Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia a to dobrze ze jest zielony śluz? Mozebze masz ciążę przenoszoną?
Jacusianka mi też teraz wyszedł hemoroid, i aktualnie mam dwa. Jeden po starszej i jeden po mlodszej...ale nic z tym nie robię ...pamiątki poporodowe:/
Polkosia pewnie juz tam "ciśnie" zaraz sie dowiemy że Klementynka juz z nami
A ja się musze że dzisiaj moja mala terrorystka (codziennie plącząca) jest spokojna i od rana do godziny 15 leżała w swoim łóżeczku:)
Takze z dnia na dzień jest coraz lepiej:) -
Poklosia gratulacje! Nynusia Tobie cierpliwości i powodzenia,
A my po wizycie. Na KTG płasko jak na Żuławach Wislanych - zero jakiegokolwiek skurczu. Szyjka powoli się rozwiera (tydzień temu była na opuszek palca, teraz na 1,5 palca), Wszystkie parametry w normie. Następna wizyta(o ile nic się nie wydarzy) za tydzień (a to juz będzie po terminie). -
Polkosia gratulacje
Battinka - łał masz pokarmjak Ty to zrobiłaś??
ja chyba pokarmu mam z dnia na dzień mniej, nie wiem jak zrobić żeby go przybywało jeżeli mały nie chce się przystawiać bo prawie nie leci i ja się stresuję i on
.
Nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam siedząc pół dnia przy kontakcie żeby coś tego pokarmu było do zjedzenia a nie na dnie. Dziś mam jakiś kryzys laktacyjny chyba...
Nynusia - kciuki za Was!
-
nick nieaktualny
-
Bąbelek, to dane mojego Tadka
Porabal ktoś mnie z Zakręcona
Jacusianka, nasiadowki z kory dębu i proctogyvenol. G mi to drugie dało
Polkosia, gratulacje!! Czekamy na info i fotki!! Expresowo poszło
Nynusia, twoja kolejZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Polkosiu ogrooomne gratulacje ! Doczekalas sie Klementysi!
Paula ja teraz tydzien i tez przestalam krwawic mowisz ze to zle? Polecislo mi przed chwila wlasnie wiec juz sama noe wiem sle od wczorsj nic ...
Adrianek cudo i te wloski ! :*
Onka nie poddawaj sie! Ja nie mialam ani kropelki przystawiam malego czesto prsktycznie wisi na cycku i sciagam tez , wlasnie wrocilismy z urzedu i odciagam bo czuje ze potrzeba u ciebie na pewno tez sie pojawi !
Paula1 ale pewnie i tak taka jedna nocka cieszy !
paula1 lubi tę wiadomość
-
Polkosia gratulacje
w końcu się doczekalas coruni.
Nynusia teraz czekamy na Ciebie kochana, bo już się tyle meczysz. Ale jeszcze troche i bedziesz tulila maleństwo
Powiem Wam, że jak czytam te Wasze opisy porodów, to chyba chciałabym drugi raz to przejść. Ten moment kiedy młoda pojawiła się na świecie, kiedy położyli mi ją na brzuszku taką brudną, w tej całej mazi. Przecinali pepowine na moim brzuchu, ten pierwszy płacz. Była śliczna, usteczka miała takie czerwoniutkiecały czas mam ten moment przed oczami - tego całego bólu się nie pamieta później.
Szczęśliwa oj cieszy, jeszcze w dodatku ja sama z młodą jestem to czasami ciężko o odpoczynekale zdążę odpocząć jak trochę podrosnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 17:54
Mikejla, Bąbelek, Little Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualnySzczęśliwa to chyba do Oli miało być
Ola, a próbowałas suplementu lactinatal? Mi pomógł rozkręcić laktacje.
Polkosia serdeczne gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 17:54
szczesliwa_mamusia21, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Ola321 kochana. Powiem ci ze ja piłam dziennie 3 herbatki laktacyjne no i przystawiałam mala a raczej ona ciągle wisiała na piersi (położna mówila ze to najlepszy laktator!).
Olu nie poddawaj się próbuj przystawiać dzieciątko w miarę często a nuż ruszy laktacja polozna mówiła żeby się szybko nie poddawać no i do tego dużo dużo pić płynów.
Moja Liwusia teraz taka spokojna jak najedzona to i przeleży w łóżeczku caly dzień...
Mikejla, ola.321, paula1 lubią tę wiadomość
-
Jestem i Ja .
Z misiakiem moim wracamy juz do domciu
Owszem dziś miałam mega zakręcony dzien , mega ! :p
Zakocona hahaha np ktoś nas porabal: P
Ja po wizycie mam wieści takie .
Szyjka krótka , miękka , rozwarcie na ciasnawy ale palec ... Doktorowa przy badaniu zrobiła mi masaż szyjki nie mówiąc wczesniej o tym i myślałam , ze padne... Do tej pory mam bol szyjki i cipki w środku , momentami siedzieć nie daje rady jakby mały pchal się niesamowicie w dol .
W piątek juz klade się rano do szpitala i przez weekend obserwacja , w poniedziałek decyzja najprawdopodobniej co dalej z porodem , w jaki sposób rozwiązujemy ciaze .
Kazała się dużo bzykolic zeby rozwierac szyjkę haha .
P.S na domiar złego jebnal mi but dziś na ulicy ! :pBąbelek, maluda, agaton, zakocona, jaroszka lubią tę wiadomość