Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdit- usuniecie fotki.
Pozdrawiamy wszystkie ciocie
Stokrotka urodzilysmy tego samego dniagratki!
Dzis nas nie wypuszcza bo wyszlibysmy po 20.00 co nie jest dobrym pomyslem wiec prawdoppdobnie jutro wracamy do domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:36
Mikejla, madu, Nynusia, zakocona, aanaa, jaroszka, agaton, agania, ZakręconaOna, maluda, paula1, Katarzyna87, Bąbelek, miska2503, szczesliwa_mamusia21, EwelKa wielka, polkosia, Little Frog, soraya lubią tę wiadomość
-
Estrella jaka cudna kruszynka
Zak tak jutro chyba że coś się ruszy.
Melduje ze odszedł mi czopestrella, zakocona, aanaa, Mikejla, jaroszka, agaton, agania, madu, ZakręconaOna, maluda, Katarzyna87, Bąbelek, paula1, miska2503, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Little Frog, soraya lubią tę wiadomość
-
Stokrotka, gratulacje! Czyli jednak rodzą sie dzieciaczki:)
Nynusia, będę trzymać jutro kciuki!
Estrella, piękne Maleństwo:) fajnie, ze juz wychodzicie
Zzakrecona, to dobrze, ze domowe sposoby pomagają, no i będziecie juz za dwa dni razem:) wreszcie:)Nynusia lubi tę wiadomość
-
Agaton oj tak , nareszcie razem !
taka steskniona za nim jestem , ze fiksowalam juz ... On w domu sam tak samo:'(
A tu czeka na niego kobieta , synek i kochany psiaczek !To będzie dopiero szal tyleczka jak nasza psinka go zobaczy po tak długim czasie ... A sprzątania siuskow szczęścia będę miała od groma .
Nynusia super ! To juz jakiś postęp !!!a z krwią czy bez odszedł ?
Oby się samo ruszyło do rana:)Nynusia, EwelKa wielka, agaton lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Agaton oj tak , nareszcie razem !
taka steskniona za nim jestem , ze fiksowalam juz ... On w domu sam tak samo:'(
A tu czeka na niego kobieta , synek i kochany psiaczek !To będzie dopiero szal tyleczka jak nasza psinka go zobaczy po tak długim czasie ... A sprzątania siuskow szczęścia będę miała od groma .
Nynusia super ! To juz jakiś postęp !!!a z krwią czy bez odszedł ?
Oby się samo ruszyło do rana:)
Zakrętka żeby nie padł od nadmiaru wrażeń hahaza dobrze mu będzie, to każ mu gotować
-
HEJ DZIEWCZYNY WPADŁAM TYLKO NA CHWILĘ- GRATULUJĘ WSZYSTKIM OBECNYM MAMUŚKĄ CUDOWNYCH DZIECIACZKÓW I TRZYMAM KCIUKI ZA PRZYSZŁE MAMUSIE I ICH POCIECHY
CHCIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ MOJĄ CÓRCIĄ DARIĄ, KTÓRA PRZYSZŁA NA ŚWIAT 06-10-2015 O GODZ. 18:55, PORÓD SIŁAMI NATURY+OXY- PROSZĘ O DOPISANIE MNIE NA LISTĘ;)POZDRAWIAMY I ŚLEMY BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH CIOĆ
;*
<a href=http://zapodaj.net/362bbae5b7120.jpg.html>CAM00938.jpg</a>Bąbelek, Katarzyna87, ZakręconaOna, Nynusia, paula1, aanaa, miska2503, EwelKa wielka, polkosia, lojkalojka, Little Frog, maluda, zakocona, agaton, onka, soraya lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy Wy też zauważyłyście taką zależność, że im jesteśmy bliżej porodu coraz więcej osób raczy mnie swoimi "super" opowieściami z porodu. Już nie mam siły słuchać tych rad...a no i moja ulubiona - korzystaj teraz z życia, bo później wszystko się zmieni.
Tak jakbym przez ostatnie 9 mc żyła jak wcześniej, a szczególnie teraz. Wiadomo życie się zmieni, ale zachodząc w świadomą ciążę chyba jest to oczywiste. Druga rzecz - dziecko przez 5 lat nie będzie karmione piersią. Życie trzeba przeorganizować, ale czy któraś z Nas zamierza je zmieniać w 100%? Już mi się tego nawet tym osobom tłumaczyć nie chce... -
O to super jak z krwią , może się ruszy a dziś resztka odpadła czysciejsza ze tak powiem .
no nic , czekać musimy kochana i kciuki zaciskac
Mika eeee no paść nie padnie ! :p
Nie ! Mój D nie kiwnie paluszkiem jak przyleci !!! Należy mu sięno chyba ze wyjścia z psem i jak urodze juz to mi pomagać będzie hihi
Kurcze ale tak Mi go szkoda , on ciągle praca , dom ... Dom , praca
Ah zapomnialam i siłownia 4/5 razy w tygodniu to jego życie na ta chwile bo tak to to wszystko samo plus My: p i on taki samotny tam , zarobiony ze na prawdę należy mu się ten urlop , oj należy .