X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • soraya Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem w szpitalu czuje bolesne skurcze co 5 minut ktore nie pisza sie na ktg. Rozwarcie na opuszke szyjka niegotowa skierowana do tylu. Ale boli jak cholera. Rano ma byc moj lekarz na dyzurze. Jestem od 12 na czczo i mam nic nie jesc. Polozna kazala przychodzic jak tylko cos mnie zaniepokoi lub zacznie mocniej bolec.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, super to opisałas, też się wzruszyłam, ale ja to jestem bardzo wrażliwa ostatnio i ryczę co chwile, boje się, że jutro do szpitala pójdę i to dopiero będzie ryk. Ale jeszcze trochę czasu zostało.
    Ja jestem jeszcze bardzo ciekawa jak u rodzących z hemoroidami, czy któraś miała problem?
    Angela, oby się rana szybko zagoiła. Super, ze Dorianek ssie mleczko:)
    Łapię wiruski od Ciebie:)
    Agania, współczuję bardzo.
    Polkosia, ja się też boję, że moja Balbina przykoksiła ostatnio tyle, że ciężko mi będzie ją urodzić, nie wiadomo zreszta kiedy to będzie. Masz jeszcze troche do terminu, a może ona nie taka duża, nie wiadomo jak z tym usg.
    Super by było wypędzic już te dzieciaczki z brzucha, ja to strasznie źle już znosze to czekanie i jeszcze w dodatku to, że macierzyński mi leci... Eh znowu ryczę :(
    Onka, życze Ci, zeby ta noc należała do Ciebie:*
    Soraya, to oby się rozkręciło, czasem się szyjka rozwiera dość szybko, moze coś z tego być:)
    Mi czop odszedł z krwią kilka dni temu i niestety nic, ale u mnie to chyba od sprawdzania szyjki, nie sam z siebie, więc to tez niewiele znaczy. A dzisiaj rano mi się ciągnął taki śluz biało-kremowy, dłuuuugi glut, ale nie wiem co to i co oznacza, już się nie dopatruje żadnych oznak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 22:01

annggela, zakocona lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, super opis :) Nie jest ani przesłodzony, ani straszny. Taki wyważony. A że tak zapytam, to normalnie jesteś skłonna do podnoszenia głosu, czy raczej spokojna. Bo ja ogólnie jestem raczej cicha i opanowana, ale jak mi młodszy brat ciśnienie podniesie, to też potrafię wydobyć z siebie kawał głosu - mój mąż jak pierwszy raz usłyszał, to nie mógł uwierzyć, że potrafię się tak wydzierać :D

Agania, strasznie mi przykro. Tak jak pisałaś. Babcia przynajmniej już nie cierpi. Trzymaj się!

Szczęśliwa, mocno trzymam kciuki za jutro. Być może jak się obudzę, to będzie już po wszystkim, więc wolę teraz napisać! Niech wszystko idzie sprawnie i szybko! :):)

Ciekawe co się będzie w nocy działo :) Jak to Onka (o ile się nie mylę) napisała - noc długa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 22:25

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela mały ssak super ! :)
    Okna tez mam nadzieje ze ta noc będzie Twoja!
    Soraya trzy mam kciuki żeby bol ustąpił albo akcja rozkrecioa się na dobre !

No i szczęśliwa mamuska taka twarda taka odważna a nawet mnie złapał kryzys mam ochotę usiąść na łóżko i się poplakac ... Nie wiem czy dam rade , jak to będzie ... Boje się ze sobie nie poradze ze cos pójdzie nie tak , ze nie dam rady sobie później z malenstwem ... Juz jutro go nie będę mieć w brzuszku... Przyzwyczailam się ... No i becze !
    Eh nie ma co wzielam ta tabletkę bardzo mocna serce wali przytulam się do podusi i może zasne , będę tulic brzuch cala noc ! Trzymajcie się kochane. Dobranoc :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh te bolesne skurcze..jeszcze ich nie doświadczyłam ale zaczynam sobie wyobrażac.. Onka,Soraya współczuję.. Trzymajcie się!

Agaton Ty też bądź dzielna.. Bo zaczne beczec razem z Tobą! ;-) A własnie... Jakie to dziwne..dziecka jeszcze na świecie nie ma a Ty juz macierzyński musisz wybierac.. Jednak?Nie da rady nic załatwic?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 22:23

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu, na bank sobie poradzisz! :) Poza tym nie jesteś z tym wszystkim sama - masz wspaniałego faceta i wszystko pięknie razem ogarniecie, a za parę dni będziesz się z nami już dzieliła radami pielęgnacyjnymi :)
    Tęskno będzie każdej za brzuszkiem, ale za to nasze szczęście będzie obok i można będzie tulić i całować, a tu musiałyśmy się tylko do głaskania ograniczać :)

szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa bedzie dobrze. Baby blues jest po porodzie a nie przed :) a jak będziesz chciała mieć znowu brzuszek to pojedziesz kilka razy na maka z mężem albo będziecie robić nowego lokatora :) jutro Twój najszczęśliwszy dzień. Wyśpij sie jak dasz radę. Nic już nie bedzie ważne tylko mała istotka, która zapełni łóżeczko, które tyle na nią czekało :)

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, stokrotka25, Nynusia, maluda lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny.

Szczęśliwa mamusiu - nie martw się, poradzisz sobie na pewno doskonale ze wszystkim :) brzuszka już nie będzie,ale będzie Maluszek obok Ciebie :) będzie dobrze kochana.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu kochana!Nie po to masz taki nick.. Bedziesz mega szczesliwa bo dasz radę sobie świetnie i jeszcze bedziesz smiala sie ze swoich obaw!;-) My tu wszystkie trzymamy kciukasy wiec na pewno pojdzie dobrze! Ale wierze,ze sie stresujesz..to naturalne! Tylko nie płacz juz bo głowka zaboli,nie zasniesz i rano bedziesz zmeczona a przeciez bedzie to jeden z najpiekniejszych dni Twojego życia!:-)
    Spokojnej nocy! :-*

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny,czas na sen.. :-*

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwą stres dopadł przed jutrem - nie ma się co dziwić!

polkosia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png

Wysłany: 4 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziwimy sie tylko staramy sie, zeby sie trochę rozluźniła :) każda pociesza jak umie.

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisalam wejść zobaczyć myslalam ze juz spicie a tu tyle pocieszen ! Jesteście niezastapione, zaczelam sobie to wszystko wyobrażać i juz inaczej się czuje ! Co ja bym bez was zrobiła? Racja nie płacze bo tylko głowa zacznie bolec, wtulam się w podusie i dzięki wam zasne uspokojona !
    Dziękuje każdej za dobre słowo <3

EwelKa wielka, WiedźmaMaKota, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana moja na pewno sobie poradzisz a stres , ze Cie dopadł ?! Nic dziwnego:)
    Powodzonka od rana skarbie i daj znać jak tylko bedziesz mogła ! <3

Dobranoc serduszka .

agania, EwelKa wielka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, będziesz cudowna mamusia!

U mnie nie ma spania, skurczybyki co 10 min :o

polkosia, Lexie, ~Rewianka~, lojkalojka, dodinka, Nynusia lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 października 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka moze wydusisz synka dzisiaj? Tak pięknie sie zapowiada. Nasze przysłowie musi mieć więcej przykładów, ze sie sprawdza :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Mała nadzwyczaj aktywna, bo już dawno mnie nie kopala aż tak długo. Aż dziwne, ale stresujący dzień miałam to może chce mi pokazać, że u niej wszystko ok... mogłaby już przestać, bo się zaczynam martwić, że za bardzo szaleje. Zawsze coś...

EwelKa wielka lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png

Wysłany: 4 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania u mnie ostatnio jak mnie maz zdenerwował to tez mały sie wiercił jak szalony. One moze tak na stres reagują. Nie martw sie. Na pewno jak będziesz spokojna to i ona sie zaraz uspokoi.

agania lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już właśnie staram się wyciszyć w miarę możliwości oczywiście, bo wiem, że moje nerwy i płacz nic nie dadzą i mam nadzieję, że i Mała sie uspokoi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 23:27

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały przy piersi to pisze.

Frog, ja jestem generalnie krzykaczka, L się bał, że go wyzwe od wszystkiego tam i będzie musiał wyjść, go znienawidzone ;P a ja skurcze przeoddychalam. Kurwa poszło tylko raz przy główce a tak to zero przekleństw o dziwo ;)

A i jeszcze jedno. Nie miałam lewatywy. Załatwiłam się wv wannie przy ktoryms partym. Miałam to gdzieś. L szybko sprzatnal (dowiedziałam się w sumie bardziej po porodzie o tym) i miałam to gdzieś. Położna potem mnie podcierala. Miałam to gdzieś. Skupiona byłam tylko na dziecku i parciu.
    Także nie bójcie się ;)
    mi w ogóle nie jest głupio z tego powodu :)

Little Frog, WiedźmaMaKota, EwelKa wielka, Blondik, miska2503, maluda lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 2550 2551 2552 2553 2554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ