Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Lojka ! :* pije bawarke nie wiem czy to sie liczy? I jadlam slodkie... Teraz bede uwazac na wszystko!
Nathan wlasnie zamknal oczy! Ciekawe jak dlugo ale nawet go nie odkladam!
Przepraszam ze dzis tylko tak marudze ale na prawde jestem zalamana a w was zawsze mam wsparcie! Dziekuje -
Zalezy czy herbata do bawarki mocna była? Moze to nie mię związku ale może i miec
chociaż strasznie to dziwne zachowanie jak na takiego małego człowieka. Ten Twój syn to oryginalny jest, nie ma co
A nasza dzis tfu tfu dzień bez wrzasków wieczornych. Moze jej pomoglo wyciskanie bączkówleze oglądając po kolei Powroty do przyszlosci i czekam aż wstanie na kolacje
-
Narobie później. Chciałam tylko powifziec że od 17:6 Leon jest już z nami:-) sn zakończone cc z powodu spadku tętna malucha dosłownie na ostatniej prostej. Czujemy się świetnie:-)
agaton, szczesliwa_mamusia21, onka, BATTINKA, lojkalojka, paula1, maluda, PauLLa, Natka88, Katarzyna87, aanaa, ZakręconaOna, annggela, polkosia, zakocona, Lexie lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Katarzyna 87, trzymam kciuki! Oby to było nawet mniej niż 4 godz.
My też walczymy z mlekiem, tzn, jets, ale nadal za mało...Madzia potrafi ssać po 3-4 godziny a potem uparcie zasypiac w pozycji żabki i u mnie na klacie i nie pozwala się odłożyć... dokarmiam narazie bebilonem, bo ewidentnie mam za mało pokarmu, zobaczymy,co bedzie dalej.
Nasza szczęsliwa liczna to 17- MAdzia urodziła się 17, prawie o 17, (16;55) po 17 godzinach...
Już wyrzuciłam z głowy obraz porodu,ale przyznam, ze to przeżycie... brakowało mi przed wyobraźni chybaAle Wy dziewczyny będziecie miały lżej...Mi nie pomogło nawet oxy na rozwarcie...od 12 w nocy miałam regularne skurcze co 5 min a rozwarcei na 3 cm dopiero koło 15... Głowka przez godzine cofała się i wchodziła...No i mnie pocięli.
Ze "śmiesznych rzeczy w trakcie porodu". Niby zajmowął się mna lekarz, który słynie z poczucia humoru w typie dr House...podczas badania łapą..tak mi gmerał, że aż podskoczyłam...na co on: nie kompromituj męża, to był tylko jeden palec...heh;) Potem jak spotkał Jacka po porodzie jak czekał z rodzicami aż mała wyjedzie sypnął tekstem: stary, co ty kolegów nie masz? z rodzicami bedziec pic?
No i najlepsze, dowiedziałam się dopiero w domu: Jacek wżiał sobie na pamiątke rekawiczkę, która miał ubraną jak ciął pępowinę...skąd on ma takie pomysły
Ogólnie polecam gazwannę i wykorzystywnaie małża, do tego żeby masował, podpierał, pozwalał się wykrzyczeć i wyżlaić... Sama nie dałaym rady
Za rok w planach mamy kolejne
Buziaki,wkrótce bedzie zdjęcieagaton, paula1, lojkalojka, maluda, zakocona, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Hej!
Przedstawiam Wam Antosia3150g, 55 cm. Urodził się o 15:20 przez CC.
Dali mi go do ucałowania, był taaki cieplutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:16
madu, szczesliwa_mamusia21, onka, BATTINKA, mała.mi, paula1, agaton, lojkalojka, maluda, Natka88, PauLLa, Katarzyna87, ania14, jacusianka, aanaa, ZakręconaOna, polkosia, zakocona, Nynusia, lula.91, Lexie lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Melduję się ze szpitalnego loża nr 13!
Nic kompletnie się nie dzieje. Póki co każą mi liczyć ruchy przez godzinę. Chyba z 5 razy się już pomyliłam.
Po badaniu na samolocie lekarz powiedział tylko "szyja długa, se Pani u Nas poleżyyyy"
Za to mam super miejsce przy oknie
Y -
Dwa Krasnalki dzisiaj
Gratuluję
Agaton u Nas widocznie nie ma podziału na mamy i nie mamy. Może ten płacz rozkreci moją macice :p
Właśnie wróciłam z ktg, na początku skurcz na poziomie 50, ale go nie czułam, po chwili kolejny 20, kolejne minuty wielkie zero. Potem wzrosło na 10 i tak już zostało do końca. Czyli wielkie NIC -
Dziewczyny chciałam Wam powiedzieć , ze Jaroszka tez urodziła Michasia ale więcej info juz dostaniecie od Niej jak sobie odpocznie
Babelek gratulacje :*:*
Battinka kochana dziękuje , a no ciężko ! Sama wiesz jak to jest , jeszcze mojemu dziecku się nie spieszy nic a nic: (Kasia82, maluda, paula1, madu, Nynusia, lula.91 lubią tę wiadomość