Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam jakiś nawał znowu. Cyc gorący jak cholera, boli i twardy jest. W ciągu 3min ściągnęłam 60ml a cyc bolał dalej. Kapusta poszła już w ruch gorąca ledwo po przyłożeniu się zrobiła.. Raaany!
A ja się dowiedziałam, że ten nerwobol miedzyzebrowy, który mnie tak męczy, to tak, jak myślałam promieniuje mi z kręgosłupa. Jutro idę do rehabilitanta. A w czw na wszelki wypadek robie USG jamy brzusznej. No i oczywiście jedyne co mogę brać na ten ból to paracetamol. Ech.. -
EwelKa wielka wrote:Ale jestem wsciekla. Leżę w szpitalu bo niby planowa cc. Ale nie wiem kiedy. Na obchodzie lekarz mnie wyśmiał, ze będę miała cc. Nie wiem czy jutro mam byc na czczo i pp co ja tu leżę. Jestem wsciekla po prostu.
Wowzajebiscie profesjonalny lekarz
pielęgniarki nic nie widzą? Może mogą zerknąć na tablice na jutro czy jesteś rozpisana na operację?
-
nynusia urodzila
Lenka juz jest !!!
gratulacjeagaton, ewwiel, Little Frog, paula1, Bąbelek, ZakręconaOna, PauLLa, zakocona, Lexie, Nynusia, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ogromne gratulacje dla Nynusi! Sporo się nameczyla biedna...ale najważniejsze, że juz maleństwo przyszło na świat
Czyli kolejka odkorkowana i teraz już pójdzie hurtem?w sumie zblizamy się do połowy miesiąca
Nynusia, maluda lubią tę wiadomość
-
Frogi,chyba ja jeszcze zakorkowalam,moze jutro puści;)
Ewelka,masakra jakaś, i weź się tu nie stresuj w szpitalu. Ja się próbuje wyluzować przed jutrem,bo wiem,ze stres moze hamować skurcze, ale ciężko sie nie stresować jak to moja ostatnia szansa...
-
Jaroszka, mąż palcami mnie rozciągał, na wejściu do pochwy najpierw 2, 3 i jak włożył 4 to je tam w środku rozwierał aż do lekkiego pieczenia. Spróbujcie
Dziękujemy za gratulacje! Mała tylko je i śpi, daje mi odpocząćBąbelek, aanaa, lula.91, Nynusia, paula1, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny musze się pożalić....kurczę czy zawsze musi być cos??
Jak dzis wykąpałam mala i przy"obróbce" malej zauważyłam /wyczułam guzek w pachwinie!
Kuźwa czyżby to przepuklina? Martwię sie bo niewiem co to. Położna przychodzi do mnie za tys.wiec sie podpytam
Ach brak słów!Nynusia lubi tę wiadomość
-
A wywoływania się nie bój, ja byłam przerażona, ale naprawdę nie jest to takie straszne
Nynusia, najważniejsze, że się udało i mała cała i zdrowa! GratulacjeNynusia, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Laski czy lekarka mogła mi rozruszac masazem szyjkę ? Miałam na palec rozwarcie a odkad wyszlam od Niej NAPIER**** MNIE w szyjce , kłucia , rozrywanie ...
Dodatkowo bol krzyża dziś przegina !
Klade sie z D spać bo biedny nie spał od wczoraj południa , prosto z nocki na samolot a Ja umeczona dzisiejszym lataniem .
Dobranoc
Nynusiacudna Lenka . gratulacje
Nynusia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:A wywoływania się nie bój, ja byłam przerażona, ale naprawdę nie jest to takie straszne
ja się nie boje wywoływania,tylko tego ze na mnie oxy nie zadziała jak za dwiema pierwszymi próbami, ale będzie co ma być
A ja nie wiem nic o Nynusi, bo mam fb zablokowanego w szpitalu:(