Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie noce są tragiczne... W dzień jakoś nawet mam trochę energii, coś porobię, zero skurczy, a w nocy... Katastrofa.
Nynusia, a jaki termin wypada Ci z owulacji? Ile dni później? Mi jakieś 7, dlatego z USG właśnie wyszło z 10 na 15.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Z nockami mam już podobnie. Często się budzę i np.od 4 nie śpię a później ciężko zasnąć. Dziś nad ranem musiałam się obrócić na prawy bok bo juz na lewym nie dawałam rady. Trochę czasu mi zajęło żeby się obrócić o looosie! A później musiałam się psychicznie nastawić na ten lewy bok
Coraz częściej myślę jak to będzie po porodzie i pewnie dlatego problemy ze snem.
Zakręcona Ty też masz chyba ciężko z tym spaniem,bo chora jesteś.
Szczęśliwa dzięki za polecenie Borasolu w razie czego. Zapisałam go sobie. -
U mnie w ogóle bez znaczenia czy pójdę spać o 22 czy o 1 to około godziny 2:30 i 5:30 idę siku. Nie jest ważnym czy wypije 1l wody czy zasycham i nie piję nic.
To są też te godziny, gdzie zmieniam bok. Mimo że moje obracanie trwa trochę to nie dałabym rady spać całej nocy w jednej pozycji. -
Polkosia,wlasnie mi sie snilo,ze rodzisz:)
A ja się obudziłam,bo jakas rodzącą przyjechała,kolejna. Jeszcze z nią gadalam,kojarzę ja z Sr. Ciekawe,czy teraz zasne.... Ale będę próbować.
Polkosia,kciuki!!!
Kasia,ja mysle,ze wszystko moze się ot tak zmienić. Zacznie sie akcja i juz ruszy machina:)Katarzyna87, maluda lubią tę wiadomość
-
Polkosia wspolczuje bólu ale to dobrze ze są . Jednak tam pracuje cos i się rusza porodzik w dobra stronke
Katarzynka podobno może się z godziny na godzinę zmienić szyjka i rozwarcie także wiesz: D
Ja sama jestem ciekawa co u mnie się zmieniło z czy cokolwiek się zmieniło w ciągu dwóch tygodni ... Jakoś dziwnie wydaje mi się , ze nie: x
A no robi się coraz spokojniej fakt , część juz dzieciaczki maKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
A ja siedzę z dojarką przy kontakcie i ciągnę mleczko
, oby było chociaż ze 30ml bo już siedzę 45 min, zasiedziałam się czytając Was...
.
Jeszcze z 5 min prawa z której po zastoju prawie nie leci i do spania.
Nynusia - jej oby to już nie trwało długo :*
Polkosia - kciuki aby się zaczęło :*
Może dziś kilka maluszków zdecyduje się wyjść
Ooo mam 40 ml wiec idę spać...
onka lubi tę wiadomość
-
Coś mi wyciekło w niewielkiej ilości razem z czopem koloru pomarańczowego. Zmierzyłam papierkiem i kolor zielonkawy, na pH 6,5 gdzieś... I już nie wiem czy to wody czy od tego czopa. Jeszcze chwile poczekam...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
"Badania nad wpływem faz księżyca na liczbę urodzeń
Jedno z ciekawszych badań przeprowadzone we Francji w latach 70-tych ubiegłego wieku, badające czas przyjścia na świat prawie 6 milionów dzieci wykazało, że najniższa liczba urodzeń przypada na niedzielę, a najwyższa na wtorek. Zaobserwowano również, że najwięcej dzieci rodzi się w nowiu i ostatnim kwartale, najmniej w pierwszym kwartale."
Czytaj więcej: http://www.sosrodzice.pl/porod-a-fazy-ksiezyca-czy-dzieci-czesciej-rodza-sie-podczas-pelni/#ixzz3oPnusm6VWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 05:32
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn