X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    jaroszka, tak, miałam na necie wynik.

Ok dzięki, mam nadzieję, że jutro już będzie...

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, może oni mają weekend też i nic nie dodają przez to?

nie no co tu taka cisza.. jeden wieczór wolny od tygodnia mam, a tu nikogo nie ma :P
    Rodzicie ;)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 22:24

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton a u Was nie robią 3 prób z oxy ?? Przecież jeszcze jest trochę wyjść z sytuacji !
    Daj znać po obchodzie jutro co u Ciebie.
    Ja mam nadzieje ze będę mogła pisać do Was.

My dream wydaje mi się ze u Ciebie to jakieś ultimatum musi być postawione... bo "trochę" ten Twój mąż przesadza...

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona no cisza cisza... może przed burzą. ..
    :)

Jutro wejdziemy a tu wysyp dzieciaczków będzie.

Swoją drogą patrzcie jak to zleciało. .. nie dawno gadalysmy o pęcherzykach..zarodkach... pierwszych mdłościach... a tu już październik

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak :) ale już bym chciała mieć w ręku komplet wszystkich badań wiesz? Żeby czuć się pewniej.

Właśnie obczailam liste i tak sobie myślę ... żeby tylko nie urodzić w listopadzie...niecierpie tego miesiąca ... wystarczy, ze ja się w nim urodziłam ...

My dream a ja bym to miała w dupie niech sobie myśli co chce.
    Może tak z nim trzeba postąpić ? Zachowywać się olewczo?
    W ogóle to nie zauważyłaś jego pewnych zachowań cech charakteru przed ślubem ? Czy dopiero teraz się zrobił z niego taki burak ?
    Przepraszam za tego buraka, ale to już nie pierwszy taki Twój wpis...

relgh371crdcdbv2.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, chyba robią 3 próby, dam znac co po obchodzie:)
    Zakocona, weź przemów tej Helenie,, bo mnie, męża ani babci nie słucha...
    Btw, Tadziosław uroczy:)
    Kasia, ja bardzo chce urodzić sn. Wiadomo,, ze cesarka to nie tragedia, ale chce doświadczyć porodu. Ale jak będzie cc to sie z tym pogodzę.
    I znów nie mogę spac:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 22:46

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona mój Dzidziuś jeden ma Henryk na imię a drugi Tadzio ! <3
    Ludzie cudowni !

My dream a może warto zrobić to co ostatnio pisalysmy ?! Olewac i zachowywać się jak jego była ?? Paniusia która nie dala sobie wejść na głowę z niczym a on Ja szanował właśnie przez to ?!
    On w Tobie jak dla mnie widzi lekka ofiarę z która może postępować jak chce ... :( przesadza juz masakrycznie jak dla mnie .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mecz ogladalam cala sobą i Oskar tez grał razem z Nimi bo takie skoki robił , ze szok ! :D

Bąbelek lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, ja czekałam na wynik dodatni GBS chyba 4 lub 5 dni.

Nie dałam rady obejrzeć meczu, padłam jak kłoda.

Katarzyna, liczę wg OM, bo mój lekarz uznał, że nie będzie zmieniał z 10 na 15 i tak w karcie ciąży mi ten 10 został. Na USG w 39 tc wyszło, że wymiary małej są na PTP 9.10 i babeczka też sugerowała, żeby zostać przy 10, ale ten 15.10 to też tak bardziej z owulacji pasuje, więc może faktycznie urodzi się na dniach.

My Dream, a może mąż ma trochę racji... Skoro tak rzadko widuje się ze swoją rodziną, to chciał się chwilę nacieszyć, pewnie nie robił tego specjalnie.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Zakręcona!!!
    Widzę, że mamy podobne zdanie w sprawie my dream.

Jak mecz? Bo ja juz w wyrku.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton najważniejsze żeby z dzieckiem było dobrze, a to że teraz byłaby cesarka wcale nie zmniejsza szans na poród naturalny przy kolejnym dziecku.

Jaroszka wygrali 2:1 i jadą do Francji na Euro2016

Zakręcona Majka też oglądała czynnie z Tatą meczyk :)

My Dream ja jestem przeciwna robieniu ultimatum, sama nie chciałabym go dostać. Czy Twój mąż miał takie jazdy przed ślubem? Cieszę się, że mój mąż jest taki jaki jest, mówię idziemy a on się już ubiera.

Polkosia teraz rozumiem :) U Ciebie to się przynajmniej coś dzieje, jakieś rozwarcie, a u mnie wielkie NIC :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 23:00

polkosia, ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton, Nynusia, trzymam kciuki za jutro, miejmy nadzieję, że coś ruszy :)

agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziex Polkosia!

Idę spać ! Dobranoc :*

polkosia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej,przed ślubem tez bym ... Hmm... Wladczy, ale myślałam ze się zmieni, ze wspólne życie, plany wprowadza troche kompromisu. Wtedy liczyla się tylko milosc, myślałam ze najważniejsze jest to żeby być razem, a reszta jakos się ułoży, dotrzemy się i jakos to będzie.

mhsvh371pdpt408y.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dream eh no właśnie i to jest to lekkie zaślepienie miłością i wiara ze po ślubie się dużo zmieni , owszem u jednych tak u drugich nie: (
    Przykre to jest bo jesteś z tego co Cie tu dało rade poznać dobra duszyczka i Ja osobiście wcale się nie dziwie , ze chciałas jechać do domu źle się czując , większość pewnie z Nas by chciała tak zrobić tym bardziej na tym etapie . On jako facet i ojciec dziecka jak dla mnie powinien przeprosić rodzinę , umówić się na któryś inny dzień i nawet samemu jechać do nich a Ciebie w te pędy zawiezc do domu ... Takie moje zdanie i nie zmienilabym go . Musisz kochana cos z tym zrobić bo nie dasz za długo rady w ten sposób pociągnąć w tym związku ... I tak juz dużo wytrzymalas a widać , ze przelała się w Tobie czara goryczy: ( wiadomo tak jak Kasia napisała , ze ultimatum to nie jest dobra opcja za bardzo w związku i sama tez bym nie chciała zostać postawiona pod ściana ze tak powiem ale tutaj jest inna sytuacja , Ty nie mówisz mu albo Ja albo rodzina tylko albo walczymy razem o ten związek albo wcale ... Ile może starać się jedna osoba jak druga ma w dupie głęboko i okazjonalnie wykarze zainteresowanie . :(
    Silna kobieta jesteś i na pewno sobie poradzisz a szczegolnie jak będzie dziecko , ono doda Ci sił do podjęcia dobrych decyzji :*

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka dobranoc swinko <3

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Dream, a długo jesteście razem?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudziły mnie 4 hardcorowe skurcze co 6 minut z zegarkiem w ręku i znów cisza. Ja się wykończę :D Chyba poród z zaskoczenia jest lepszy, człowiek tyle nie myśli, nie czeka ;)

ZakręconaOna, jaroszka, miska2503, maluda lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 04:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, szkoda, że u ciebie się tak szybko to wycisza i tak cię męczy :(

Ja zaraz wyjdę z siebie za to. Spałam 2h jak na razie. L się upiera, że sam go uśpi bez kolejnej partii cyca, a ja wiem, że tak nie będzie i kuzwa muszę dalej nie spać i czekać aż mi go wkurzony odda i dalej będę karmiła, i pójdę spać za ch wie ile :/ :/ na dodatek mały ma czkawke czego strasznie nie cierpię i mi go tak szkoda :(
    Edit:
    Wkurzony, że mały chce cyca i po tym, jak się go zapytałam czy się jeszcze nie nauczył, że po kupie chce cyca znowu, obrażony powiedzial, ze go wkurwiam, oddał mi go, wziął poduszkę i śpiwór i poszedł spać do salonu....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 04:07

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 04:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, mój dziś tez wisi na cycu. dzień prawie cały przespal, a teraz już 3 ci raz od 1930 je. .. a czkawki są fatalne, dziecko strasznie się wkurza. jeszcze mnie rana po cc zaklula przed chwila tak ze aż się zdziwiłam. .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 04:22

‹‹ 2648 2649 2650 2651 2652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ