Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też na początku miałam brak mleka, ale później pojawiło się w 1 piersi i po kilku dniach w drugiej. Nie wiem dziewczyny dokarmiacie po piersi jeszcze mm, czy sobie darować? Schudłam od porodu 9 kg i wydaję mi się, że moje mleko jest chude i nie wystarcza niuni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 16:27
-
Ewiel polubilam pierwsze zdanie , poród faktycznie trauma

Polkosiu kciuki mocne
U nas właśnie była położna , zawinęła mi Natnka w kebabika i leży sobie grzecznie, o jedzenie tez pytalam i tak jak dziewczyny pisza dziecko je ile potrzebuje mały właśnie wsunal moje cycki plus 60ml mm i od razu się uspokoił i przestał płakać , zarloczek mały
No i pokazała mi jak przystawiac prawidłowo małego , bol był nadal ale za to jaka ulga po chwili ! Mam nadzieje ze szybko wylecze te cycuchy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 16:40
-
Jak się wkurzyłam to głowa mała! Dzwonię do mojego raz, drugi raz, trzeci dupa! nie odbiera! Dzwonie do kolegi z którym pracuje-nie odbiera
No to jeszcze dwa razy do mojego. Ja już załamana, odchodzę od zmysłów az w końcu odbiera a ja łzy w oczach i zjebka ze nie dobiera tel, nie wytrzymałam! Ciekawe co by było gdyby się zaczęła akcja
ten z tekstem że przecież był dostępny godzinę temu na fb.a tel odłożył gdzies obok. czujecie to?!
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Widzę , ze nie tylko Ja dziś wkurwiona ...
Tylko , ze mnie tym razem Mama wkurzyla , aż po prostu jeblam telefonem z nerw o drzwi i pękło wszystko od środka i teraz bez telefonu jestem dopóki D nie przyleci i nie kupimy nowego o ile cos znajdziemy . Pierwszy raz w życiu jakieś urządzenie zepsulam: o ale no plakalam później normalnie jak szalona tak mi cisnienie skoczylo z nerw ... Ja na prawdę oszaleje któregoś dnia ...
-
Bąbelek, zakręcona to zapraszam na szarlotkę na nerwy
nawet mi wyszła. Chociaż pod koniec ciazy mam jakieś zaburzenia w zdolnościach kulinarnych. Jak zawsze gotuje dobrze tak ostatnio cos mam problemy, no ale szarlotka wporzo.
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Bąbelek jak przyjdzie co do czego mój też nie odbiera. Nie ma nawet zasiegu w pracy, więc już się nastawiam, że torba na ramię i idę lub złapie taxi. Mam jednak nadzieję, że zacznie się w nocy...
WIelka Ewelka mój dziś zażyczył sobie podwójną porcję (dużą blache)...a ja mam tylko tackę i na niej ciasto robię. Podwójna porcja to dziś miSZCZostwo było. Ciężko, ale się udało
ja to cukiernik taki jestem, że...nauczyłam się jakoś sama tej szarlotki i wiem, że wychodzi to ją tylko robię
EwelKa wielka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bąbel mój na szczęście odbiera telefon za każdym razem nawet jak nie do końca może, a jak nie może w ogóle to oddzwania po chwili
Do tego to mama mnie zawozi do szpitala bo my nie mamy auta a mama jest cały czas dostępna 
Zakręt a myślałam o Tobie co się nie odzywasz.Robimy drugiego Dziedzica

-
Mikejla ja to oczywiście duża blachę. Jak robię ciasto, rogaliki, mufinki to zawsze z podwójnej porcji bo mi zawsze mało, pózniej żałuje w trakcie, ze za długo mi schodzi
ale muszę mieć nastrój na pieczenie. Od młodości w domu ja pieke.
Ale Ty i tak masz level wyżej bo ja sama bym nie wymyśliła przepisu
-
Nie da: ( popekalo wszystko od środka bo w środku mega rozlany ekran jest .
Juz się uspokoilam na chwile i co ? Zacielam się nożem w kciuka bo moja siostra pasztetu kroić nie umie . Eh , mega chujowy dzień .
Mama wróciła teraz i mila jak nigdy ... Aż stwierdzila ze chińskie zamawiamy , a co będę sobie odmawiać ! Na smutki chociaż ...
Pożyczyć nie mam od kogo ale spoko jakoś dam radeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 17:10
-
Ja też sama nie wymyśliłam przepisu hehe
ja ogólnie do słodkiego ...średnio. Robię żeby nie było, że w moim domu nie ma placka hahaha. Jak już się przeprowadzimy - kupię stolnicę i będę robiła jakieś słodkości, może mi coś wyjdzie. Rogaliki bym zjadła, ba nawet kapuśniaczki mmmmmmmmmmmmm uwielbiam
EwelKa wielka lubi tę wiadomość

możesz sprobowac zawsze podać, jak będzie glodna to zje, jak nie to nie