Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się już z domku :)myslałam ze nie wyjdziemy jeszcze bo mały żółty się zrobił ale to tylko żółtaczka fizjologiczna nie do leczenia więc nas wypisali
Gratulacje dla wszystkich mam
W szpitalu mialam slaby dostęp do neta
Co do porodu to szybko poszło bo 3h 25min
We wtorek założyli mi cewnik i wieczorem wyjęli bo już zresztą sam by wypadał bo skurcze były co 6min , 8min, 10min dochodziły do 80 , we środę podłączono mi oksytocynę po 15min wody odeszły i zaczęło się ..... skurcze masakryczne tego etapu porodu nie wspominam dobrze, potem parte - wspominam dobrze i nacinanie i szycie nie fajne ale jak zobaczy leżące dziecko na piersiach to już zapomina się o bólu. Niestety teraz boli strasznie na tyłku siedzieć nie mogę i licze ze szybko się zagoi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 14:40
Mikejla, jaroszka, Bąbelek, Little Frog, lojkalojka, maluda, agaton, paula1, zakocona lubią tę wiadomość
-
Lojka, o rety....a ja już myślałam, że może się tam coś wykluło...
Co do tych wyliczeń, to ja też mam stresik. Moja mama ma przyjechać 8 listopada. Jak przenoszę, to wg schematu, który dostałam od położnej to mam się zgłosić do szpitala w 42+0 (6 listopad!)... Mam nadzieję, że tego scenariusza nie będzie. A widzę, że taki mocny wysiłek u Ciebie nie zadziałał i wydaje mi się, że my to chyba żadnego wpływu nie mamy na to kiedy dziecko zechce wyjść.
Dodinka, przesłodki awatarekSuper, że już jesteście w domku
dodinka lubi tę wiadomość
-
Ja tez wrazie jak nie urodze to mam sie zjawic w szpitalu 23 pazdziernika , a mama przylatuje 24 .Podobny czarny scenariusz jak u Ciebie zabka .
Dodinka Jakub wyglada przeuroczo ze smoczkiem
Jeszcze niedawno wieszosc avatarow to zdjecia z usg , a teraz podziwiamy na nich malcow
Ja tez juz chce !!!dodinka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny, poradzcie!Co na hemoroidy? Wyskoczgly mi dwa podczas porodu, a nigdy nie miałam z tym problemow. Pamoetam, ze kiedys byla o tym dyskusja, ale za noc w swiecie nie znajde
Czekam na info o nowonarodzonych Dzidziulkach:)[/url]
[/url]
-
Nynusia powodzenia:*
Ahhh my dzisiaj świętujemy dwa tygodnie razem :*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83150540e15a.jpg
Szczęśliwa u nas była położna dziś i spirytuskiem potraktowała kikutek. Ma do dwóch sni odpaśćco do snu chyba faktycznie wyspali się w brzuszku
Laski ja po cc po 7dnich już nie krwawiłam co mnie na początku cieszyło ale że zaczęłam czuć się fatalnie to zaraz do wujka google i wyszło że to źle. Wrrr na szczęście wczoraj wróciło znowu i spojniejsza jestem.
lojkalojka, Little Frog, Mikejla, agaton, paula1, onka, Bąbelek, ola.321, maluda, zakocona, szczesliwa_mamusia21, dodinka, jaroszka lubią tę wiadomość
-
dziękuję dziewczyny :*
po tej rozmowie i się wypłakałam i poczułam ulgę. Zobaczymy czy coś w końcu się ruszy w dobrą stronę, oby...oby
dzwonił drugi razmówił, że wróci później z pracy i pytał jak się czujemy. Ale ton głosu miał taki na "focha". Zobaczymy jak wróci to co będzie.
P.S. jak wychodził rano do pracy to pocałował mnie w czołoMikejla lubi tę wiadomość
-
jacusianka wrote:Dziewczyny, poradzcie!Co na hemoroidy? Wyskoczgly mi dwa podczas porodu, a nigdy nie miałam z tym problemow. Pamoetam, ze kiedys byla o tym dyskusja, ale za noc w swiecie nie znajde
Czekam na info o nowonarodzonych Dzidziulkach:)
ja niestety już od jakiegoś czasu wracam do tego tematu, ale pomaga mi duuużo pić wody i proctoglyvenol w maści lub bardziej wygodne czopki. 5 dni stosowania i ulga na długi czas. -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Paula ale Ci zazdrodzcze ! My sie budzimy co 2h najdluuzej, chociaz wczoraj byly 3h ale u Ciebie to juz niezle !
Paulla jak pytałam lekarza, to powiedział ze tylko się cieszyć ze mama może się wyspać. Skoro przybiera prawidłowo na wadze to ok jest. Problem mam wieczorem zazwyczaj z pokarmem, bo mam wrażenie że Zuzi nie wystarcza, bo po zjedzeniu z dwóch piersi jeszcze chce jeść. W ciągu dnia jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 16:00
szczesliwa_mamusia21, PauLLa lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Laseczki jest i Klementysia na świecie !!!!!
Bąbelek, Little Frog, agaton, maluda, lojkalojka, EwelKa wielka, my dream, miska2503, zakocona, FreshMm, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, lula.91, paula1, ewwiel, ZakręconaOna, WiedźmaMaKota, aanaa, dodinka, Katarzyna87, jaroszka, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Info od Polkosi:
"Hej, tu Marcin. Aga rodziła tylko 3.5h. Klementysia jest przepiękna i w ogóle nie płacze Emotikon smile. Aga odezwie się wieczorem."
GRATULUJĘ !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 16:06
Little Frog, agaton, maluda, zakocona, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, lula.91, WiedźmaMaKota, aanaa, jaroszka lubią tę wiadomość