Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lojka powodzenia:*
polkosia piękny opis :* córcia urocza
Nynusia śliczne Maleństwo:*
Po cc psikac octaniseptem mam a w szpitalu wietrzyc jak najwięcej. Po zdjęciu opatrunku wida i szare mydło no i myć delikatnie. Ruszaj się jak najwięcej. Najgorsze pierwsze kroki,potem już samo leci :*
Zakocona jak ja bym chciała żeby nasz Mały o tej godzinie nie spał,,.zwykle północ wybija i płacz bo spina brzuszek i bąka puścić nie umie. Dzisiaj rekord. Cyc co 15minut....pięć pobudek...ryczałam już z Małym...suszarka na godzinę pomogła...nawet leżenie z nami nic nie dało:( teraz dałam 30ml mm i trochę pospinał się i śpi....R za pare minut wstaje do roboty a tu taka noc. Aż się cieszy,że urlop od poniedziałku będzie miał...a mnie szlak trafia,bo daje kropelki a tu nic,bezsilność jest najgorsza...lojkalojka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynusia, gratki! 12h po cc Cię spionizuja. ruszaj stopami i nogami. po 24h zdejma cewnik i dadzą coś jeść. po 48h będziesz mogła normalnie jeść. Pamiętaj prosic o ketonal. Tak u mnie było. trzymaj się :**
Lojka kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 05:32
-
nick nieaktualny
-
Polkosia czuje się rewelacyjnie. Może jedynie trochę zmęczona. Nic mnie nie boli i pije sobie wodę właśnie. Nogami ruszam i leze na boku także na razie jest git
Dzięki dziewczyny a szwy po ilu ściągają ???
Lojka kciuki wielkie :*
Agaton za Ciebie również :*
Dziś Wasz dzień dziewczyny
Polkosia super ze tak Ci to poszło. Ja chyba mam za niski prog bólu. Jeszcze raz ogromne gratulacje!
I wiecie co ?? Mam najwspanialszego męża na świecie !!!!!!!!!!agaton, aanaa, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
Polkosia super opis ! Ciesze sie ze ksiezbiczka jest juz z wani!
Lojka moze jeszcze sie nasila i jedbak dzis bedzie dzien Leosia !
Zakocona oj mam to co ty ... Cyc i cyc a jak odkladam to placz ...
Teraz to samo , eh gdyby jeszcze smoka chcial to moze jakos by sobie myslal ze to cyc . -
Nynusia, dobrze, że tak szybko dochodzisz do siebie
Teraz to już z górki będzie.
Lojka, jak tam? Rozkręciło się? Jeszcze cały dzień przed nami
Agaton, a Ty dzisiaj urodzisz, śniło mi się to
A ja do 3 nie spałam, bo wpatrywałam się w malutką... A teraz nieprzytomna jestemNynusia, agaton, aanaa, WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Bezsenność dzisiaj....
Pokłosia przepiękny opis porodu!!! Dzieki takim opisom przestaje sie bać!
Dziekuje :*
Nynusia gratulacje!!! Mała cudna!
Agaton i Lojka jeszczedo roboty dziewuszki:)
A my z Michałkiem nie śpimy od 3:30... Tzn ja od 3:30, prżez moje kręcenie sie mały obudził sie godzinkę pózniej
Odczuwam mini skurcze co jakis czas.
Maz wyjeżdża dzisiaj..niedługo wstaje czekają mnie wiec dwa samotne dni ...
Na 12:20 mam usg - trzymajcie kciuki
39 tydzień czas start
polkosia, Nynusia, agaton, Bąbelek, zakocona, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Polkosia super opis ! Ciesze sie ze ksiezbiczka jest juz z wani!
Lojka moze jeszcze sie nasila i jedbak dzis bedzie dzien Leosia !
Zakocona oj mam to co ty ... Cyc i cyc a jak odkladam to placz ...
Teraz to samo , eh gdyby jeszcze smoka chcial to moze jakos by sobie myslal ze to cyc .
A moze jednak warto zainwestować w tego misia szumisia?szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że ja te swoje "skurcze" przed porodem to teraz mogę nazwać lekkim pobolewaniem. Nie wiem czy to przez oksy czy jak, ale jak tam poczułam ten pierwszy skurcz po odejściu wód, to myślałam, że zejdę z tego świata. Ja się litowałam nad sobą przy bólach z krzyża, a to nie było nad czym
jaroszka, madu, maluda lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia to fajnie powodzenia na pionizacji
Kuzwa, ale sie boje tej oxy....moze jednak nie bedą mi wywoływać, mam nadzieje, ze wszystko zostanie dogadane w czwartek w szpitalu na ktg ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 06:22
-
Nynusia, super, ze się tak dobrze czujesz:)czyli maz dal rade:)
Polkosia, super opis! Bolesne skurcze, ale skuteczne, to najważniejsze:)
Mam nadzieje, ze to sen proroczy i dzisiaj urodzę razem z Lojka:)
Lojka, pewnie maz juz zdrowiutki, to możesz rodzic:)
polkosia lubi tę wiadomość