego, wszystko mnie boli jak starą babę
Na dziś kończę i dobranoc! Ciekawe czy rano nas któraś zaskoczy
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja dziś dużo chodziłam i tez mnie już wszystko boli. Mama mi powiedziała, ze powinnam tylko leżeć i stękać na tym etapie
Jutro idę do teściowej. Trzymajcie kciuki żebym przeżyła
Zakocona śliczne zdjęcie. Tez chce takie już. Mam nadzieje, ze we wtorek powie mi ze ma wolny termin na cc w piątek. Wyjmie ze mnie mojego potomka i będę go tulić i tulić i tulić. A pózniej będę narzekać, ze nie mogę spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:36
Little Frog, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, annggela, Lexie, polkosia, maluda lubią tę wiadomość
-
Stokrotko,kupowałam w sklepie zielarskim
Zakocona jak super,ze u Was wszystko w porzadku,jutro wyjdziecie do domu? Szybciutko,bylo by cudownie!!A zdjecie..mega wzruszające!e
Ewelka ja tez jutro do tesciowej ide.. Na obiad nas zaprosiła..stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Zakocona piękne zdjęcie ! Trzymam kciuki za wyjście do domku
My w weekend nie rodzimy, odpoczywamy !
Lexie ja tez właśnie ogladam ale mam talent i zrobi las mi ochotę na herbatke chyba się skusze na jakąś
Ewelka kciuki dla Ciebie ! Dasz rade
O i dla Ciebie Lexie tez !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:55
Lexie lubi tę wiadomość
-
Zakocona zdjęcie cudowne.
Jak bedziesz miała chwile w domu juz to opisz poród:)
Stokrotka one są na Gemini , Ja tez je tam kupowalam . http://www.aptekagemini.pl/ziola-lisc-maliny-50g.html masz kochana link do nich:)
My z laskami oglądamy mam talent i o .
Dopiero odłączyli mnie od ktg , 4 dziś miałam a najlepsze ze to bez sprawdzania skurczy a tylko samo tento dziecka ... I oni tak codziennie robią wszystkim. Ale mnie dziś 4 zrobili po godzinie prawie bo raz mały im za mocno skakał , raz za słabo i o .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:59
-
Opiszę wszystko na pewno, bo chcę się podzielić tym przeżyciem z wami
!!
I póki nie ma rodzących żadnych to NAPRAWDĘ polecam na poród i/lub po porodzie Zupę Mocy Położnych. Gdyby nie ona to byłoby ze mną kiepsko wczoraj po porodzie, a ta postawiła mnie na nogi
Wloszczyzne i koniecznie buraki gotujemy co najmniej 6h na małym ogniu. Tak prosta sprawa a tak odżywcze, że hey!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 21:02
EwelKa wielka, stokrotka25, ZakręconaOna, Little Frog, agaton, jaroszka, lojkalojka, paula1, maluda lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Zakocona zdjęcie cudowne.
Jak bedziesz miała chwile w domu juz to opisz poród:)
Stokrotka one są na Gemini , Ja tez je tam kupowalam . http://www.aptekagemini.pl/ziola-lisc-maliny-50g.html masz kochana link do nich:)
My z laskami oglądamy mam talent i o .
Dopiero odłączyli mnie od ktg , 4 dziś miałam a najlepsze ze to bez sprawdzania skurczy a tylko samo tento dziecka ... I oni tak codziennie robią wszystkim. Ale mnie dziś 4 zrobili po godzinie prawie bo raz mały im za mocno skakał , raz za słabo i o .stokrotka25, ZakręconaOna, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość