Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wody, na 100%! Sączą się tak bardziej niż płyną, najwięcej jak wstaję z pozycji leżącej. Chyba zjemy śniadanie i będziemy się zbierać... Lekko mnie już adrenalina telepie
onka, agaton, Mikejla, Bąbelek, aanaa, lojkalojka, lula.91, ZakręconaOna, Little Frog, Blondik, jaroszka, zakocona, miska2503, Katarzyna87, maluda, paula1 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia u mnie i z om i z usg 4.10 ale z ovu może wychodzić 11.10 a na ostatnim usg 7.10 wiec sama nie wiem.
U mnie noc tragedia co chwile skurcze a do tego klucia w szyjce plus parcie jak na kupę ehhh jestem wykończona.
Co do czopu u mnie najpierw był brazowawy potem kawałek z krwią jak skrzep potem zielony a największa ilość była biało żółto pomarańczowa
-
Mój teraz też pomarańczowy aż do przeźroczystego. Wody zaczęły się konkretnie lać, jesteśmy w drodze do szpitala. Skurczy brak, co mnie jedyne martwi, ale może przez 1h drogi się rozkręci.
agaton, miska2503, maluda lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia i Polkosia, trzymam kciuki, żebyście dziś swoje skarby trzymaly w ramionach.
U mnie wczoraj wieczorem dalszą część czopu białego i skurcze straszaki co ok 8-10min, które oczywiście w nocy ustąpiły. A mąż już się wieczorem psychicznie nastawiał na poród... -
Hej .
Super wieści z rana od Polkosi widzę , powodzonka !
Ja dziś lekarz i odbieram mojego D z lotniskanareszcie , to dziś ! Hihi
Mega szczęśliwa jestem , mega.
Właśnie wcinam sniadanko , pranie włączone i zabieram się za szykowanie powolijaroszka, madu, Little Frog, Katarzyna87, maluda, paula1 lubią tę wiadomość
-
Polkosia,no to Klementynka niedługo będzie na świecie! Jak wody odwszly to nie ma odwrotu:) Powodzenia!
Nynusia,oby i Tobie cos te skurcze pomogly.
Ewwiel,Ty to tez jestes biedna z tymi straszakami...
Zakręcona,fajny dzien Ci się dzisiaj szykuje:) zazdroszczę wam,ze jesteście w domach... Tesknie juz za swoim:(
-
Agaton kochana niedługo i Ty wrocisz do swojego :* razem z dzidziolkiem.
Powiedz mi , rozmawialas z lekarzem tak sama a nie na obchodzie , ze co się dzieje , co maja dokładnie zamiar robić ... Ile masz leżeć jeszcze , powiedz ze dołuje Cie taka sytuacja i męczy strasznie psychicznie .a może masz się wypisać na wlasme życzenie i czekac w domu na rozwój sytuacji ...
Babelek oj będzie:)
7 tyg aż sie nie widzieliśmybardzo się cieszę , ze wracając do UK razem teraz po świętach juz nie będę musiała latać do 2/3 miesiące sama do Polandii , kocham tu być ale mimo wszystko bez Niego czuje się jak bez reki a takto ciągle do szkoły latalam ... I przykro bo rodzina daleko: ( wiadomka
A co do wizyty to mega kciuki , niech ta moja szyjka cholernica się juz rusza z rozwarciem a nie ! Polowa 39 tyg a Ja Żelaźnie pozamykana kuzwaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:09