Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No w końcu wchodzę rano na forum i cos sie dzieje
Nynusia i Polkosia trzymam kciuki!
A ja się pochwalę że mam juz pokarm,na dużo pokarmu. Polozna kazala mi nie trzymać malej non stop tylko przystawiać co 2-3 h żeby pokarm zdążył sie nazbierać. I tak oto bylo wczoraj kupę placzu ale ja przetrzymałam i pokarmu mam tyle ze Glowa mala) ale się cieszę. Juz nie musze dokarmiać butelka.
A i mala wazy 3740 , w Pt. Ważyła 3500 czyli w 3 dni przybrała 250gr. Fajny klocus z niej:*madu, Nynusia, Little Frog, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, agaton, maluda, paula1, miska2503, zakocona, onka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,dacie rade,wierze w was!
Ja tez urodzę,dzisiaj wyjde pewnie na własne żądanie i przespie sie we własnym łóżku,a rano zadecyduje co dalej. Zawsze położna moze do mnie przychodzić i badac tętno dzidziusia.
Dzieki dziewczyny,jesteście Kochane:*
-
Aleksandra90 wrote:Polkosia, Nynusia trzymajcie się tam, mam nadzieję, że wieczorem już będziemy mogły przeczytać o nowych dzidziusiach, bo coś ostatnio słabo nam idzie
Agaton aż mi jest ciężko jak czytam jak musisz się wymordować i fizycznie i psychicznie. Ale tak jak dziewczyny piszą, coraz bliżej rozwiązania, na pewno bardzo Ci się dłuży, ale podejrzewam, że za tydzień o tej porze już nawet nie będziesz pamiętała o tym, że musiałaś tyle czasu spędzić w szpitalu, Helenka wynagrodzi wszystko.
U mnie leci niby ostatni tydzień, ale nadal nie wiem co to skurcz... Cały czas też łapię się na tym, że zapominam o tym, że mam brzuch - w ogóle go nie czuje, nic mi nie ciąży ani nie przeszkadza. Mama i teściowa pocieszają mnie, że też nie miały żadnych przepowiadających skurczy a urodziły mniej więcej w terminie, więc i ja nie tracę nadziei, że do końca tygodnia się rozpakuję. Gorzej, że się trochę przeziębiłam, męczy mnie katar i kaszel i ogólnie się słabo czuję już 4 dzień. Mój mąż mówi - to dobrze, jak jesteś chora to dadzą Ci jedynkęPrzez całą ciążę nie łyknęłam żadnego leku, mam w szufladzie rutinoscorbin, myślicie, że mogę go wziąć?
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b5cd1af6b9a.jpg
A tak spedzam czas z tatusiemKatarzyna87, Bąbelek, polkosia, Little Frog, maluda, Mikejla, ewwiel, FreshMm, xpatiiix3, lojkalojka, agaton, Natka88, my dream, BATTINKA, PauLLa, jaroszka, Blondik, miska2503, zakocona, onka lubią tę wiadomość
-
Dzięki za wsparcie, dziewczyny
Oksy nie robi na mnie wrażenia na razie, mam już 1h podłączoną
Mała ma około 4200.
Nynusia, paula1, maluda, Blondik, miska2503, zakocona lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień Dobry
Kasia ja też tak mam, że nie lubię nocy... i lepiej funkcjonuję w dzień. Chodzę siku co godzinę i co godzinę zmieniam bok leżenia, bo wszystko mnie boli, nawet na zegarek nie muszę patrzeć, bo to są już stałe godziny...
Nynusia i Polkosia trzymam za Was kciuki i jestem z Wami myślami
Agaton- brak słów na tych lekarzy, ale pocieszające jest to, że już coraz bliżej do spotkania z Helenką
Zakręcona cieszymy się razem z Tobąja bardzo nie lubię jak mojego męża nie ma w nocy w domu, nie mówiąc już o dłuższych wyjazdach
Mam nadzieję, że dzisiaj przywitamy chociaż 2 maluszkówi że nadrobimy w tym tygodniu zaległości na naszej pierwszej stronie
-
Aleksandra ja biorę rutinoscorbin normalnie zapobiegawczo, no juz bez przesady ze nic nam w tej ciąży nie wolno. Nie przejmuj się, ja też nie mam żadnych skurczy, tyle że ja się witam w....... 39 tyg
Miałam iść sama do Szpitala pytać czemu nie pobrali mi gbs ale z racji, że nie śpię w nocy zasnelam po 8 i teraz się obudziłam.
Wogole to dziś braciaki wysłali nam akty Urodzeń naszych wiec jedno z głowy
Jestem tak wogole to wściekła i przerażona...
agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Ewwiel a masz już skierowanie do szpitala? Mnie wysyłają dopiero 22.10
to aż 9 dni!
Polkosia, na mnie kazda kolejna Oksy dzialala szybciej i mocniej. Po pierwszej szalu nie bylo.
Mi dalej czop odchodzi. Coraz ciemniejszy. Mloda uciska szyjkę, ze ciężko ustać na nogach i pojedyncze skurcze tylko...zakocona lubi tę wiadomość