Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem w szpitalu czuje bolesne skurcze co 5 minut ktore nie pisza sie na ktg. Rozwarcie na opuszke szyjka niegotowa skierowana do tylu. Ale boli jak cholera. Rano ma byc moj lekarz na dyzurze. Jestem od 12 na czczo i mam nic nie jesc. Polozna kazala przychodzic jak tylko cos mnie zaniepokoi lub zacznie mocniej bolec.
-
Zakocona, super to opisałas, też się wzruszyłam, ale ja to jestem bardzo wrażliwa ostatnio i ryczę co chwile, boje się, że jutro do szpitala pójdę i to dopiero będzie ryk. Ale jeszcze trochę czasu zostało.
Ja jestem jeszcze bardzo ciekawa jak u rodzących z hemoroidami, czy któraś miała problem?
Angela, oby się rana szybko zagoiła. Super, ze Dorianek ssie mleczko:)
Łapię wiruski od Ciebie:)
Agania, współczuję bardzo.
Polkosia, ja się też boję, że moja Balbina przykoksiła ostatnio tyle, że ciężko mi będzie ją urodzić, nie wiadomo zreszta kiedy to będzie. Masz jeszcze troche do terminu, a może ona nie taka duża, nie wiadomo jak z tym usg.
Super by było wypędzic już te dzieciaczki z brzucha, ja to strasznie źle już znosze to czekanie i jeszcze w dodatku to, że macierzyński mi leci... Eh znowu ryczę
Onka, życze Ci, zeby ta noc należała do Ciebie:*
Soraya, to oby się rozkręciło, czasem się szyjka rozwiera dość szybko, moze coś z tego być
Mi czop odszedł z krwią kilka dni temu i niestety nic, ale u mnie to chyba od sprawdzania szyjki, nie sam z siebie, więc to tez niewiele znaczy. A dzisiaj rano mi się ciągnął taki śluz biało-kremowy, dłuuuugi glut, ale nie wiem co to i co oznacza, już się nie dopatruje żadnych oznak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 22:01
annggela, zakocona lubią tę wiadomość
-
Zakocona, super opis
Nie jest ani przesłodzony, ani straszny. Taki wyważony. A że tak zapytam, to normalnie jesteś skłonna do podnoszenia głosu, czy raczej spokojna. Bo ja ogólnie jestem raczej cicha i opanowana, ale jak mi młodszy brat ciśnienie podniesie, to też potrafię wydobyć z siebie kawał głosu - mój mąż jak pierwszy raz usłyszał, to nie mógł uwierzyć, że potrafię się tak wydzierać
Agania, strasznie mi przykro. Tak jak pisałaś. Babcia przynajmniej już nie cierpi. Trzymaj się!
Szczęśliwa, mocno trzymam kciuki za jutro. Być może jak się obudzę, to będzie już po wszystkim, więc wolę teraz napisać! Niech wszystko idzie sprawnie i szybko!
Ciekawe co się będzie w nocy działoJak to Onka (o ile się nie mylę) napisała - noc długa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 22:25
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Angela mały ssak super !
Okna tez mam nadzieje ze ta noc będzie Twoja!
Soraya trzy mam kciuki żeby bol ustąpił albo akcja rozkrecioa się na dobre !
No i szczęśliwa mamuska taka twarda taka odważna a nawet mnie złapał kryzys mam ochotę usiąść na łóżko i się poplakac ... Nie wiem czy dam rade , jak to będzie ... Boje się ze sobie nie poradze ze cos pójdzie nie tak , ze nie dam rady sobie później z malenstwem ... Juz jutro go nie będę mieć w brzuszku... Przyzwyczailam się ... No i becze !
Eh nie ma co wzielam ta tabletkę bardzo mocna serce wali przytulam się do podusi i może zasne , będę tulic brzuch cala noc ! Trzymajcie się kochane. Dobranoc :* -
Ehhh te bolesne skurcze..jeszcze ich nie doświadczyłam ale zaczynam sobie wyobrażac.. Onka,Soraya współczuję.. Trzymajcie się!
Agaton Ty też bądź dzielna.. Bo zaczne beczec razem z Tobą!A własnie... Jakie to dziwne..dziecka jeszcze na świecie nie ma a Ty juz macierzyński musisz wybierac.. Jednak?Nie da rady nic załatwic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 22:23
-
Szczęśliwa mamusiu, na bank sobie poradzisz!
Poza tym nie jesteś z tym wszystkim sama - masz wspaniałego faceta i wszystko pięknie razem ogarniecie, a za parę dni będziesz się z nami już dzieliła radami pielęgnacyjnymi
Tęskno będzie każdej za brzuszkiem, ale za to nasze szczęście będzie obok i można będzie tulić i całować, a tu musiałyśmy się tylko do głaskania ograniczaćszczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa bedzie dobrze. Baby blues jest po porodzie a nie przed
a jak będziesz chciała mieć znowu brzuszek to pojedziesz kilka razy na maka z mężem albo będziecie robić nowego lokatora
jutro Twój najszczęśliwszy dzień. Wyśpij sie jak dasz radę. Nic już nie bedzie ważne tylko mała istotka, która zapełni łóżeczko, które tyle na nią czekało
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, stokrotka25, Nynusia, maluda lubią tę wiadomość
-
Mamusiu kochana!Nie po to masz taki nick.. Bedziesz mega szczesliwa bo dasz radę sobie świetnie i jeszcze bedziesz smiala sie ze swoich obaw!
My tu wszystkie trzymamy kciukasy wiec na pewno pojdzie dobrze! Ale wierze,ze sie stresujesz..to naturalne! Tylko nie płacz juz bo głowka zaboli,nie zasniesz i rano bedziesz zmeczona a przeciez bedzie to jeden z najpiekniejszych dni Twojego życia!
Spokojnej nocy! :-*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Musisalam wejść zobaczyć myslalam ze juz spicie a tu tyle pocieszen ! Jesteście niezastapione, zaczelam sobie to wszystko wyobrażać i juz inaczej się czuje ! Co ja bym bez was zrobiła? Racja nie płacze bo tylko głowa zacznie bolec, wtulam się w podusie i dzięki wam zasne uspokojona !
Dziękuje każdej za dobre słowo
EwelKa wielka, WiedźmaMaKota, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja Mała nadzwyczaj aktywna, bo już dawno mnie nie kopala aż tak długo. Aż dziwne, ale stresujący dzień miałam to może chce mi pokazać, że u niej wszystko ok... mogłaby już przestać, bo się zaczynam martwić, że za bardzo szaleje. Zawsze coś...
EwelKa wielka lubi tę wiadomość
-
Mały przy piersi to pisze.
Frog, ja jestem generalnie krzykaczka, L się bał, że go wyzwe od wszystkiego tam i będzie musiał wyjść, go znienawidzone ;P a ja skurcze przeoddychalam. Kurwa poszło tylko raz przy główce a tak to zero przekleństw o dziwo
A i jeszcze jedno. Nie miałam lewatywy. Załatwiłam się wv wannie przy ktoryms partym. Miałam to gdzieś. L szybko sprzatnal (dowiedziałam się w sumie bardziej po porodzie o tym) i miałam to gdzieś. Położna potem mnie podcierala. Miałam to gdzieś. Skupiona byłam tylko na dziecku i parciu.
Także nie bójcie się
mi w ogóle nie jest głupio z tego powoduLittle Frog, WiedźmaMaKota, EwelKa wielka, Blondik, miska2503, maluda lubią tę wiadomość