Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdrzemnelam sie moze z 30 min. Miedzy czasie jakiesc skurcze mialam , ale nawet nie patrzylam na zegarek . Bola bardziej niz zawsze . Zaraz odprawie corke do szkoly i zobaczymy co przyniesie dzien
Agaton oby to byl Nasz dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 07:16
Bąbelek, agaton, jaroszka, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Kuźwa,a u mnie ta jędza polozna,wiedziałam,ze tak będzie... Stresuje sie,a to najgorsze co może być,czekam na męża,to może się uspokoję troche. Na złość tej babie musze urodzić,dziewczyny,trzymajcie kciuki,żeby oxy zadzialala!
Nynusia,daj znac jak pionizacja:)
-
Moje skurczybyki sa i to bolesne , ale nieregularne
I chyba odchodzi mi czop podbarwiony krwia .
Narazie czekam
agaton a jak sytuacja u Ciebie ?
agaton lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
Polkosia, piękny poród!
Nynusia gratulacje! Dochodź szybko do siebie
Agaton, Lojka- kciuki! Ten dzien bedzie Wasz:)
U mnie dziś termin z USG, w piątek z OM i N-I-C się nie zapowiada. Wiem, że może być tak, że z zaskoczenia pójdzie ale nie wiem co gorsze czy męczenie ise z przepowiadakami i innymi objawami czy zupełny brak jakichkolwiek objawów...agaton lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Lojka lipa ze ucichły
może poród cos konkretnego typu długi długi spacer i one się rozruszaja ciut ?
Jaroszka jak Ty się czujesz , jak brzunio ? Oxy się nie boj , wiadomo ze to wywolanie sztuczne ze tak powiem wiec bardziej boli a pomysł ze są inne jeszcze sposoby wywoływania dzidziusia na świat:)
Ja to wgle dziś w nocy spalam chwile tylko , bol szyjki był okropny , przeszło to krzyż został ... Przestał i krzyż po seksie na chwile później znów zaczął ...
A od 5 rano bolala szyjka ale to bolalo aż rwaco i przeszło a krzyż ?! On nie odpuszcza , wskakuje zaraz w kąpiel ciepła bo te plecy spokoju nie dadza mi ...
Misiek juz z psem i w sklepie i o . Obydwoje malo spalismy bo jakoś ciasnawo nam byłokuzwa Ja przyzwyczajona lekko domlozka całego dla mnie w ciąży , luźno mi tak było a on jaki się zrobił wielki przez te 7 tyg od tej silowni to mi kurde sam 3/4 łóżka zajmuje wiec ciezkawo było no ale przyzwyczaimy się w końcu.
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Lojka Agaton teraz kciuki dla was i czekamy na wasze malenstwa ! :*
Jaroszka napisalas " my z Michalkiem " i mi serce stanelo mysle ominelam cos? Michas jest z nami ??? O jejkuuchyba jestem niewyspana , a raczej na pewno
PS. Mamy szumisia i sprawdza sie rewelacyjnie! Dzis bylo troszke ciezko ale przed wczoraj szumis nas uratowal !na prawde warto go miec !
jaroszka, agaton lubią tę wiadomość
-
Maam oxy, na razie regularne spięcia brzucha, ale nie bolesne:( ale może tak ma być, moze zrobia dzis cc i mysle, ze dzis, najpóźniej jutro Helenka będzie na świecie:) doczekać sie nie mogę
Bąbelek, madu, Blondik, lojkalojka, ewwiel, maluda, onka, miska2503, polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Blondik kochana nie zalamuj sie ! Moze cos sie ruszy a jak nie to jeszcze pare dni i malenstwo bedzie z wami ! Nieraz sa uparciuszki w tych brzuszkach i Twojemu uparciuchowi na pewno tam wygodnie i cieplutko dlatego tak siedzi sobie
Agaton juz coraz blizej !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 09:28
agaton lubi tę wiadomość
-
Nynusia, Polkosia gratuluję
Lojka, Agaton czekamy na Wasze dzieciaki.
Już wiem dlaczego u mnie nic się mjr dzieje. Po prostu mam więcej ciuszkow na 62 niż 56 i Majka chce podrosnac :pBlondik, PauLLa, Bąbelek, maluda, agaton, aanaa, polkosia lubią tę wiadomość
-
Dobra decyzja zapadla jedziemy do szpitala
Matko to chyba juz
Dam Wam znac dziewczyny jak bede miala dostep do internetupaula1, madu, lula.91, jaroszka, zakocona, Katarzyna87, agania, Little Frog, PauLLa, Bąbelek, maluda, ewwiel, dddodiii, aanaa, onka, miska2503, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015