Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, Jaroszka, lepiej się nie nastawiaj, bo jak część z nas będziesz jeszcze po schodach biegać, żeby wywołać
Ja byłam pewna, że 2-3 dni po pessarze urodzę, a tu już 2 tygodnie i nic
Soraya, powodzeniaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczęśliwa Mamusiu ogromne gratulacje
Soraya kciuki mocno zaciśnięte
Jak ja Wam zazdroszcze. Tym co już urodziły albo wiedzą, że zaraz przytulą swoje Maleństwo.
Ja jutro mam wizytę i będzie decyzja czy idę do szpitala ze względu na stare łożysko i bardzo mało wód. Tylko jak pójdę to nie wiem czy będą mi jakoś wywoływać poród czy będę siedzieć tam bez sensu nie wiadomo ile. Kurczę stresuję się trochę...szczesliwa_mamusia21, soraya lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa gratulacje
I prosze jaki ksiazkowo -wagowo chlopak wyskoczyl .
Odpoczywaj !!!
Soraya to teraz za Ciebie trzymamy kciukiszczesliwa_mamusia21, soraya lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Jestem po lewatywie. Ubieram spodnie i ide pochdzic po schodach
polkosia, ewwiel, ~Rewianka~, Blondik, szczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość
-
Jestem po badaniach.
Mogę wrócić do domu ale na około tydzień tylko i do szpitala znów i juz do porodu.
Muszą kontrolować moje cisnienie i podejmą decyzje czy cesarka czy SN mogę rodzic ... Miałam ogólnie skierowanie na 23.10 do szpitala , dziś prze TP ale kazali przyjść teraz juz za tydzień wiec po 12.10 ...
Zaraz widzę się z moja ginekolog do której chodze prywatnie bo ona tu pracuje wiec może dziś juz wystawi to skierowanie .
Teraz szykuje się i zmykam do domeczku:)
Natalia no chodź chodźile się da .
Szczęśliwa Michelinek nie tak i duży jakby się wydawał ! Ale michelinkiem zostanie do końca hehe .
Soraya powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 12:07
Bąbelek, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, soraya lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny.
Nie nadrobię Was bo za dużo tego.
Rano odpadł mi czop (duuuzo kurzego białka koloru zoltego) pojechałam na wizytę bo akurat dziś miałam i dr mówi ze szyjka zgładzona rozwarcie jest ale...główka jeszcze wysoko
Mówi ze mogę w ciągu 2-3 ur...ale to tez 100% nie pewne. W czwartek jeszcze kazał mi przyjść jesli w tym tyg. nie pójdzie to w poniedziałek na wywoływanie idę
Przepływy są super jak to określił,pępowiną nie okręcona. Takze wszystko wporzo z mala.
A no i chciałam Wam powiedzieć k....mac ze od jutra jestem na Macierzyńskim!!! Juz rzekomo nie może mi dłużej zwolnienia wystawić. Dziś mam termin a jutro juz macierzyńskie (niby Zus tak wycyrklował) oszuści i nic więcej:( chciałam iść do rodzinnego po zwolnienie ale mi odradził i o!
Dziewczyny co polecicie na obniżenie główki? Myślałam dzis na piłce poskakać (choć ona raczej na szyjkę). Kazał mi się dr nie oszczędzać i robic wszystko....tylko ciekawe co robić żeby mala zeszła do tego kanału
-
nick nieaktualnyNatalia, Soraya - trzymam kciuki!
Szczęśliwa Mamusia - serdeczne gratulacje!Twój Maluszek ma świetne proporcje, a miał być taki duży!
BATTINKA wrote:Przepływy są super jak to określił,pępowiną nie okręcona. Takze wszystko wporzo z mala.
A no i chciałam Wam powiedzieć k....mac ze od jutra jestem na Macierzyńskim!!! Juz rzekomo nie może mi dłużej zwolnienia wystawić. Dziś mam termin a jutro juz macierzyńskie (niby Zus tak wycyrklował) oszuści i nic więcej:( chciałam iść do rodzinnego po zwolnienie ale mi odradził i o!
Battinka - fajnie, że z Małą wszytko dobrze, pewnie jej dobrze w brzuszku i nie spieszy się na świat
Ale jestem mega zbulwersowana, że po terminie trzeba brać macierzyński! To jakieś chore jest, przecież dziecko jeszcze w brzuchu. Ciekawe ile z tego to przepisy prawne, a ile dobra wola lekarza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 12:26
szczesliwa_mamusia21, soraya lubią tę wiadomość