Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Te z jagodami były dobre. Z truskawkami są słabe. Z mięsem mrożonych nie kupuje bo boje sie tego mięsa

Szarlotkę dzisiaj zrobię i moze bedzie na ciepło z lodami? Na chore gardło lody są najlepsze
Little Frog, my dream, Mikejla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tylko na szybko wpadam prosic o kciuki
po 9.00 odeszly mi wody, jestem juz w szpitalu, rozwarcie ok 2 cm, na razie skurczy brak
tak wiec dzis przytule Kinge
madu, lojkalojka, Little Frog, Aleksandra90, jaroszka, Mikejla, EwelKa wielka, Maximmum, PauLLa, Katarzyna87, ewwiel, paula1, maluda, aanaa, polkosia, nick nieaktualny, Nynusia, miska2503, ZakręconaOna, my dream, zakocona, agania, nat_alia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
estrella wrote:Ja tylko na szybko wpadam prosic o kciuki
po 9.00 odeszly mi wody, jestem juz w szpitalu, rozwarcie ok 2 cm, na razie skurczy brak
tak wiec dzis przytule Kinge 
Powodzenia :*
Hurra i znowu pociąg ruszył
oł jeeeeee
Bardzo to lubie!
No to kto następny?!
Little Frog, my dream lubią tę wiadomość

-
Little Frog wrote:Estrella, zaciskam mocno kciuki!!

Jaroszka, ja to nie jadłąm takich rzeczy ho ho ho...aż mi narobiły smaka na forum i kupiłam jakieś takie zwykłe coś w Lidlu
Ja tez nie jadałam ani nutelli ani masła orzechowego aż do tej pory - niegrzeczne e-koleżanki
Little Frog lubi tę wiadomość

-
estrella kciuki zacisniete
Moze zapoczatkujesz wysyp maluchow 
O tak ruskie , ale takie z dodatkiem koperku i ostrawe mniam ....
Zauwazylam , ze u nas na forum to same smakosze pierogow
NIe ma jak polska kuchnia !
Powodzenia na wizytach i Battika za dobre wyniki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 12:11
jaroszka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
Mikejla wrote:Jaroszka especially for You
:*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7a16c541179.jpg
No nie moge jaki słodziak!!!! Kurczę żywy dowód na to, ze ładnemu to we wszystkim ładnie!!!
To taki fryz trochę a'la lata 50
ale niutka z Ciebie !
Jednak w dłuższych masz charakterek
Aaaa i dzieki za wygrzebanie foty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 12:17

-
Tu trzeba było się ładnie uśmiechać bo to spotkanie jakieś opłatkowe było
ojjj...żebyś Ty mnie znała wtedy. Całe szczęście, że nauka dobrze szła, bo jeśli na świadectwie zachowanie naganne + dopy
wyrzucili mnie z tego internatu
ale po pół roku i tak wróciłam! 
Kompletuję listę kosmetyków dla Madzi, pomożecie? Na razie mam tak (jeśli chodzi o apteczkę mam wszystko) : oliwka, płatki kosmetyczne kwadraciaki, patyczki z ogranicznikiem, pampersy, chusteczki nawilżające i...pustka -
Dziewczynki a ja się później dziwię u lekarza, że kolejne 4 kg przytyłam jak wy o takich pysznościach rozmawiacie
już od samego myślenia o pysznym jedzonku tyję
ale mam ochotę na te pierogi
tylko konkretny farsz, nie na słodko 
u nas też w domu zaczęła się akcja- katar i ból gardła, mam nadzieję, że jakoś uda się to opanować... więc życzę wszystkim dużo zdrówka...