Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety fałszywy alarm. Skurcze przestały się pisać na IP, w środku niewiele drgnęło. Po tym drugim masażu nadal krwawię. Powiem Wam, że podczas kąpieli to nadal mnie spinało mocno i regularnie, krzyż rwał, ale tak w ciągu godziny od wyjścia jakby mniej bolesne i rzadsze. Teraz już tylko boli mnie jak na okres. Po jutrze kontrol, straciłam nadzieję na poród na dniach. Najgorzej, że te skurcze są naprawdę męcząceKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, jak ja rodziłam to mocniejsze skurcze pokazywało mi na niskim poziomie. Polozna wytlumaczyla mi, ze ktg to tylko urządzenie mające pomagać a nie wyrocznia i ze ja lepiej wiem co się dzieje w moim organizmie. Takze nie zniechęcaj się
a nuż podobnie jest w Twoim przypadku
-
Matko,Polkosia,a miałam nadzieje,ze juz rodzisz:(
Ale te nasze córy uparte...
A powiedz mi,próbujecie jeszcze seksu,czy daliście sobie siana?
Ja zaproponuje mężowi dzisiaj seks w łazience szpitalnej,ciekawe czy na to pójdzie. A nuż cos da,choć nastawiać sie nie chce,ale kuzynka męża wczoraj dzwonila i mowila,ze jak jej zaaplikowali żel z prostaglandynami to od razu ruszylo.EwelKa wielka lubi tę wiadomość
-
Agaton, jak wychodziliśmy, to lekarka do Marcina rzuciła, że musi się bardziej postarać, jak chce szybko córkę zobaczyć
Jak przestanę krwawić, to może ostatni raz spróbujemy.
agaton lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No spróbujcie. W szpitalu ciężko,ale mam nadzieje,ze maz sie skusi,choc to Malo romantyczne,ale też juz jest zalamany tym czekaniem,wiec jestem dobrej mysli.
Polkosia,dajcie czadu!
Wiesz co,czasami duże dzieci kobiety łatwiej rodzą,niż Male. Nawet jak Klemantysia będzie duza,to może nie byc tak trudno,tym bardziej, ze cwiczylas z balonikiem i calkiem nieźle jestes rozciagnieta. Tzn wiem,ze chcesz żeby juz wyszla i doskonale to rozumiem,ale może nie będzie tak trudno urodzić Klocyldępolkosia lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:No laski u mnie sex nic nie dał może u Was w końcu coś ruszy.
Ja juz zaczynam się jutrem stresować
Ja nie wiem,czy maz na to pójdzie,chyba nic z tego...Nynusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
ewwiel, poprawione
Dziewczyny i chłopaki w brzuszkach, do roboty! Zbierać się na świat!
Spojrzałam na listę, już 40! nas się rozpakowało! 47 czeka (albo mniej, jeśli info tylko na fb było). Prawie połowa ma już maluszkiNynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Nynusia, ale info było tylko na fb, a ja tam nie jestem, więc czekam na info tutaj przekopiowane przez którąś z was lub samą mamusię
Ja właśnie zamówiłam "Mój Kocyk" dla TadziaNie mogę się doczekać przesyłki
!
I biorę się za zamówienia bluzek do karmienia, bo takie jednak są najwygodniejsze. Wczoraj zamówiłam kolejne 3 koszule nocne do karmienia, bo co noc zalana jest pomimo wkładek laktacyjnych i nie wyrabiam z praniem.
Dopiero co żyłyśmy rozpakowywaniem się wrześnióweka tu już prawie połowa z nas rozpakowana..
Zaraz się listopadówki posypią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 19:07
Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość