Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maluda, wczoraj gadałam z koleżanką, która miała cc na Madalińskiego i tam podobno z marszu kierują na operację z powodu dużej wagi dziecka. Możesz jeszcze spróbować tam. A co do Praskiego, to byłam bardzo zadowolona ze wszystkiego oprócz jedzenia
Oddział jest nowiutki, a lekarze naprawdę super. Polecam z czystym sumieniem
maluda lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lexie, ja już od wczoraj ją przystawiałam co 2h, bo właśnie czytałam o tym, że senność i niechęć do jedzenia, ale wczoraj to jeszcze była przytomna, oczka otwierała i w ogóle, a dziś... Ja to strasznie przeżywam...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agania ja po pionizacji od razu pod prysznic poszlam po 12 h i od razu kazali rane moczyć po wyjeciu drenu kazali myc woda z mydlem i osuszac papierowym recznikiem. 2 razy dziennie miałam toalete octeniseptem na oddziale teraz w domu robie to samo na 8 dobe mialam zdjety szew.
agaton lubi tę wiadomość
-
soraya wrote:Agania ja po pionizacji od razu pod prysznic poszlam po 12 h i od razu kazali rane moczyć po wyjeciu drenu kazali myc woda z mydlem i osuszac papierowym recznikiem. 2 razy dziennie miałam toalete octeniseptem na oddziale teraz w domu robie to samo na 8 dobe mialam zdjety szew.
O widzisz, w takim razie muszę kupić jakieś mydło - domyślam się, że szare albo jakiegoś białego jelenia? No i ręcznik papierowy wsadzić do torby. -
urodziłam przez SN, bolało bardzo, lekarz nie wierzył mi jak informowałam go ze rodze i ze mam już bóle parte dlatego sama zaczęłam przeć
wreszcie położna się zapytała czy boli mnie jakbym chciała się wypróżnić wiec jej oznajmiłam ze tak i poród się zaczął. pojechałam do szpitala z lekkimi skurczami co 6-8 minut, w szpitalu odeszły mi wody a po tym to już szybko poszło ale bolało bardzo
-
soraya wrote:Ja mylam zwyklym zelem pod prysznic palmolive, ale rzeczywiscie polozna doradzala biały jeleń. POZA TYM papierowy recznik przydaje sie do osuszania krocza po prysznicu.
To kupię sobie białego jelenia i włożę ten ręcznik papierowy. Octeniseptu nie pakować, nie ma potrzeby? Coś jeszcze możesz mi podpowiedzieć? -
Hej. Ja juz od rana w szpitalu , jestem lekko wkurzona bo okazuje się , ze jednak chyba w poniedziałek wyjde jeszcze do domu jak będzie wszystko dobrze ... Jeszcze lepsze ze tu lekarz stwierdził ze mam szyjkę pozamykana i ok 3 cm długa ... ( laaaaa , skróciła się od miesiąca" aż" 1,5 cm) szaleństwo ... Każdy mówi co innego a Ja jak porabana skolowana. Kolejny szpital w którym dają GOWNO nie jedzenie ... Juz Damian pojechał do domu zakupy dla mnie jakieś zrobić i obiad bo Mamie obiecał mojej. Podali mi leki na cisnienie , o 1 tab więcej niż biorę , jakieś leki dodatkowo po których więcej będę siusiac wiec może na to , ze ręce mi spuchly i jakieś odwodnienie lekkie ciort wie ... Ktg 3 razy dziennie , dziś jeszcze USG mialam ( wedlug usg maly wazy 3600 ) krew juz zabrali z siuskami i o . Wgle mi słabo jakoś w tej chwili , ciężko mi się oddycha masakra mimo okna otwartego ...
Na ktg skurcze dochodziły do 80 ale jakoś ich nie czulam i wgle cale to ktg w świat bo maly szalał , dwa podejścia były i dupa .
Melena gratulacje . -
Zakręcona - no to super, krótko mówiąc pojechałaś sobie na weekend do szpitala, świetnie
kurcze, ale może akurat coś się ruszy? A te leki na sikanie to pewnie właśnie dlatego, że tak spuchłaś - to obrzęk powinien Ci zejść. A pewnie słabo Ci, bo się wkurzyłaś
przynajmniej ja tak mam, że jak się wkurzę to mi się ciężko oddycha, albo jak jestem w obcym miejscu to też.
-
Agaton, Madu dziękuję
Polkosia dziękuję Ci za cenne informacjezaczynam myśleć o tym Praskim, bez jedzenia przeżyję, najważniejsze, żeby nie zwlekali zbyt długo z CC i żeby nasz pulpecik był bezpieczny. Zaskoczyłaś mnie z Madalińskiego, bo tam raczej zawsze byli nastawieni na porody SN, może się coś teraz pozmieniało... będziemy działać w poniedziałek, żeby nas z kwitkiem nie odesłali, na pewno dam Wam znać, gdzie wylądowałam
trzymam kciuki za Twoją córeczkę
Melenaxoxox gratulacje
Zakręcona to Ci weekend zagwarantowali... trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:47
-
Szczesliwa,rany,a Ty się nic nie skarżyłaś bidulko. Cieszę się ze już jest lepiej. Oby jeszcze Natanek wyzdrowiał. Mamy wspaniałych facetów,wiec damy rade z wszystkim!
Polkosiu, trzymaj się kochana! Najgorsze to rozstanie na naświetlaniu,ja jestem caly czas z Balbinka i jak tylko jej nie ma,to mi smutno:)
-
Ja się doczekałam ♡ ♡
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4192ec5407e3.jpg
Polkosia, trzymam kciuki za małą. Trzymajcie się tam obie! :*
Melena, gratulacjenacieli cię? O ktorej się mała urodziła i który to był dzień ciąży?
Dziewczyny jakiego wy macie tego szumisia? Myślimy nad kupnem
Jacusianka, nie udało ci się znaleźć?madu, maluda, szczesliwa_mamusia21, FreshMm, Lexie, polkosia, agaton, paula1, Blondik, Nynusia lubią tę wiadomość