X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALEŻ U WAS ADRENALINKA :)
    nawet z porodówki dziewczyny piszą :)
    cudownie tu u Was :)

trzymam ciagle trzymam kciuki :)

Nynusia, agaton, paula1 lubią tę wiadomość

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu wchodzę rano na forum i cos sie dzieje :)
    Nynusia i Polkosia trzymam kciuki! :)

A ja się pochwalę że mam juz pokarm,na dużo pokarmu. Polozna kazala mi nie trzymać malej non stop tylko przystawiać co 2-3 h żeby pokarm zdążył sie nazbierać. I tak oto bylo wczoraj kupę placzu ale ja przetrzymałam i pokarmu mam tyle ze Glowa mala :)) ale się cieszę. Juz nie musze dokarmiać butelka.
    A i mala wazy 3740 , w Pt. Ważyła 3500 czyli w 3 dni przybrała 250gr. Fajny klocus z niej:*

madu, Nynusia, Little Frog, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, agaton, maluda, paula1, miska2503, zakocona, onka lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie zajadam pomiędzy skurczami i oglądam TVN :D mam idealnie co 10min

ZakręconaOna, aanaa, Little Frog, Bąbelek, agaton, polkosia, maluda, miska2503 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Już mam 4cm a miałam na opuszek także jest dobrze. Oby poszło dalej

Nynusia ja jak trafiłam do szpitala miałam 3cm za chwile 4,7,8,10 cm i po 2-3 h urodziłam córeczkę. Oby u ciebie poszlo szybko :*

agaton lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia i polkosia zaciskam mocno kciuki.

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tylko te moje bóle wydaje mi się ze są słabe jakoś

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idziecie jak burza Nynusia i Polkosia :) oby tak dalej

atdc6iyehd9qphks.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona wow super :D mam nadzieje ze tez dojde do takiego wyniku :)

Battinka super wiesci ! :*

BATTINKA, zakocona lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,dacie rade,wierze w was!:)
    Ja tez urodzę,dzisiaj wyjde pewnie na własne żądanie i przespie sie we własnym łóżku,a rano zadecyduje co dalej. Zawsze położna moze do mnie przychodzić i badac tętno dzidziusia.
    Dzieki dziewczyny,jesteście Kochane:*

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka,widzisz jaka cudowna z Ciebie Mamusia:) świetnie ze się tak mleczko rozkręcilo,aż milo sie czyta:)

BATTINKA lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra90 wrote:
    Polkosia, Nynusia trzymajcie się tam, mam nadzieję, że wieczorem już będziemy mogły przeczytać o nowych dzidziusiach, bo coś ostatnio słabo nam idzie ;-)

Agaton aż mi jest ciężko jak czytam jak musisz się wymordować i fizycznie i psychicznie. Ale tak jak dziewczyny piszą, coraz bliżej rozwiązania, na pewno bardzo Ci się dłuży, ale podejrzewam, że za tydzień o tej porze już nawet nie będziesz pamiętała o tym, że musiałaś tyle czasu spędzić w szpitalu, Helenka wynagrodzi wszystko.

U mnie leci niby ostatni tydzień, ale nadal nie wiem co to skurcz... Cały czas też łapię się na tym, że zapominam o tym, że mam brzuch - w ogóle go nie czuje, nic mi nie ciąży ani nie przeszkadza. Mama i teściowa pocieszają mnie, że też nie miały żadnych przepowiadających skurczy a urodziły mniej więcej w terminie, więc i ja nie tracę nadziei, że do końca tygodnia się rozpakuję. Gorzej, że się trochę przeziębiłam, męczy mnie katar i kaszel i ogólnie się słabo czuję już 4 dzień. Mój mąż mówi - to dobrze, jak jesteś chora to dadzą Ci jedynkę :-D Przez całą ciążę nie łyknęłam żadnego leku, mam w szufladzie rutinoscorbin, myślicie, że mogę go wziąć?
    Moja szwagierka też nie miała przepowiadających skurczy, urodziła dzień przed terminem :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b5cd1af6b9a.jpg

A tak spedzam czas z tatusiem <3

Katarzyna87, Bąbelek, polkosia, Little Frog, maluda, Mikejla, ewwiel, FreshMm, xpatiiix3, lojkalojka, agaton, Natka88, my dream, BATTINKA, PauLLa, jaroszka, Blondik, miska2503, zakocona, onka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel a masz już skierowanie do szpitala? Mnie wysyłają dopiero 22.10 :( to aż 9 dni!

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie, dziewczyny :D Oksy nie robi na mnie wrażenia na razie, mam już 1h podłączoną :P Mała ma około 4200.

Nynusia, paula1, maluda, Blondik, miska2503, zakocona lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, powodzenia! :)

Agatonek, a Ty jak tam?

Nynusia lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia na mnie robiło oxy wrażenie po 4h to tak ze nie byłam w stanie się normalnie ułożyć wylam z bólu

polkosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Kasia ja też tak mam, że nie lubię nocy... i lepiej funkcjonuję w dzień. Chodzę siku co godzinę i co godzinę zmieniam bok leżenia, bo wszystko mnie boli, nawet na zegarek nie muszę patrzeć, bo to są już stałe godziny...

Nynusia i Polkosia trzymam za Was kciuki i jestem z Wami myślami :)

Agaton- brak słów na tych lekarzy, ale pocieszające jest to, że już coraz bliżej do spotkania z Helenką :)

Zakręcona cieszymy się razem z Tobą :) ja bardzo nie lubię jak mojego męża nie ma w nocy w domu, nie mówiąc już o dłuższych wyjazdach

Mam nadzieję, że dzisiaj przywitamy chociaż 2 maluszków :) i że nadrobimy w tym tygodniu zaległości na naszej pierwszej stronie :)

relganli4wkmj4ii.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra ja biorę rutinoscorbin normalnie zapobiegawczo, no juz bez przesady ze nic nam w tej ciąży nie wolno. Nie przejmuj się, ja też nie mam żadnych skurczy, tyle że ja się witam w....... 39 tyg ;)

Miałam iść sama do Szpitala pytać czemu nie pobrali mi gbs ale z racji, że nie śpię w nocy zasnelam po 8 i teraz się obudziłam.

Wogole to dziś braciaki wysłali nam akty Urodzeń naszych wiec jedno z głowy ;)

Jestem tak wogole to wściekła i przerażona...

agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Ewwiel a masz już skierowanie do szpitala? Mnie wysyłają dopiero 22.10 :( to aż 9 dni!
    Tak. Mam przyjechać w czwartek popołudniu do szpitala.

Polkosia, na mnie kazda kolejna Oksy dzialala szybciej i mocniej. Po pierwszej szalu nie bylo.

Mi dalej czop odchodzi. Coraz ciemniejszy. Mloda uciska szyjkę, ze ciężko ustać na nogach i pojedyncze skurcze tylko...

zakocona lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tak jak myslałąm! Zdziwienie przez telefon czego ja nie przychodze! Kurw.... zbieram siei lece do szpitala

‹‹ 2665 2666 2667 2668 2669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ