Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Onka, fajnie, że pomimo wszystko masz pozytywne wspomnienia! To jednak ważne
Agatka, dużo zdrowia życzę i wytrwałości. Dacie radę, wierzę w Was, w Waszą córcię!onka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia wrote:Polkosia nic tylko ból.
Za to skurcze u mnie są nadal słabe ale są a na papierze śluz przezroczysty z brązowym ale to nie od masażu bo masaż był wczoraj a do tego czasu miałam przezroczysty tylko
A ze mnie sporo krwi leci, jak podczas @. No, ale skoro mam się nie bać, to nie będę. Brzuch mi regularnie spina, szczególnie jak się poruszam. Niestety to nie są takie typowe skurcze. Zobaczymy co z tego wyniknie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
U mnie bóle z krzyża, ale bez skurczów i już mało krwi, taka rozrzedzona ze śluzem jest, pomarańczowa. Spróbuję się przespać, żeby trochę sił nabrać w razie czego. Będę dawać znać.
agaton lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyjak rodziłam swoją córke - poprzez indukcje - / wywoływany na siłe poród / to tez mialam krwawienie z szyjki - zapewne po oksytocynie ,po masazu szyjki /ktora co jak co nie byla jeszcze gotowa na poród / 2h krwawilam ... po porodzie okazalo sie ze łożysko sie rozpadło i nie urodziłam go w całości i musieli łyżeczkować
a przy synku -wszystko naturalnie
chlust odeszly wody -skurcze - zadnych krwawien /zadnych masazy /
tylko olejek ....-ale gdyby maly nie byl gotowy to pewnie i on by nie pomógł ...
zycze wam dziewczyny naturalnych porodów -bez tych masaży / bez indukcji /naturalnie najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 20:43