Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Te z jagodami były dobre. Z truskawkami są słabe. Z mięsem mrożonych nie kupuje bo boje sie tego mięsa
Szarlotkę dzisiaj zrobię i moze bedzie na ciepło z lodami? Na chore gardło lody są najlepszeLittle Frog, my dream, Mikejla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tylko na szybko wpadam prosic o kciuki
po 9.00 odeszly mi wody, jestem juz w szpitalu, rozwarcie ok 2 cm, na razie skurczy brak
tak wiec dzis przytule Kinge
madu, lojkalojka, Little Frog, Aleksandra90, jaroszka, Mikejla, EwelKa wielka, Maximmum, PauLLa, Katarzyna87, ewwiel, paula1, maluda, aanaa, polkosia, ~Rewianka~, Nynusia, miska2503, ZakręconaOna, my dream, zakocona, agania, nat_alia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
estrella wrote:Ja tylko na szybko wpadam prosic o kciuki
po 9.00 odeszly mi wody, jestem juz w szpitalu, rozwarcie ok 2 cm, na razie skurczy brak
tak wiec dzis przytule Kinge
Powodzenia :*
Hurra i znowu pociąg ruszyłoł jeeeeee
Bardzo to lubie!
No to kto następny?!Little Frog, my dream lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Estrella, zaciskam mocno kciuki!!
Jaroszka, ja to nie jadłąm takich rzeczy ho ho ho...aż mi narobiły smaka na forum i kupiłam jakieś takie zwykłe coś w Lidlu
Ja tez nie jadałam ani nutelli ani masła orzechowego aż do tej pory - niegrzeczne e-koleżankiLittle Frog lubi tę wiadomość
-
estrella kciuki zacisniete
Moze zapoczatkujesz wysyp maluchow
O tak ruskie , ale takie z dodatkiem koperku i ostrawe mniam ....
Zauwazylam , ze u nas na forum to same smakosze pierogowNIe ma jak polska kuchnia !
Powodzenia na wizytach i Battika za dobre wyniki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 12:11
jaroszka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Mikejla wrote:Jaroszka especially for You
:*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7a16c541179.jpg
No nie moge jaki słodziak!!!! Kurczę żywy dowód na to, ze ładnemu to we wszystkim ładnie!!!
To taki fryz trochę a'la lata 50ale niutka z Ciebie !
Jednak w dłuższych masz charakterek
Aaaa i dzieki za wygrzebanie fotyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 12:17
-
Tu trzeba było się ładnie uśmiechać bo to spotkanie jakieś opłatkowe było
ojjj...żebyś Ty mnie znała wtedy. Całe szczęście, że nauka dobrze szła, bo jeśli na świadectwie zachowanie naganne + dopy
wyrzucili mnie z tego internatu
ale po pół roku i tak wróciłam!
Kompletuję listę kosmetyków dla Madzi, pomożecie? Na razie mam tak (jeśli chodzi o apteczkę mam wszystko) : oliwka, płatki kosmetyczne kwadraciaki, patyczki z ogranicznikiem, pampersy, chusteczki nawilżające i...pustka -
Dziewczynki a ja się później dziwię u lekarza, że kolejne 4 kg przytyłam jak wy o takich pysznościach rozmawiacie
już od samego myślenia o pysznym jedzonku tyję
ale mam ochotę na te pierogi
tylko konkretny farsz, nie na słodko
u nas też w domu zaczęła się akcja- katar i ból gardła, mam nadzieję, że jakoś uda się to opanować... więc życzę wszystkim dużo zdrówka...