X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka mocne kciuki kochana !!!

Arielka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Natalia, ten koktajl z olejkiem? :)

Lojka, nie mam pojęcia... Ja witaminy odstawiłam już dawno temu, jakoś się trzymam. Może kanapeczki z cebulą? Mleko z czosnkiem? ;)

Tak z olejkiem, maz zrobil i przyniósł do szpitala przed praca :)

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj !

Battinka jaki dziubus <3
    Natalia daj znać jak zareagował Twój organizm na ten koktajl:) jestem bardzo ciekawa .
    Green kochana poradzilas sobie wspaniale i bardzo szybko:) a za dzieciątko mocne kciuki i podwójne trzymam :)

Ja dziś pospalam chociaż się budzilam czasami bo bolal mnie czasami brzuch ale tak delikatnie ... Zaparcia wrocily od wczoraj ale przy większym parciu ujda w tłoku i zalatwie się.
    O dziwo obudzilam sie w dużo lepszym stanie zdrowotnym niż wczoraj , dziś tylko mam na ta chwile bol / cmienie głowy dziwny jak przy gorączce mniej więcej ale co będzie później się okaże heh.
    Zaraz zabieram się za sniadanko , leki przyjęte , mdłości odchaczone: P

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka ja po raz 55 napisze, ze najlepszy jest imbir z cytryna zalany wrzątkiem, odczekaj chwile i posłódź miodem....dla mnie niezastąpione dzieki temu ńie chorowałam od początku ciazy :)

Nynusia, EwelKa wielka, lojkalojka, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green trzymam kciuki za Maluszka :) będzie dobrze!
    nat_alia ciekawa jestem jakie rewolucje będą po koktajlu :P

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję serdecznie za gratki:)

Caly czas sie przyglądam malej i nie mogę przestać...:/
    Jest Boska! Tak ją kocham ze nie da się tego opisać...tyle na nią czekałam i tyle miałam przepraw ze nikt mi tego nie zabierze! :(

A teraz to kochane zawiniątko śpi sobie koło mnie :*

Nynusia, paula1, Blondik, Katarzyna87, Bąbelek, jaroszka, estrella, polkosia, agaton, nat_alia, lojkalojka, aanaa, ~Rewianka~, maluda, zakocona lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Batinka - z całego serducha GRATULUJE :)
    ŚLICZNE DZIECIĄTKO <3

Przepraszam dziewczyny ,że wam tu tak wlazłam na wątek wasz ...
    ale jakoś nie umiem teraz nie wejść - jak tu takie niesamowite rzeczy sie dzieją :)
    adrenalina -bo ktoś tam rodzi itp
    trzymam za was kciuki dzielne kobietki :*

paula1, jaroszka, polkosia, agaton, lojkalojka, ewwiel, Nynusia, ~Rewianka~, maluda lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję serdecznie za gratki:)

Caly czas sie przyglądam malej i nie mogę przestać...:/
    Jest Boska! Tak ją kocham ze nie da się tego opisać...tyle na nią czekałam i tyle miałam przepraw ze nikt mi tego nie zabierze! :(

A teraz to kochane zawiniątko śpi sobie koło mnie :*
    Oj domyslam się kochana , oj domyslam .
    Dlatego Ja juz jak na szpilkach siedze i wyobrazam sobie z D jak nasz Oskarek wygląda , kiedy przywitamy go itp . Czekanie jak na bombie z mega wielka ekscytacja <3
    Tak jak mówisz , lata przepraw by osiągnąć cel , leczenia , płaczu , strat aż nagle jest !!! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    Batinka - z całego serducha GRATULUJE :)
    ŚLICZNE DZIECIĄTKO <3

Przepraszam dziewczyny ,że wam tu tak wlazłam na wątek wasz ...
    ale jakoś nie umiem teraz nie wejść - jak tu takie niesamowite rzeczy sie dzieją :)
    adrenalina -bo ktoś tam rodzi itp
    trzymam za was kciuki dzielne kobietki :*
    Kochana masz ochotę możesz zostać:) nikt nikogo nie wygania a milo tym bardziej , ze ktoś od Nas się oderwać wręcz nie może heh:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana masz ochotę możesz zostać:) nikt nikogo nie wygania a milo tym bardziej , ze ktoś od Nas się oderwać wręcz nie może heh:)

a no nie mogę sie oderwać -wchodzę - 'do siebie' i musze oczywiscie zajrzeć do Was :)
    jestem z Wami myślami :)
    powodzenia :)

ZakręconaOna, Nynusia, maluda lubią tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja znowu w podłym nastroju, za dużo myślę... a jeszcze wczoraj siostra B. do mnie pisała na fb i mnie z równowagi wyprowadziła. Napisała, ze B. nie da rady wytrzymać przy porodzie i że wcale nie mam się nastawiać, że będe miała córkę bo ja miałam tylko jedno usg potwierdzające płeć "a moja znajoma miała kilka i to nawet jedno takie wiesz, trójwymiarowe! i co? i urodziła syna właśnie" głupia krowa! No nie lubię jego siostry...

On też mi nie pomaga, niby jest przy mnie i wspiera ale cały czas unika seksu... mam już dość!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka mnie garlo zaczęło bolec także razem sie bedziemy leczyć :) ja dzis musze od teściowej ogarnąć syrop z malin. Czosnek, mleko z miodem i jakos przeżyjemy. Z apteki to prenalen moze byc ale tam tez jest czosnek i maliny.

Battinka piękne maleństwo. Gratulacje
    Szczęśliwa - fałdek nie widać ale jest cudowny.
    Green gratulacje i trzymamy kciuki za maleństwo
    Arielka - kciuk.

Pewnie zapomniałam jeszcze o kimś to przepraszam

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Hej, ja znowu w podłym nastroju, za dużo myślę... a jeszcze wczoraj siostra B. do mnie pisała na fb i mnie z równowagi wyprowadziła. Napisała, ze B. nie da rady wytrzymać przy porodzie i że wcale nie mam się nastawiać, że będe miała córkę bo ja miałam tylko jedno usg potwierdzające płeć "a moja znajoma miała kilka i to nawet jedno takie wiesz, trójwymiarowe! i co? i urodziła syna właśnie" głupia krowa! No nie lubię jego siostry...

On też mi nie pomaga, niby jest przy mnie i wspiera ale cały czas unika seksu... mam już dość!
    Wiesz co ? Nie przejmuj się nią , kolejna ktora rozumy wszystkie posiadała i się madruje. Najlepiej wgle nie pisz z nią to oszczedzisz sobie sama nerw. Z takimi ludźmi nie ma co wdawać sie w dyskusje bo i tak będą się wywyzszac swoimi" madrosciami" .
    A mezusiowi powiedz , ze za chwile urodzisz i przez 1,5 miesiąca nie wachnie wcale ! A później zobaczymy czy Tobie będzie się chciało wgle ... Eh

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przeliczcie tv na ddtvn- temat przenoszonej ciazy

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka a no juz ide włączyć z ciekawosci bo czas i tak sniadanko wsunac:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, gratulacje!

Szczęśliwa mamusiu, dasz radę, ból po cesarce jets podobno porównywany do takiego po wypadku samochodowym, wiec wcale się nie dziwie, że miałas chwilę załamania. Maluszek cudowny!

Green, trzymam kciuki za Kornelię, jesteście obie bardzo dzielne!

Nasza Madzia wazy niby ponad 3,5kg :)Gdy minie 15.10 i nic by się nie działo mam się zgłosić na wywołanie.
    Lekarz dał mi l4 do 28.10 na wszelki wypadek....także nie wiem czemu wasi tak cudują i wysyłają Was na macierzyński, chore :0 zapraszam do mojego po l4, hehe :)

ja dziś kolejny raz leżę i próbuje wyzdrowiec, a katar i chrypka coraz gorsze...

buziaki

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka a ciort wie po czym goni. Może to sraczka przepowiadaczka o.O

Battinka cudne dziecię! Dziubek jak w selfie zachowany :D

jaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że nie jestem sama. Też w nocy wstajac siku sprawdzam czy jest szansa że coś się rozkręci, a rano uczucie porażki, że nic się nie dzieje.

Wiedzma olej ta babę. Jak jest zazdrosna to nie przegadasz a tu ewidentnie o to chodzi.

Mój M. też unika seksu. Wczoraj wszystko ładnie przygotowalam, na nawet ogoliłam pipkę w lustrze i co...brzuch go bolał :/

WiedźmaMaKota, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, dokładnie, nie gadaj z nią i tyle.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja na prawdę staram się z nią nie rozmawiać bo jej nie lubię ale jak już do mnie pisze na fb to jej coś tam odpisuje, staram się nie zagłębiać w rozmowy z nią bo mnie irytuje ale też nie chcę się całkowicie odcinać od kontaktów z rodziną B. jednak jak tak dalej pójdzie to będe musiała. Wczoraj znalazła sobie idealny moment na zdołowanie mnie, bo mimo to, ze miałam lepszy dzień to był zaledwie pierwszy od jakiegoś czasu no i jak zaczęłam wieczorem myśleć niepotrzebnie o tym co mi pisała to się podłamałam, wiem, ze B. nie ucieknie z porodówki bo twardy chłop jest a nie miętki ale co do płci zaczęłam mieć wątpliwości... Kacha i ta Twoja kanapka z szynką :P
    A jak mi ciuszki przysłała... takie ładne i w ogóle nie używane... miały być. A prawda taka, że ciuszki nie nadają się do zakładania ;/ i jeszcze powiedziała, że jak moja mała już wyrośnie to mam jej oddać te ciuszki... B. na to odpalił, ze jak się upomni o ciuszki to mam mu powiedzieć, on się tym zajmie.

Dziś jeszcze spróbuję się do niego podobierać jak nie wyjdzie to niech spada!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 2578 2579 2580 2581 2582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ