X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na początku miałam brak mleka, ale później pojawiło się w 1 piersi i po kilku dniach w drugiej. Nie wiem dziewczyny dokarmiacie po piersi jeszcze mm, czy sobie darować? Schudłam od porodu 9 kg i wydaję mi się, że moje mleko jest chude i nie wystarcza niuni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 16:27

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z corka gram na konsoli w Just Dance. Jeśli takie tańce mnie nie rusza, to juz pozostanie tylko oksytocyna.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgo, jesli mala śpi to znaczy ze jest najedzona. Tak mi tlumaczyla polozna. No chyba ze ma wzdęcia czy cos, to wtedy moze byc najedzona a nie chcieć spac :| możesz sprobowac zawsze podać, jak będzie glodna to zje, jak nie to nie :)

iv09hdge6yql001e.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak na szybko jesteśmy jeszcze w szpitalu. Bilirubina wzrosła wiec swiecimy sie pod lampa w poniedziałek mamy badanie kontrolne. Trzymam za was kciuki dziewczyny. Moze w domu uda mi sie wszystko nadrob8c bo tu ciezko.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewiel polubilam pierwsze zdanie , poród faktycznie trauma :(

Polkosiu kciuki mocne <3

U nas właśnie była położna , zawinęła mi Natnka w kebabika i leży sobie grzecznie, o jedzenie tez pytalam i tak jak dziewczyny pisza dziecko je ile potrzebuje mały właśnie wsunal moje cycki plus 60ml mm i od razu się uspokoił i przestał płakać , zarloczek mały <3

No i pokazała mi jak przystawiac prawidłowo małego , bol był nadal ale za to jaka ulga po chwili ! Mam nadzieje ze szybko wylecze te cycuchy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 16:40

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde sobota, mój już dawno powinien być w domu ale nie bo też mu się chyba wicie gniazda włączyło ale trochę inne niż mi. Fuchę złapał i zapierdziela... ech. Mam tylko nadzieję, ze zdąży na poród dojechać jak coś :D

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się wkurzyłam to głowa mała! Dzwonię do mojego raz, drugi raz, trzeci dupa! nie odbiera! Dzwonie do kolegi z którym pracuje-nie odbiera :/ No to jeszcze dwa razy do mojego. Ja już załamana, odchodzę od zmysłów az w końcu odbiera a ja łzy w oczach i zjebka ze nie dobiera tel, nie wytrzymałam! Ciekawe co by było gdyby się zaczęła akcja :/ ten z tekstem że przecież był dostępny godzinę temu na fb.a tel odłożył gdzies obok. czujecie to?!

lula.91 lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Wiedźma przybij 5 :/

atdc6iyehd9qphks.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla ja wczoraj zrobiłam szarlotkę :)

Mikejla lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz jestem zdana na siebie, praktycznie nie ma nikogo kto by mnie zawiózł jak cos jakby trzeba było JUŻ jechać. No kuźwa chyba tylko taxi. Ciekawe kto by torby wniósł. Przeraża mnie to.

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę , ze nie tylko Ja dziś wkurwiona ...
    Tylko , ze mnie tym razem Mama wkurzyla , aż po prostu jeblam telefonem z nerw o drzwi i pękło wszystko od środka i teraz bez telefonu jestem dopóki D nie przyleci i nie kupimy nowego o ile cos znajdziemy . Pierwszy raz w życiu jakieś urządzenie zepsulam: o ale no plakalam później normalnie jak szalona tak mi cisnienie skoczylo z nerw ... Ja na prawdę oszaleje któregoś dnia ...

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 10 października 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek, zakręcona to zapraszam na szarlotkę na nerwy :) nawet mi wyszła. Chociaż pod koniec ciazy mam jakieś zaburzenia w zdolnościach kulinarnych. Jak zawsze gotuje dobrze tak ostatnio cos mam problemy, no ale szarlotka wporzo.

Mikejla lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek jak przyjdzie co do czego mój też nie odbiera. Nie ma nawet zasiegu w pracy, więc już się nastawiam, że torba na ramię i idę lub złapie taxi. Mam jednak nadzieję, że zacznie się w nocy...

WIelka Ewelka mój dziś zażyczył sobie podwójną porcję (dużą blache)...a ja mam tylko tackę i na niej ciasto robię. Podwójna porcja to dziś miSZCZostwo było. Ciężko, ale się udało :) ja to cukiernik taki jestem, że...nauczyłam się jakoś sama tej szarlotki i wiem, że wychodzi to ją tylko robię

EwelKa wielka lubi tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka, dzięki, biorę w ciemno :D
    Zakręcona to zaszalałaś.. może da się jakoś odratować? Albo pożycz od kogoś tel w razie czego.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla ja też liczę na nockę..

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia - kciuki zaciśnięte :) trzymaj się dzielnie :)

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbel mój na szczęście odbiera telefon za każdym razem nawet jak nie do końca może, a jak nie może w ogóle to oddzwania po chwili ;) Do tego to mama mnie zawozi do szpitala bo my nie mamy auta a mama jest cały czas dostępna ;)

Zakręt a myślałam o Tobie co się nie odzywasz.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 10 października 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla ja to oczywiście duża blachę. Jak robię ciasto, rogaliki, mufinki to zawsze z podwójnej porcji bo mi zawsze mało, pózniej żałuje w trakcie, ze za długo mi schodzi :) ale muszę mieć nastrój na pieczenie. Od młodości w domu ja pieke.
    Ale Ty i tak masz level wyżej bo ja sama bym nie wymyśliła przepisu :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da: ( popekalo wszystko od środka bo w środku mega rozlany ekran jest .
    Juz się uspokoilam na chwile i co ? Zacielam się nożem w kciuka bo moja siostra pasztetu kroić nie umie . Eh , mega chujowy dzień .

Mama wróciła teraz i mila jak nigdy ... Aż stwierdzila ze chińskie zamawiamy , a co będę sobie odmawiać ! Na smutki chociaż ...
    Pożyczyć nie mam od kogo ale spoko jakoś dam rade

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 17:10

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sama nie wymyśliłam przepisu hehe :) ja ogólnie do słodkiego ...średnio. Robię żeby nie było, że w moim domu nie ma placka hahaha. Jak już się przeprowadzimy - kupię stolnicę i będę robiła jakieś słodkości, może mi coś wyjdzie. Rogaliki bym zjadła, ba nawet kapuśniaczki mmmmmmmmmmmmm uwielbiam

EwelKa wielka lubi tę wiadomość

‹‹ 2636 2637 2638 2639 2640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ