Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:Ubieram się na cebulę i pod kołdrę?
Tak. I musisz być mokra naprawdę. Tylko głowa poza kołdrąMi to zawsze pomaga jak coś mnie bierze.
jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry!
Blondik, trzymam kciuki żeby jednak ruszyło!
Agania, gratulacje!
Ja jeszcze w łóżku, ale już z planami wstania - nie jest źle. Nic a nic mi się nie chce.
Zaczynam się stresować i do tego mam wrażenie, że chyba urodzę ostatnia... Ale pociesza mnie fakt, że to już na serio końcóweczkaagania lubi tę wiadomość
-
Agania gratulacje
Jaroszka na gardło płukanka z wody i soli.
Blondik nie ważne ,ze oxy myśl tylko o tym ,ze juz dziś będziesz mama MadziWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 10:05
jaroszka, agania lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej.
Szczęśliwa nie skusilam: p bolalo trochę w nocy ale w końcu zasnelam na chwile bo wstawalam ciągle sikac , okazało się ze dostalam leki moczopędnemoże po tym tak nerka napitalala ... Dziś tez dostalam ale odrazy z nospa , na razie luzik , zobaczymy co potem będzie .
Agania gratulacje :*:*:*agania lubi tę wiadomość
-
No ja coś czuję, ze po porodzie wejdę tylko, żeby napisać, ze już po wszystkim i później za rok
no bo co może wyjść z połączenia Wiedźmy i Diabła? na pewno nie aniołek
ZakręconaOna, maluda, my dream, agaton, aanaa, Lexie lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Z telefonu beznadziejnie się pisze na forum, ciągle coś nie dZiała ..teraz nie mogę polubić posta...
Dziewczyny dZięki za odpowiedzi w kwestii gardła i zwolnienia :*
Dzisiaj będę testować !
Blondik 3mam kciuki ! Też będę miała oxy, już się z tą myślą przespalam i jest ok!
Będzie dobrze w końcu wsZystko dla nasZych październikowych szczęść
Zak lepiej się czujesz ? Jak noc minęła ?
Ja dzisiaj znowu na ktg...siedzimy i czekamy aż nas przyjmą...