Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/403109ee33b7.jpg
A to nasze szczęście najwieksze:*Aleksandra90, EwelKa wielka, Mikejla, zakocona, aanaa, Nynusia, jaroszka, madu, polkosia, Katarzyna87, jacusianka, Little Frog, ewwiel, Lexie, Bąbelek, maluda, lojkalojka, miska2503, agaton, PauLLa, Lucy7, Blondik, szczesliwa_mamusia21, ola.321, paula1 lubią tę wiadomość
-
Jaka była akcja
Przyszła laska 28 lat 6ciaza 4dziecko zero zrobionych badań na gbs itp nie wie ile dziecko waży jaka płeć. Kazde z innym, danych ojca nie podala. 8cm rozwarcia i co ? 25 min i kolejne dziecko na świecie chłopak zdrowiutki 3400 g bez pekniecia naciecia nic
Wielkie wow...
Usłyszałam płacz i zaczęłam ryczec jak głupia
Oj dziewczyny skurcze słabna także powtórka z rozrywki w środę. ...
Agaton co u Ciebie ??? -
Wiedźma tez się dziś tak czulam , dobrze , ze Mama obiad robiła .
Ja się zebralam , posprzatalam , porobilam co miałam robić i kąpiel wzielam . Czuje się juz ok , polecam.
Nynusia niezla laska , dziwisz się , ze nie popekala ?!
W każdym bądź razie ciekawe czy olewczo podchodziła do ciąży i dziecka czy jak ze się chodziła do lekarza wgle
Generalnie 26 i 6 ciąża hm , szybko no -
Ss, ślicznota! I ile ma wloskow!
Mi nawal trwal 2 doby, tak ksiazkowo. Ale skoro masz grudki to moze to juz zastoj?
Moje piersi juz sie prxyzwyczaily do przerw 3 godzinnych...tzn 6 godzinnych, bo karmie naprzemiennie. Czasem tylko dokarmiam druga piersia jak Ignas jest jeszcze glodny.
U mnie najwiekszy problem jestbz tym, ze zasypua przy karmieniu i ciezko go dobudzic![/url]
[/url]
-
Jacusianka ale zazdroszcze, ja nie wiem jak dojsc do tego zeby tyle wytrzymaly bez karmienia:( grudek po oproznieniu nie mam,jak sa pelne to od razu sie tworza:(
Katarzyna87 mi gin na usg caly czas potwierdzala ze ma dlugie wloski;)Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Ale jestem ciekawa czy mój bobas ma włosy czy będzie łysolkiem :p
Katarzyna my też z mężem jesteśmy ciekawi, bo doktorek na każdym USG pokazuje nam długie włosy naszego synkaciekawe czy faktycznie tak będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 19:35