Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Onka jak czop z krwią to czasem wizyt u lekarzy mozesz nie doczekać!
Zakocona,mnie też łzy w oczach stanęły!Jeszcze raz gratuluję!Mimo iż się nacierpiałaś to szczęście bije z Twojej relacji!!ja też chcę tak!
onka, szczesliwa_mamusia21, zakocona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zakocona gratuluję
i mi też łezka się w oku zakrecila czytając Twój opis porodu. Od razu miałam w myśli swój poród.
Agania współczuje Ci bardzo, wiem co to znaczy stracić kogoś bardzo bliskiego
Szczęśliwa trzymam kciuki za jutrzejszy dzień
szczesliwa_mamusia21, zakocona lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Agania przykro mi.
Zakocona piękny opis, powinnaś książki pisaćpiękne przeżycia i na pewno maz teraz bedzie jeszcze bardziej Ciebie doceniał. Dałaś radę i wszystko poszło tak jak chciałaś.
Onka umiesz budować napięcieonka, zakocona lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Onka jak czop z krwią to czasem wizyt u lekarzy mozesz nie doczekać!
Zakocona,mnie też łzy w oczach stanęły!Jeszcze raz gratuluję!Mimo iż się nacierpiałaś to szczęście bije z Twojej relacji!!ja też chcę tak!
Lexie tylko nie myśl, ze sie jakoś nabijam. Ja po prostu mam takie poczucie humorui podoba mi sie na prawdę to zdanie.
agaton, onka, stokrotka25, lojkalojka, maluda lubią tę wiadomość
-
Agania- wyrazy wspolczucia
przykro mi
Szybko przelecialam strony, maly ogolnie ladnie spi ale co 15 min placze przez 20 sek, wezme na rece i cisza. Cyce ladnie ssie, sutki napuchniete od malej pijawkijak sie przyssie to koniec alc . Juz 3 kupki strzelil, ja siusiu zaczelam robic
boli wszystko na dole
chyba nie zlicze szwow. Gdy go zobaczylismy oboje sie poplakalismy, nasze male cudenko. Moja mama zachwycona pierwszym wnukiem. Moj kochany maz caly czas przy mnie byl
jeszcze do mnie nie moze dojsc ze to sie tak szybko rozkrecilo
przesylam porodowe wiruski :***
Ss gratulacje, cudny AlanekLexie, EwelKa wielka, miska2503, Little Frog, stokrotka25, paula1, lojkalojka, polkosia, agaton, ~Rewianka~, ewwiel, szczesliwa_mamusia21, zakocona, Nynusia, my dream, jaroszka, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż mówi ze musi się rymowac : " jak czop z krwią ucieka to ciężarna lekarza nie doczeka"
EwelKa wielka, stokrotka25, Lexie, agaton, soraya, Little Frog, ZakręconaOna, annggela, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, zakocona, Nynusia, magdallenee, maluda lubią tę wiadomość
-
Ale tu dzisiaj rymy ida
angela zazdroszcze szybkiej akcji !
A bol szybko minie .
polkosia u mnie tez sucho jak na pustyniCo wizyta w toalecie to wpatruje sie w gacie w poszukiwaniu chociaz minimalnej wydzieliny .
Przy pierwszym porodzie jak mi czop odszedl z krwia to na drugi dzien urodzilam , wiec przyslowie moze sie sprawdzicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 21:51
annggela, polkosia, maluda lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyAgania bardzo współczuję, trzymaj się.
Dziewczyny ja wychodzę z wanny i spróbuje się przekimac, może nie będę mieć bolesnych pobudek co 20 min. Już jak ma.się coś dziać to niech się rozkręci, bo tak to tylko człowieka meczy taki cały dzień skurczów. nie wiem jak Ewwiel to wytrzymuje, ja dotychczas miałam bezbolesne skurcze, do dzisiaj.