Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewwiel, mam to samo. Nawet, jak się nastaram, żeby wywołać, to potem kilka godzin skurcze i męka i się wycisza, więc od paru dni dałam sobie spokój.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:15
ewwiel lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A u mnie poród w najbliższych godzinach/dniach średnio wskazany. Męża rozkłada jakieś przeziębienie więc dobrze by było żeby maluch poczekał aż tata wyzdrowieje, problem w tym ze mi sie juz nie chce czekać i chciałabym mieć to juz za soba. No nic zobaczymy co będzie, na razie i tak na nic sie nie zanosi...
-
Obudziłam się, w końcu! Zmęczyła mnie ta nocka, czuję się tak samo jak wczoraj...B. mówi, że Hania chyba stwierdziła, że skoro Polacy grają jak patałachy to ona pierdoli i nie wychodzi
Zjadłam dwie bułki i nadal jestem głodna ;/ co jest?Robimy drugiego Dziedzica
-
Dzień dobry laseczki
Żadna się w nocy nie rozpakowała wiec jutro kumulacja:D
Ja wczoraj padłam i dzisiaj tyle nadrabiania..
Dziewczyny w szpitalach powodzenia!
Szczęśliwa super ze juz do domku
Battinka córeczka prześliczna
Zakręcona zdrówka :-*
Mika ja we wtorek wielkie sprzątanie urzadzilam i mam to samo, w nocy plakalam bo obrócić sie nie mogłam. Do dzisiaj mnie trzyma taki ból cala miednica. -
Battinka piękne maleństwo. Trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala jak tak.
Zakręcona u mnie tez sie dziś rozkręciło. Tylko u mnie kaszel i czuje, ze mi cos w gardle zalega i ogólnie słabo sie czuje. Już trzeci dzień pójdę herbatę z sokiem z malin, czosnek i mleko z miodemi czuje sie coraz gorzej, a we wtorek do szpitala i chce być chora. Buuu dlaczego my??? Dlaczego nie jakieś pracujące kobiety,cktore by cieszyły sie z l4? Jakie to niesprawiedliwe
Niestety na resztę nie odpisze bo jak dla mnie to dużo napisalyscienod wczoraj:)BATTINKA, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Nynusia, ale zostajesz w szpitalu? Daj znać po badaniu.
Czekam na badanie szyjkipolkosia lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie w szpitalach, za wszystkie dzisiejsze wizyty i rozkręcenie akcji u tych, które chcą już urodzić
Bardzo dziękuję wszystkim mamusiom, które już urodziły za piękne opisy i zdjęcia
cudowne są te nasze październikowe szczęściatrzymam kciuki za szybkie wypisy i powroty do domu
Mąż z córką od wczoraj przemawiają ciągle do mojego brzucha i namawiają naszego pulpecika do wyjścia