Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondik ja też bym radziła pojechać i sprawdzić, może to być to już
A ja witam podczas kolejnego karmienia. Mimo tego że minęły 4 tyg juz to jeden sutek nadal boli jak cholerka, ale mloda go tak pogryzla ze i krew i ropa leciała, dlatego że jest trochę wklesly po pierwszym dziecku. Musze spróbować tego Borasolu co polecacie. I na razie karmię z tego przez nakładkę ale i tak boli.
Staram się Was czytać na bieżąco, ale nie zawsze mam czas zeby odpisać, a pozniej zapominam co komu.
Jak wejde na kompa to wrzucę zdjęcia Zuzi
Trzymam mocno kciuki za kolejne rodzące i te oczekujące, zeby niedługo tulily swoje maleństwa
A wszystkim mamusiom, które już mają dzieciatka przy sobie życzę wytrwałości(piszę tez o sobie, bo czasem jest ciężko).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 05:25
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
O żółtaczce mi mówili to samo co Madu, ze trzeba na początku jak najczesciej karmić.
Blondik powodzenia!
Dziewczyny, które urodzilyscie piszecie, ze skurcze kiepsko sie wam pisaly. A ja przedwczoraczaj miałam cale popołudnie i noc skurcze co 3 min na 100. Siedziec i leżeć nie Szlo, wiec chodziłam. Nogi odpadały po czym o 2w nocy skurcze zaczely słabnąć. Nawet jedna położna wczoraj powitala mnie tekstem: pani jeszcze nie urodziła? Przeciez wczoraj takie porodowe skurcze się pisały.
Ryczec mi sie chce z tej bezsilności... Kolejny raz nie chce mi sie sam poród rozkręcić. Moha macica jest do bani... -
A ja sie witam w dniu terminu. Pierwszy raz w ciaży dziś dopadła mnie bezsenność
A plecy bolą tak że wyleżeć już nie mogłam... ehhh. Dziś jade do koleżanki która urodziła 3 tyg temu później moge jechać prosto na porodówkę, pytanie tylko czy moje maleństwo zgadza się z tymi planami
-
Jestem przyjęta na porodowke
rozwarcie na 1 palec, skurcze co 4 min
Malenq, polkosia, agaton, aanaa, ewwiel, lojkalojka, Little Frog, zakocona, madu, PauLLa, Nynusia, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, paula1, lula.91, lula.91, onka, maluda, Lexie, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Super, Blondik
Powodzenia!
Ewwiel, u mnie karmienie nic nie pomogło, bo mała nawet już przybrała na wadze w 3 dobie, a żółtaczka mega skoczyłaPrzy tej fizjologicznej to pewnie działa...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia,te czopki to przeciwbólowe?
Ja nawet przerrwalam noc bez tabletki,ale mala mi tak wymemlala suty,ze z przerażeniem mysle,ze się zaraz obudzi i będzie chciała jeśćale tak ładnie ssie,ze aż milo,szkoda,ze to tak boli. Leze wlasnie z posmarowanymi sutami i wietrze je. Najchętniej bym caly czas z cycami na wierzchu chodzila, bo koszula mi je podrażnia;)
Ewwiel,masakra bidulko,nie wiem co z ta Twoja macica. Strasznie Ci współczuję,bo co prawda ja nie miałam żadnych skurczów i mnie to dolowalo na maxa,to Ty znowu masz i nic z nich nie wynika.. Sciskam Cie mocno,jakos moze w końcu to będą TE skurcze!
Blondik,daj znac jak tam u Ciebie?
ewwiel lubi tę wiadomość