Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też na początku miałam brak mleka, ale później pojawiło się w 1 piersi i po kilku dniach w drugiej. Nie wiem dziewczyny dokarmiacie po piersi jeszcze mm, czy sobie darować? Schudłam od porodu 9 kg i wydaję mi się, że moje mleko jest chude i nie wystarcza niuni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 16:27
-
Ewiel polubilam pierwsze zdanie , poród faktycznie trauma
Polkosiu kciuki mocne
U nas właśnie była położna , zawinęła mi Natnka w kebabika i leży sobie grzecznie, o jedzenie tez pytalam i tak jak dziewczyny pisza dziecko je ile potrzebuje mały właśnie wsunal moje cycki plus 60ml mm i od razu się uspokoił i przestał płakać , zarloczek mały
No i pokazała mi jak przystawiac prawidłowo małego , bol był nadal ale za to jaka ulga po chwili ! Mam nadzieje ze szybko wylecze te cycuchy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 16:40
-
Jak się wkurzyłam to głowa mała! Dzwonię do mojego raz, drugi raz, trzeci dupa! nie odbiera! Dzwonie do kolegi z którym pracuje-nie odbiera
No to jeszcze dwa razy do mojego. Ja już załamana, odchodzę od zmysłów az w końcu odbiera a ja łzy w oczach i zjebka ze nie dobiera tel, nie wytrzymałam! Ciekawe co by było gdyby się zaczęła akcja
ten z tekstem że przecież był dostępny godzinę temu na fb.a tel odłożył gdzies obok. czujecie to?!
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Widzę , ze nie tylko Ja dziś wkurwiona ...
Tylko , ze mnie tym razem Mama wkurzyla , aż po prostu jeblam telefonem z nerw o drzwi i pękło wszystko od środka i teraz bez telefonu jestem dopóki D nie przyleci i nie kupimy nowego o ile cos znajdziemy . Pierwszy raz w życiu jakieś urządzenie zepsulam: o ale no plakalam później normalnie jak szalona tak mi cisnienie skoczylo z nerw ... Ja na prawdę oszaleje któregoś dnia ...
-
Bąbelek, zakręcona to zapraszam na szarlotkę na nerwy
nawet mi wyszła. Chociaż pod koniec ciazy mam jakieś zaburzenia w zdolnościach kulinarnych. Jak zawsze gotuje dobrze tak ostatnio cos mam problemy, no ale szarlotka wporzo.
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Bąbelek jak przyjdzie co do czego mój też nie odbiera. Nie ma nawet zasiegu w pracy, więc już się nastawiam, że torba na ramię i idę lub złapie taxi. Mam jednak nadzieję, że zacznie się w nocy...
WIelka Ewelka mój dziś zażyczył sobie podwójną porcję (dużą blache)...a ja mam tylko tackę i na niej ciasto robię. Podwójna porcja to dziś miSZCZostwo było. Ciężko, ale się udałoja to cukiernik taki jestem, że...nauczyłam się jakoś sama tej szarlotki i wiem, że wychodzi to ją tylko robię
EwelKa wielka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bąbel mój na szczęście odbiera telefon za każdym razem nawet jak nie do końca może, a jak nie może w ogóle to oddzwania po chwili
Do tego to mama mnie zawozi do szpitala bo my nie mamy auta a mama jest cały czas dostępna
Zakręt a myślałam o Tobie co się nie odzywasz.Robimy drugiego Dziedzica
-
Mikejla ja to oczywiście duża blachę. Jak robię ciasto, rogaliki, mufinki to zawsze z podwójnej porcji bo mi zawsze mało, pózniej żałuje w trakcie, ze za długo mi schodzi
ale muszę mieć nastrój na pieczenie. Od młodości w domu ja pieke.
Ale Ty i tak masz level wyżej bo ja sama bym nie wymyśliła przepisu -
Nie da: ( popekalo wszystko od środka bo w środku mega rozlany ekran jest .
Juz się uspokoilam na chwile i co ? Zacielam się nożem w kciuka bo moja siostra pasztetu kroić nie umie . Eh , mega chujowy dzień .
Mama wróciła teraz i mila jak nigdy ... Aż stwierdzila ze chińskie zamawiamy , a co będę sobie odmawiać ! Na smutki chociaż ...
Pożyczyć nie mam od kogo ale spoko jakoś dam radeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 17:10
-
Ja też sama nie wymyśliłam przepisu hehe
ja ogólnie do słodkiego ...średnio. Robię żeby nie było, że w moim domu nie ma placka hahaha. Jak już się przeprowadzimy - kupię stolnicę i będę robiła jakieś słodkości, może mi coś wyjdzie. Rogaliki bym zjadła, ba nawet kapuśniaczki mmmmmmmmmmmmm uwielbiam
EwelKa wielka lubi tę wiadomość