Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj maz zażartował do przełożonego, ze weźmie te l4 i ojcowski pózniej:) to mu powiedział, ze już taki jeden był
(chodziło mu o tego co go właśnie zwolnił) hihi patologia.
Katarzyna, ja czuje, ze gdyby nie cc to moj tez by sie nie pchał na świat za szybko. Tydzień temu miałam zero rozwarcia.
Chce już zobaczyć tego małego bobaska, ale smutno ze dziś ostatni wieczór spędzę sam na sam z mężem
Aaaaa jakie to dziwne. Nie chce mi sie iść do szpitala, nie lubię siedzieć w szpitalach. Biedne te co musza siedzieć dłużej niż normalnie. -
Polkosia ja stwierdziałam że jak do 25 nie urodze to ide do internisty i biore kolejne.
Katarzyna, wiesz że może tak być że dzis wszytsko pozamykane a w nocy sie zacznie;)
Ewelka, tez byłoby mi smutno, gdybym wiedziała że to ostatni wieczór tylko we dwójkę. A tak to nie da sie przygotowac . Kurcze każda opcja ma plusy i minusyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 16:35
21.10.2015 Leon -
Arielka wrote:niestety tak - obowiazkowo pamietaj o takich nakladkach na kibel. mnie przeraziło to jakie laski sa oblesne. czasem sciany nawet krwia wymazane
mi sie akurat trafiładwójka pokoj wiec miałam luz ale z tych piątek to czasem niezłe koncerty było słychać
da sie wytrzymac ogolnie to tylko kilka dni;)
O dzięki, zaopatrzę się w takim razie w te nakładki. Ucieszyłaś mnie, że te położne takie pomocne. Martwiłam się, że zostawią mnie samą niedoświadczoną z noworodkiem i radź sobie kobieto jak umiesz. Powiedz mi jeszcze jak jest z doradcą laktacyjnym? Na stronie jest napisane, że można korzystać z jego usług, nie wiesz jak to wygląda w praktyce? -
Mi internistka odmówiła wypisania na pełnopłatną. Zaproponowała zwolnienie na 80%, że chora jestem. Idiotka, odmówiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 16:34
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia mnie coś tylko mówiła, że ciężko zrobić wstecz 3 dni, coś mruczała pod nosem liczyła liczyła i wypisała do 21.10. Powiedziała, że jak urodzę do tego czasu to się cieszy, jak nie urodzę to zrobimy tak, żeby było dobrze.
Póki co moja gin nie chce cisnąć na CC, bo jej zdaniem co naturalny to naturalny, póki oczywiście przeciwskazań nie ma. Tym bardziej, że u mnie w brzuchu warunki idealne do wypoczynku dla Majki -
EwelKa wielka wrote:Moj maz zażartował do przełożonego, ze weźmie te l4 i ojcowski pózniej:) to mu powiedział, ze już taki jeden był
(chodziło mu o tego co go właśnie zwolnił) hihi patologia.
Katarzyna, ja czuje, ze gdyby nie cc to moj tez by sie nie pchał na świat za szybko. Tydzień temu miałam zero rozwarcia.
Chce już zobaczyć tego małego bobaska, ale smutno ze dziś ostatni wieczór spędzę sam na sam z mężem
Aaaaa jakie to dziwne. Nie chce mi sie iść do szpitala, nie lubię siedzieć w szpitalach. Biedne te co musza siedzieć dłużej niż normalnie.
Hehe Ewielka ja właśnie mężowi chce to dziś powiedzieć, że tak pasowałoby zrobić. Wiesz, normalnie na pewno by tak nie przyszło nawet na myśl...ale skoro przez nich mieliśmy tyle problemów to nie mam skrupułów. -
Ja się zapisałam specjalnie ze względu na zwolnienie. Moim zdaniem musi wypisać, bo jakbym pracowała gdzieś w firmie, to co? Miałabym wracać do pracy, bo się przeterminowałam?
EwelKa wielka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny nie nadrobie was nie ma szans,mialabym ponad tydzien do nadrabiania,zerklam tylko na 1 str, gratuluje wszystkim mamusiom!!!:*
Alanek ur sie 4.10 tp mialam na 7.10;)
Walcze juz prawie tydzien z nawalem pokarmu:( cos strasznego, takiego bolu to ja nikomu nie zycze,porod to pikus!najgorsze sa nocki bo Alanek spi,nie idzie go dobudzic a laktator nie wyciaga mi tych grud:( chodzimy okropnie nie wyspani przez to ale baaardzo szczesliwi bo synek jest prze slodki;)
Dzis mielismy sesje i wszyscy jestesmy tym wykonczeni.
Powodzenia wszystkim przyszlym i obecnym mamusiom;*Bąbelek, maluda, madu, Aleksandra90, EwelKa wielka, Lexie, lojkalojka, miska2503, agaton, Blondik, szczesliwa_mamusia21, ola.321, ola.321, paula1 lubią tę wiadomość
-
nynusia jesli i tak masz oxy i długa droga przed Tobą to może znieczulenie??? Zebyś mogła odpocząć. znieczulenie zejdzie za kilka godzin i może na finiszu będziesz mogła bez, no i najwazniejsze będziesz miała siłę.
Trzymaj się mocno!21.10.2015 Leon -
A dla tych co martwia sie waga powiem ze ja przytylam 10kg,wczoraj czyli 7dobe po porodzie zostal mi juz tylko 1kg do wagi sprzed ciazy a wizualnie mysle ze jestem szczuplejsza tylko cyce waza swoje i zwiekszyly swoje rozmiary:p,brzuch byl plaski zaraz po porodzie.wiec te co przytyly podobnie to zapewne tylko ciaza tyle u was wazy;)
-
Kroplowka się skończyła 3h temu od tego czasu jestem bez kroplowki na oddziale ze skurczami średnio co 2 3 min ale szyjka ledwo ledwo drgnela wiec albo te skurcze ją ruszą (podobno mogą być nawet do jutra) albo w środę powtórka z oxy. Co najśmieszniejsze skurcze po odpięciu kroplowki są mocniejsze niż w trakcie niej