Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszłam nadrobić, ale wybaczcie rozwalił mnie post Agatki
juz dzisiaj nic nie czytam....płakać sie chce
Agatko bede sie modlić za Teoja córeczkę, bo ta historia musi miec happy end dlatego, ze dotrwala do operacji i ja przeżyła, wiec wola życia jest w niej ogromna. Strasznie mi przykro, ze Was to spotkało
Amerie pytałam sie o Ciebie ostatnio na forum - gratulacje :*
Żegnam sie na dzisiaj...dobranoc -
Dziekuje:) Dwa tygodnie lezalam w szpitalu potem prawie tydzien z mala. Od soboty jesteśmyu w domu. Mała w dzień dużo śpi ale w nocy nadrabia i często się budzi z płaczem. W każdej wolnej chwili nadrabiam zaległości domowe. Jestem padnięta ale szczęśliwa. Poród miałam dosyć szybki, o 21:50 odeszły mi wody a o 1:05 mała była z Nami:)
polkosia, EwelKa wielka, ewwiel, zakocona lubią tę wiadomość
-
Ja znów jak pytałam o tę krew pępowinową, to podobno może pomóc jeśli jest użyta od razu, bo po jakiś czasie chyba jeszcze nie udowodniono, nie wiem do końca. Ja też bym się chwytała wszystkiego, wiadomo. Pomodlę się, mój braciszek też miał guza jak i kuzyn, przepraszam szlag mnie trafia jak słyszę, że takie cholerstwo łapie bezbronne małe istoty!!!! Będę trzymała kciuki i jeszcze raz - bądź silna
-
Amerie wrote:Agatka nawet nie wyobrażam sobie, co musisz czuć w takiej chwili. Będę się modlić za Twoją córeczkę, żeby wróciła szybko do zdrowia.
Łzy do oczu mi napłynęły czytająć Twoją wiadomość, tym bardziej, że weszłam tutaj tylko na chwilę, aby Wam napisać, że 28.09.15 na świat przyszła Nasz córeczka Maja z wagą 2860 g, 52 cm.
Gratuluje wszytskim mamom i życzę cierpliwości i lekkiego porodu tym, które jeszcze czekają.
GratulujęNapiszesz coś więcej o porodzie?
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Krew może się przydać nawet za kilka lat. Medycyna z kopyta idzie do przodu, może warto zainwestować. Dla mojego brata też nie ma w tej chwili 100% ratunku dzięki niej, ale nie wiadomo co będzie za 2 czy 5 lat. My wykupujemy abonament na 10. Mam nadzieję, że mojej córci się nie przyda, ale jeśli będzie zgodność z inną osobą (jeśli nie z bratem), to ją nawet oddam. Zobaczymy co życie przyniesie.
Nynusia, EwelKa wielka, lojkalojka, madu, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Katarzyna87 wrote:Polkosia mogłabyś napisać coś więcej? Ile takie coś kosztuje?
Ja kupiłam voucher od sierpniówki, która się tu ogłaszała kiedyś. Dałam 1000 zł, a normalnie to od 1500 do 2500 gdzieś, zależy jakie opcje się wybiera. Opłata na 10 lat to 3900, im dłużej, tym taniej.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agatka,jestem w szoku. My tu robaki podejrzewalysmy,a tu taka poważną sprawa:(
Modle sie razem z dziewczynami do św Rity i musi być dobrze. Życzę Ci dużo sily!
Onka,super,ze juz jestes po,ze Maciuś na świecie no i spory chlop:)
Amerie,gratuluje i Tobie
Eh,rodzą sie dzieci,szkoda,ze nie nasze Lexie co nie;)
Ja juz jestem w szpitalu,mam sale jedynke,ale ktg wyszlo nie za dobre,ale nie wiem na ile niedobre. W ogóle momentami tętno calkiem zanikalo i jestem tym lekko przerazona. Maja mnie wziac na usg,ale wlasnie dwa porody byly,a jeden lekarz i czekam. Potem pewnie kolejne ktg i mam nadzieje,ze wyjdzie lepsze,bo tak to chyba nie usne:(
-
Agaton u mnie mały tez jak fikal to czasami zanikalo bo mały się przesunął ... Przez to miałam dwa czy trzy zapisy chusteczkowe ...
Armie gratuluje .
Nynusia Ja mam czasami bol jak na okres plus w pochwie jakby właśnie się wszystko rozszerzało ale nie trwa to tyle czasu co u Ciebie . -
No pytali sie czy się ruszała nie za bardzo wlasnie, tzn byly jakies pojedyncze ruchy,ale zapis tętna byl skokowy caly czas,a badanie trwalo z pól godziny,zreszta słychać bylo jak czasami bardzo zwalnia serduszko i przyspiesza. No noc,czekam na kolejne badanie.
Oby to byly te ruchy co mówicie,jak zwykle jesteście niezastąpione i umiecie pocieszyć
Nynusia,to trzymam kciuki,żeby Cie wzielo wreszcie:)
Onka juz urodziła,to może na nas przyjdzie kolej Lexie:)