Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek wrote:Nynusia od czegoś poród się musi zacząć. Lada dzień i przytulisz Lenkę
Jaką masz szyjkę?
Ja swojego organizmu już nie czaję. Wcześniej zagrażał poród przedwczesny a teraz sobie będę czekać
Co Ty nie powiesz ?! :pBąbelek lubi tę wiadomość
-
Zakrecona, ale sie cieszę razem z Tobą!!! Chciałbym to zobaczyć poproszę selfie z nie-mężem z lotniska
Tez mam dzisiaj wizytę 16:45....ale nie oczekuje, ze coś sie mogło zmienić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:13
-
Aanaa na patologii ciąży
Dziewczyny moje bóle nie.poszly na marne szyjka się skróciła jest coraz większy postęp gin twierdzi ze powinnam dziś urodzić a jak nie to jutro z oxy pójdzie i Lenka będzie na świecie.jaroszka, agaton, Little Frog, aanaa, zakocona, miska2503, polkosia, onka, lojkalojka, Katarzyna87, ZakręconaOna, Bąbelek, maluda, paula1 lubią tę wiadomość
-
Polkosia, mocno zaciskam kciuki!!
Zakręcona, to już ten dzieńMoże synek na tatę czekał i teraz będzie już chciał wychodzić?
Nynusia, super wieści!!! To i za Ciebie mocno trzymam kciuki!Żebyś nie musiała czekać do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:24
Nynusia lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:
Agaton mi to juz brak słów na Ciebie ! Jak mozna tak męczyć kobietę....Ty juz dawno po terminie jesteś, powinni sie tam ludzie bardziej postarać...
Nynusia,super wieści,dasz rade!Nynusia lubi tę wiadomość
-
Agaton to u mnie gin powiedział mi to samo. Poślizg o około tydzień dlatego od 3 dni mam ktg częściej miałam już 2usg i badanie tętna co chwile żeby z mala się nic nie stało a żebym mogła faktycznie fizjologicznie urodzić.
A nie masz kogoś w tym sszpitalu żeby pogadać może uda się jak u mnie jeszcze wyczekac zwłaszcza ze mówiłaś o terminie 8.10 ? -
My dzisiaj o 10:30 zaczynamy warsztat chustonoszenia
. Przychodzi do nas babka. Dodatkowo jest KPK to sprawdzi czy dobrze przystawiam i mały odpowiednio pije mleko
A potem na 14:15 mam interniste, bo nerwobol Międzyzebrowy nadal mnie mocno trzyma (to już ponad 2 tyg)...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:45
-
agaton wrote:Jaroszka,podobno jak nie dzis,to jutro cesarka,wiec dola ze,ale jestem ogólnie dzisiaj przerazona tym wszystkim:( próbuje sie uspokoić...
:* wdech i wydech za tydzień o tej porze będziesz tulić Helenkęzazdroszczę Ci ! Nic sie nie martw! Juz za duzo wycierpialas i wyczekalas!!! Koniec tego ! Wiem, ze pogoda za oknem w tym nie pomaga, ale bedzie GIT !!!
-
Jacusianka, z Patrycja z chustodzieciaki.pl
Mogę opowiedzieć wrażenia potem
Ja się nie mogę doczekać chustowania. Chusta czeka w szafie. Moje koleżanki zachwalaja pod niebiosa chusty i to takie piękne jest, kiedy można mieć dziecko tak blisko, ono śpi a ja mam ręce wolne ♡♡Nynusia, maluda lubią tę wiadomość