Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaraz ide na cc
Bąbelek, zakocona, Little Frog, Mikejla, maluda, Magnosia, Arielka, jaroszka, agaton, EwelKa wielka, lojkalojka, polkosia, WiedźmaMaKota, agania, ewwiel, ~Rewianka~, nat_alia, Nynusia, madu, Lexie, ZakręconaOna, stokrotka25, paula1, Blondik, annggela, Katarzyna87, dodinka, szczesliwa_mamusia21, miska2503 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Ja tak na szybko. Natan jest juz z nami
Jest cudowny! 3560 gram i 51 cm !
Odezwe sie pozniej, dziekujemy za wszystkie kciuki i pozdrawiamy :*
WIELKI GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEECzekamy na szczegóły kochana :*
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Kilka godzin mnie tu nie było, a tyle się dzieje
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie w szpitalach i za te, które już chcą w tym tygodniu urodzić
Bardzo dziękuję za wszystkie opisy porodów i relacje dotyczące maluszkówjesteście niezastąpione
Mikejla bardzo się cieszę z dobrych wieści od Ciebie
odnośnie materacyka to my mamy po córce (kokos, pianka, gryka), ale długo leżał na strychu. Okazało się, że ma ukryty nieduży suwak z jednej strony więc zaryzykowałam, zdjęłam wierzch i wyprałam w pralce (zakładało się trudniej, ale z pomocą męża udało się). Nie odważyłabym się zmoczyć gryki i kokosa, żeby później nie zaczęło się tam "coś" dziać.
Little Frog- ja też miałam dzisiaj noc snów, wszystkie wątki się mieszały i pojawiały się osoby z którymi już od kilkunastu lat nie mam kontaktu...
Szczęśliwa- wielkie gratulacje
Little Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Jaroszka, Ty to masz jeszcze czas, nie ma co się przejmować
A czemu jeszcze Cię tam trzymają w tym szpitalu?
EDIT:
A, jakoś źle zrozumiałam postaMyślałam, że nadal jesteś w szpitalu.
A daj spokój jaki czas jutro 38 tydzień zaczynam ....nie wyobrażam sobie urodzić w terminie....no niby powinni mi prz moich mutacjach wywoływać...jutro sie dowiem -
maluda wrote:Dzień Dobry
Kilka godzin mnie tu nie było, a tyle się dzieje
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie w szpitalach i za te, które już chcą w tym tygodniu urodzić
Bardzo dziękuję za wszystkie opisy porodów i relacje dotyczące maluszkówjesteście niezastąpione
Mikejla bardzo się cieszę z dobrych wieści od Ciebie
odnośnie materacyka to my mamy po córce (kokos, pianka, gryka), ale długo leżał na strychu. Okazało się, że ma ukryty nieduży suwak z jednej strony więc zaryzykowałam, zdjęłam wierzch i wyprałam w pralce (zakładało się trudniej, ale z pomocą męża udało się). Nie odważyłabym się zmoczyć gryki i kokosa, żeby później nie zaczęło się tam "coś" dziać.
Little Frog- ja też miałam dzisiaj noc snów, wszystkie wątki się mieszały i pojawiały się osoby z którymi już od kilkunastu lat nie mam kontaktu...
Szczęśliwa- wielkie gratulacje
tzn, wyprałaś tylko tą piankę tak? -
Ale się dzieje!!!!
Szczęśliwa GRATULACJE!!!!!!
Soraya trzymam kciuki!!!!
Dzięki dziewczyny za wsparcie, na pewno jutro pomarudzę bo tak jak piszę cały czas mega się boję i jestem mega zdenerwowana ale już bym chciała tulić mojego Antosiaszczesliwa_mamusia21, soraya lubią tę wiadomość