Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka wrote:Kurde napisałam wczoraj późnym wieczorem i chyba się nie dodało
a pisałam do Szczęśliwej zeby się trzymała i ze jest mega dzielna bo ja jutro to Wam tu będę rozpaczac ze strachu jak nienormalna
Dziewczyny rodzące trzymam kciuki! !
Aaaaa bo ty tez masz CC?! Jejku ile dzieciaczków sie wykluje w tym tygodniu -
Jeszcze nie wiem cxy rodze, po badaniu ordynatora szyjki brak, rozwarcie na 1 palec- malo
jakies skurcze sa, powiedzial ze zrobia lewatywe i zobacza czy zacznie sie cos dziac. Mam nadzieję ze ruszy.
polkosia, madu, ~Rewianka~, maluda, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Przede wszystkim trzymam kciuki za te, którym akcje się rozkręcają
Oby te wizyty na IP były próbami generalnymi
Niech dzieciaczki wychodzą jak przychodzi na nie czas
Zakręcona, daj znać czy wychodzisz :)P A miałam jeszcze zapytać kiedy Twój mężczyzna przyjeżdża?
Jaroszka, ja nie wiem. Ogólnie dziś w nocy miałam całą serię snów i każdy to zupełnie inne miejsce i sytuacja. Sama nie mam pojęcia skąd taka myśl w głowie. Chyba właśnie zbyt wiele o tym wszystkim myślę.
A jak tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Arielka, u Ciebie też już wiadomo kiedy będzie ten wielki dzień, a będzie on już całkiem niedługoJeżeli ma Ci być lżej, to panikuj tu
Myślę, że znajdą się konkretne argumenty, które pomogą Ci się trochę uspokoić
Chociaż wiadomo, że każda na Twoim miejscu miałaby emocje sięgające zenitu
-
nat_alia wrote:Jeszcze nie wiem cxy rodze, po badaniu ordynatora szyjki brak, rozwarcie na 1 palec- malo
jakies skurcze sa, powiedzial ze zrobia lewatywe i zobacza czy zacznie sie cos dziac. Mam nadzieję ze ruszy.
no widzisz, oby Ci się coś ruszyło, bo mnie z 2cm rozwarciem puścili właśnie do domusiedziałam 3 dni na piłce i nic nie dało
Idę chyba do ogródka cebulki gladioli muszę powyrywać, może to coś da
-
Ja tak na szybko. Natan jest juz z nami
Jest cudowny! 3560 gram i 51 cm !
Odezwe sie pozniej, dziekujemy za wszystkie kciuki i pozdrawiamy :*WiedźmaMaKota, polkosia, Little Frog, agaton, Mikejla, Lexie, ~Rewianka~, jaroszka, aanaa, agania, madu, EwelKa wielka, zakocona, Nynusia, maluda, Bąbelek, linka220, Arielka, lojkalojka, mała.mi, ewwiel, nat_alia, ZakręconaOna, paula1, stokrotka25, Blondik, annggela, Katarzyna87, dodinka, PauLLa, ss, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje Mamusiu!!!! Ciesze sie ze juz po wszystkim u Ciebie!! Natanek wcale nie urodził sie duży!
Michelinek miniaturka
A ja zostałam w szpitalu jednak bo mam crp podwyzszone i jakis stan zapalny..wody to jednak nie wody.. Zrobili mi test..
EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Żabka a u mnie lepiej dziekuje :*
Tak mi w szpitalu wyciszyli skurcze, ze powiem Wam, ze chyba przenoszę ta ciaze...skurcze mam, ale małe bezbolesne no i nadal twardy brzuch....jutro wizyta u gina to zobaczymy jak szyjka...trzymajcie kciuki zeby sie skróciła !
Ej laski, ale po co prac materac? I tak zakładamy na niego prześcieradło. A mika pokrowiec sie nie zdejmuje? -
Szczęśliwa gratulacje!!!!!! I widzisz, wcale nie jest taki wielki jak się mogłoby wydawać!!
Czekam na zdjątko!!!!!!
Wiedźma - no właśnie pojęcia też nie mam, materac nie jest nowy, używany, dlatego chcę go jakoś jednak przygotować.
Odnośnie jeszze materacy - z zimnej pianki będzie ok?
http://www.ebay.de/itm/VitaliSpa-Calma-Comfort-Plus-7-Zonen-Premium-Kaltschaum-Matratze-Schaum-/361373463060?var=&hash=item5423897214
coś za tani mi się wydajeszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Ja tak na szybko. Natan jest juz z nami
Jest cudowny! 3560 gram i 51 cm !
Odezwe sie pozniej, dziekujemy za wszystkie kciuki i pozdrawiamy :*
Szczęśliwa kochanie wcale żaden z niego michelinek!!!!
Gratulacje, bardzo sie cieszę!!!! :*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, Ty to masz jeszcze czas, nie ma co się przejmować
A czemu jeszcze Cię tam trzymają w tym szpitalu?
EDIT:
A, jakoś źle zrozumiałam postaMyślałam, że nadal jesteś w szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:32
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn