Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas otworzyli nową pierogarnię i zamówiłam sobie na spróbowanie
Aż mi ślinka leci już, bo jeszcze nie jadłam nic dzisiaj
I w planach mam małe porządki, bo już trochę bałagan...
Nynusia, to odzywaj sięCiekawe co u Agaton?
Mikejla lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zauważyłam, że u Nas ogólnie to cisza i spokój z porodami, a potem jak poleci to 4 porody dziennie
Agaton trzymam kciuki, żeby zadziałało. Jaką porcję dzisiaj wzięłaś?
Na trasie do sklepu dzisiaj brzuch się parę razy pospinał, póki nie weszłam do mięsnego. Zapach wędzonki chyba uśpił małą :p
Ewwiel nie zazdroszczę. Niby wszystko ruszyło, wszystko gotowe, czeka na poród, a jego nie ma
Kurde widzę, że tu nie porody się rozkręcają a jakaś infekcja - nie tak ma być laseczki!
Myśmy wczoraj zastanawiali się jakie będzie to Nasze dzieciątko. Jakie będzie miało oczy i kolor włosów...fajnie byłoby je już zobaczyć -
Polkosia dzięki...ja tez chce!!!! A w de o dobrym żarciu nie ma mowy, nawet hamburgery tu dobrego nie ma! EwelKa dzięki
właśnie do mnie dotarło ze to juz październik i niedługo będę mamą!!!!!!!!!
Little Frog, EwelKa wielka, annggela, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Ciśnienie, serduszko małej, krew - wszystko ok. Kolejna wizyta za tydzień. Mam nadzieję, że już ostatnia
Tak rzuciłam okiem na schemat wizyt, to takie u położnej będą teraz co tydzień, a jeżeli nie urodzę, to w 42+0 mam się zgłosić do szpitala. No mam nadzieję, że nie dojdę do takiego etapu.
Czekam na tę kumulację, bo się straszny przestój zrobiłAleksandra90, Bąbelek, EwelKa wielka, Katarzyna87, annggela, jaroszka, lojkalojka, zakocona lubią tę wiadomość
-
Niestety ta pogoda jest zdradliwa i można coś złapać
Współczuję! Ja kilka tygodni temu prawie się rozchorowałam, ale postanowiłam nafaszerować się mlekiem z czosnkiem i wypocić i po 24h byłam jak młody bóg
Polecam
EwelKa wielka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja sie pocę
maz nie narzeka na szczęście ale pościel wymienię dopiero jak wyzdrowieje
jak mnie zaczęło brać to myślałam ze dam radę z czosnkiem ale nie. To jakaś grubsza sprawa
walczymy dalej
Polkosia daj pieroga.
Katarzyna zamiast karuzelka z misiami nad łóżeczkiem możesz powiesić karuzelkę z boczkamimała bedzie spała elegancko
i jaka niebanalna dekoracja?
Little Frog, lula.91, Katarzyna87, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Ja jakoś też kompletnie nie mam wizji swojego dziecka. Mój mąż wczoraj się tylko tak zastanawiał czy będzie miała włosy jak się urodzi.
Polkosia, tak się nie robi! Ja tu z głodu przymieram i zastanawiam się co zjeść, a Ty mi o pierogach1Pewnie pysznych pierożkach, które rozpływają się w ustach...ahhhh....
EwelKa wielka, annggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Max jedno jest pewne co do wyglądu Naszych pociech - BĘDĄ NAJPIĘKNIEJSZE DLA SWOICH RODZICÓW
Ewelka wzbudziłabym nie lada sensację z taką karuzelą nad łóżeczko! Można by ją urozmaicić...wędzony boczuś, jakaś kiełbacha, kurczak, a do tego melodyjka
Little mój mąż powiedział, że włosy będą na pewno (ja mówię, że będzie łysolek), bo przecież mam zgagę. Tłumaczę mu, że jest głową w dół, jaki to ma mieć związek? A on na to "przecież ona będzie miała włosy do pasa!" hihi
Polkosia pierogi miałam ostatnio - dzisiaj będą PLACKI!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 11:43
Maximmum, Little Frog, Aleksandra90, EwelKa wielka, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Polkosia to się zgramy
ja robię farsz a Ty ciasto
ja ciasta nie lubie robić i wychodzi mi takie o...
Pierogi to za mną chodzą od bardzo dawna, ale jak próbowałam robić farsz z tutejszych ziemniaków jak jeszcze mieszkaliśmy z siostrą D...porażka. Z kaszą gryczaną i bryndzą bym zrobiła, ale bryndzy nie mogę znaleźć, a przede wszystkim to stolnicy nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 11:48
-
Spoko. My zrobiliśmy tylko dwie porcje dla męża, no bo ja nie jem
Ale w zamian czekam na ruskie
Chociaż póki co otarłam łzy i trochę napełniłam żołądek kanapkami z masłem orzechowym. Może dożyję do obiadu
A co do biedronkowych pierogów, to zarówno moja mama jak i brat strasznie chwalili. A brat jest mega wybredny... To muszą być spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 11:56