Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewwiel, mam nadzieję, że też OK. Ja doszłam tylko do niecałych 8 cm. Jakbyś miała więcej, to i w środku nie pękniesz
Ja to jakieś obdarcie w zasadzie mam, tak mówili.
ewwiel lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zaraz bede nadrabiać resztę, ale narazie tylko skomentuje co widzę od razu!
Polkosia gratulacje!!!!! Ale cudna dziewuszka i wcale żaden grubasek, ale to usg kłamie!!!!
Ja po ginekologu....szyjka nadal długa, wiec napewno na dniach nic sie nie rozwinie...wypisał mi skierowanie do szpitala na ktg koniecznie na karowa i tam maja sie mna zając. On liczy, ze będziemy jednak poród wywoływać ze względu na moje mutacje, wiec wpisał w skierowanie te wszystkie szczegóły o mutacjach i info o dwóch poronieniach.
Zdecydowałam, ze na ktg pojadę w czwartek, bo jutro moj M wyjeżdża na dwa dni...a chce z nim jechać...no i moze sie tak zdarzyć, ze juz mnie tam zatrzymają...
No i w zasadzie to tyle, a jutro mam jeszcze usg, ciekawe ile mały przybrał i jak wygladapolkosia lubi tę wiadomość
-
Polkosia,ale piekna córę urodzilas,dzielna z Ciebie dziewczyna!! I doczekalas sie swojej Klocyldy:) cieszę się ze chociaż tobie sie udalo, mam nadzieje,ze Nynusi tez:)
Ja jutro mam ostatnia próbę oxy i jak się nie uda to cesarka. Leze teraz na łóżku z zaaplikowanymi prostaglandynami i nie pije,żeby na siku nie wstawaćnie wiem w jakiej pozycji leżeć żeby zachować jak najwięcej na jak najdłużej:) macie sprawdzona pozę?
Nynusia,daj znac:*
polkosia lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, co prawda pytanie bylo do Polkosi, ale się wtrącę. Możesz się palcami porozciagac. Męża możesz zaangażować. Moja przyjaciółka tak sobie cwiczyla i też jej to dużo pomoglo.
Agaton, powodzenia jutro. Trzymam kciuki, żeby jutrzejszy dzień byl twój
U mnie dziś położna byla i serca złapać nie mogła, bo Mala juz tak nisko siedzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 20:34
agaton, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa no raczej nie tak niedługo....to tylko podejrzenie lekarza, ze bedą chcieli mi wywołać....
Ale rzeczywiście zostały tylko dwa tygodnie do TP
Nadrobiłam Was, ale nie ma co odpisywać generalnie, wiec idę spac, bo byliśmy w ikei po lekarzu po zasłonę prysznicowa i pojemniki do przyczepienia na przewijak i oczywiscie jak zwykle coś jeszcze sie wzięło i stówka poszla!teraz ledwo żyje....brzuch mnie tak bolał i podwozie, ze masakra...kłuje i ciągnie ....nie rozumiem czemu ta szyjka sie nie skraca od tych objawów....a serio chodzę jak emeryt...
szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Chciałam wkleić jakiś, ale chwilowo nie mogę znalezc. Byl jeden taki ci babka na sztucznym wejściu do pochwy pokazywala jak to robić. Ale dużo też jest opisów w necie. Na anglojęzycznych stronach jest więcej info niż na polskich.
Agoton, no super by było, bo juz marze o porodzie, żeby mąż mogl poznać córcie zanim wyjedzie.jaroszka, agaton, Angie 83, Angie 83 lubią tę wiadomość