Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie, ze trzeba dbać o siebie, ale nie wyobrażam sobie malować się codziennie siedząc w domu, szkoda twarzy...ja oczywiście będę o siebie dbać, ale głównie jak będę wychodzić do ludzi, czyli sklep,spacerki itd.
Rzodkiewka gratulacje
Polkosia u Ciebie to never ending story! Coś czuje, ze u mnie bedzke podobnie ... we wt mam gina, dowiem się czy się ta sZyjka skraca....wkurze się jak się okaże ze nie..bo ja specjalnie przez ten tydzień dużo chodzę, sprzątam itd... -
Jaroszka u mnie się skraca tylko podobno ale ile co i jak nie wiem , 2 tyg temu była co do mm identyczna jak w 16 TC: D teraz w szpitalu jak byłam paluchami badali to ze się skraca , wgle ciężko ja wyczuć ale rozwarcie jakieś mogłoby się robić kurcze .
Co do makijażu wiadome , ze nie zawsze każda z Nas siedząc w domu będzie się malować ale tu mówimy ogolnikowo , o siedzeniu w domu i wyjściu do ludzi , brzydka i smierdzaca nie wyjdzie sz przecieżnawet w domu jak wycieruch totalny tez nie sadze byś siedziała:)
-
Mam skurcze co 4 minuty, jedziemy do teściów na dłuższą kąpiel sprawdzić czy się nasilą czy nie.
Nynusia, ZakręconaOna, agaton, Bąbelek, lojkalojka, Katarzyna87, maluda, szczesliwa_mamusia21, zakocona, Little Frog, miska2503 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ZakręconaOna wrote:Może u Ciebie te z krzyża pójdą większe niż z brzucha , moja Mama np. Tak miała.
Polkosia co 4 minuty i dopiero na kąpiel ? Balabym się trochę tak późno tym bardziej z polowa rozwarcia do porodu , Ja jak bym miała co ok 7-10 minut to wtedy na kąpiel , nawet tak mój lekarz w szpitalu mówił mi no ale wiadomo każdy robi jak uważa.
Oby się dziś zaczęło !
Aaaaaa czekamy -
Polkosia,no to super,ze skurcze są. Trzymam kciuki,żebyś chociaż Ty w ten weekend urodziła!
Na mnie masaż szyjki nie podzialal... Od tygodnia leci mi śluz z krwią i nic...
Nynusia,to super,ze wypadł czop,oby i u Ciebie jutro zalapalo i obyś zaczela rodzic.
Polkosia,a szyjkę to masz juz calkiem zgładzoną?
Ja to mam na 1 cm dluga jeszcze,ale rozwarcie na ciasne 3 palce.
Dzisiaj sie dowiedziałam,ze tak na prawdę to mogę urodzić jeszcze 2 tygodnie od dzisiaj... Mam nadzieje,ze jednak tak nie będzie i moja córunia sie zlituje i wyjdzie,bo juz nie wytrzymam w szpitalu. Wczoraj juz tak tęskniłam do męża i do własnego lóżka,dzisiaj standardowo mam gorszy dzien. Jestem tu juz tydzień praktycznie,a postępów brak.
Katarzyna,standardowo każdy mówi to samo,ze życie sie zmienia po urodzeniu dziecka,ale ja wlasnie chce tych zmian i dla mnie to dobrze. Dziecko tez trzeba tak wychować,żeby bylo samodzielne i szybko zaczelo robic pewne rzeczy samo,jakie będzie oczywiście w stanie. Moi znajomi maja jedno dziecko,ale mówią,ze nie daliby rady miec więcej,ale ja się nie dziwie jak ono ma 7 lat,a oni go kąpią,no paranoja,to dziecko do szkoły chodzi...
-
Szyjka ma mniej niż 1 cm, ale jest bardzo miękka i przepuszcza palce, więc mówiła, że jak się zaczną skurcze, to zgładzi się od razu
Zakręcona, ja teraz jestem 5 min drogi od szpitala i miałam przyjechać, jakby działo się coś konkretnego... Bo całą noc cierpiałam, a nic się nie wydarzyło... Dlatego już się tak nie spieszę, nie ma sensu.
Jak to jest z tą kąpielą. W wodzie skurcze są tak samo mocne czy lżejsze? Czy jak wyjdę to się nasilą? Bo jakieś tam mam, ale mniej bolą niż przed wejściem do wody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 14:14
agaton lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia,nie wiem tak dokladnie,ale oby to bylo to!!
Nynusia,czop juz zaczął odchodzic 2 tygodnie temu,ale ostatnio znów glut ze mnie wylazl,w piatek, jakos odchodzi partiami.
O właśnie dziewczyna urodziła,dziecko placze,smutno mi...
Nynusia,chociaż cos się dzieje,u mnie miękki brzuch.
-
Polkosia, woda pomaga skurczom. Rozkręcona akcja nie zostanie osłabiona przez kąpiel ani przez no spy (nawet maxy , o czym przekonać się mogłyście na moim przykładzie
Powodzenia !!
A ja mam chwilę czasu pomiędzy wizytacją mojej babci jednej, a wizytacją drugiej + wujostwa, to może ogarnę listę
Rzodkiewka (czy miałaś nacięte krocze?), stokrotka, ogromne gratulacje!!
Weronika, w jakim sensie?
estrella, śliczna córcia!! Rodziłaś sn czy cc? Jakieś oxy, ciach itd?
Nynusia, powodzenia również!
Któraś prosiła o zmianę TP, proszę o przypomnienie która
Lista uzupełniona!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 15:28
Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny